Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Valszeg sokaknak van ezzel problémája mert nagyon kevés a 60PING alatti szeró, biztosan senkinek nem megy. Többek között nekem se, bár nálam komplikáltabb a helyzet mert nat mögött vagyok.---de prot forvardal sem ment...
remélem hamar jön egy NET patch mert ez tényleg gyatra...meg nem dedikált szerókat nem lehet favoritesbe adni az is egy vicc..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
törölt tag
Nincsen húdesok trükk leginkább amik itt vannak [link]
annyival egészíteném még ki amit msn is beszéltünk...
1. belépsz a játékba...kreálsz egy profilt (a szervernek) < (nekem ehhez kellett egy másik mail fiókot is )
2.UTGame.ini-ben meg keresed azokat a fontosabb beállitásokat amiket már előzőleg leírtam...ezzel spóroljuk meg a sok fölösleges paramétert pl: MaxPlayers=12
3. windows Cmd / Command line
cd Games/UT3/Binaries ahol neked az ut3.exe található
majd egészen egyszerűen a "minimális" paraméterekkel :
ut3.exe server DM-RisingSun?numplay=4?Botskill=2 -login=MyGamespyLogin -password=MyGamespyPassword -unattended
MyGamePassword=1. pontban kreált profil jelszó
MyGameLogin=1. pontban kreált profil neve
és nagyjából ennyi , tökéletesen müködik...remélem hamarosan lesz vmi 1xűbb megoldás mert szvsz ez egy átlag usernek nem rutin meló ...mondjuk már ígyis mérföldekkel jobb mint patch előtt...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nemtom mire való a Frontend...
A szervert leírtam hogyan tudod konfigolni...jelenleg ez a legjobb megoldás szerintem ,hogy mindent beállitgatni az inikben...majd minimális praméterekkel elinditani a szervert commandline-ból.
Egy ügyesebb programozónak kb egy délutánjába kerülne megcsinálni a webadmint ...de Epic szerintem ilyen gyatra eladások után inkább a konzol supportba fekteti erőforrásait...[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
Jó volt ez a game... Remélem holnap is lesz szeró, lenne időm gamelni...
edgR:
1v1-be sose veszem fel, de DM-ben ugyanúgy a pálya része mint bármi más...
ez kb olyan mintha a shnagrila-n sose vennéd fel a DD-t."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
old gray
addikt
Nem nagyon vágom a beállításokat, a dinamikus kontrasztot próbáltam, egy nagy baromság, zavaró, szóval kikapcsoltam. Driverből a digital vibrance-t levettem 20%-ra mert túl élénkek voltak a színek. Egyelőre ennyi.
Amúgy ezt vettem: Samsung P2470Hd
Ferykee: gondolom tudom az IIyama név mi fán terem. Ne csodálkozz, hogy egy TN-Film paneles monitort fikázok....
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Akybron
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest