Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
128mb
újonc
válasz Intruder2k5 #6141 üzenetére
Megtörtént, köszönöm
-
AXisBOLD
addikt
-
geotigris9
tag
válasz Intruder2k5 #6175 üzenetére
Igen az volt.
[ Szerkesztve ]
((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))
-
Kicsi Én
csendes tag
válasz Intruder2k5 #6182 üzenetére
Több gépen is próbáltam, ugyanúgy előjött, igaz csak chrome-mal, de nem történt semmilyen változás ami ezt indokolta volna. Most viszont nem akarom elkiabálni, de "meggyógyult" az oldal nekem, minden további próbálkozás, sütitörlés stb. nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Tito30
tag
válasz Intruder2k5 #6186 üzenetére
Azt írja, Hiba az adatmódosítás során,alatta meg, Kommunikációs hiba!
Teljesen normális vagyok! Fejemben a hangok is megmondták :-)
-
Tito30
tag
válasz Intruder2k5 #6188 üzenetére
Siker Thx
Teljesen normális vagyok! Fejemben a hangok is megmondták :-)
-
Alpachino
veterán
válasz Intruder2k5 #6209 üzenetére
Köszi, megoldódott az adquard hirdetésblokkoló okozta, kikapcsoltam most már minden ok....
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
hasab
csendes tag
válasz Intruder2k5 #6308 üzenetére
Szia.
Köszönöm a tippet, a prohardverre belépve már engedte a belépési emailcím módosítást.
Most boldog és hálás vagyok! -
tvar
csendes tag
válasz Intruder2k5 #6319 üzenetére
Működik a másik oldalról a módosítás. Köszönöm :-)
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #6376 üzenetére
köszi szépen
-
DVlad
őstag
válasz Intruder2k5 #6382 üzenetére
Köszönöm szépen az útbaigazítást!
(Elég megtévesztő, logikátlan ez így, sajnos.) -
Chosen
addikt
válasz Intruder2k5 #6382 üzenetére
Én így kaptam most értékelést (eladó voltam, archiváltam, értékelt a vevő). Hozzám be is került az 5 pozitív, de én nem kaptam emailt, nem tudom értékelni őt, mint vevő. Ilyenkor mi a teendő?
-
Chosen
addikt
válasz Intruder2k5 #6385 üzenetére
-
Minyi
újonc
-
looser
addikt
-
czirokpeter
újonc
válasz Intruder2k5 #6523 üzenetére
Pedig arra változtattam, de a rendszer a változtatás helyett csupán törölte a régit
Köszönöm az email címet!
-
kenwood
veterán
válasz Intruder2k5 #6539 üzenetére
Szerintem ez inkabb a mobilos feluletet erinti.
Beirod a jelszot,majd a belepes utan megint az apro fokeprnyojen vagy.A vicces az,hogy ilyenkor a hardverapro logora kattintva megjelenik a privat uzeneteid szama,illetve latod,hogy hol szoltal hozza a forumon.
Ellenben ha itt rakattintasz az egyik topicra,akkor azt mar ugy nyitja meg,hogy nem vagy bejelentkezveMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Andrea cris
újonc
-
so_ha
senior tag
válasz Intruder2k5 #6630 üzenetére
Köszi, nekem ezen a linken működött!
Egyébként nagyon régi freemail-es címem van. -
xRunokiralyx
újonc
válasz Intruder2k5 #6644 üzenetére
Köszönöm!
-
Lacos8201
csendes tag
válasz Intruder2k5 #6651 üzenetére
Prohardveren sikerült a módosítás!Köszönöm örök hála
-
CirrMee
addikt
válasz Intruder2k5 #6656 üzenetére
Valóban, archiválva van, csak gondoltam ha ott a lehetőség az értékelésre, és nem azt teszi, akkor valami bug lesz.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
t_zolka
újonc
válasz Intruder2k5 #6651 üzenetére
Szia!
Én is hasonló cipőben jártam, de elrontottam az email címet, és úgy mentettem! Most már belépni sem tudok, hogy módosítsak rajta. Se a régi se a rossz email címmel sem. Ilyenkor mit lehet tenni?
Most regisztráltam újra, de szeretném visszakapni a régit! -
t_zolka
újonc
válasz Intruder2k5 #6692 üzenetére
Köszönöm!
-
Ricsárdkaaaa
csendes tag
válasz Intruder2k5 #6698 üzenetére
Írtam neki, köszönöm!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Intruder2k5 #6786 üzenetére
Te csak ne linkelgesd az én privát üzeneteimet.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Intruder2k5 #6863 üzenetére
Hm, amikor átírtam a domain-t hardverapro.hu-ról prohardver.hu-ra az egyik tag adatlapjánál, akkor hibát dobott, de lehet, más az URL struktúra a két oldalon, köszi az infót
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #6863 üzenetére
Azt mi okozza, hogy a hardverapro.hu hetek óta egyre csak rosszabb és rosszabb? Zajlik már az átállás az új rendszerre, és azzal függ össze? Vagy ez attól teljesen független problémák sokasága?
-
IO.sys
őstag
válasz Intruder2k5 #6869 üzenetére
A Webinform oldalának kapcsolat menüpontja meglepő módon nem működik. Amúgy olvassa ezt a topicot valaki, vagy csak sirdogálunk itt magunkban?
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
fbeni91
tag
válasz Intruder2k5 #6874 üzenetére
Köszi
-
tonyrulez
őstag
válasz Intruder2k5 #6879 üzenetére
Viszont aki csak HA miatt regisztrált, annak fogalma sincs arról hogy még 5 másik oldalon is meg tudná nézni az üzeneteit. Most is válaszra várok egy friss reges eladótól, de kétlem hogy a közeljövőben választ kapnék. Érdemes lenne a "Kommunikációs hiba." üzenetet kiegészíteni egy "privát üzeneteid átmenetileg itt érheted el" résszel.
4 8 15 16 23 42
-
fauv
őstag
válasz Intruder2k5 #6877 üzenetére
Üdv !
Annyi segítséget még kérnék, hogyan lehet rákeresni egy konkrét személyre ami utána kiadja az itcafe adatlapját?
-
fauv
őstag
válasz Intruder2k5 #6884 üzenetére
Arra gondoltam, hogy tudom a nevét, de nem látom, tehát csak egy nevem van, akkor hogyan tudom megnézni az illető adatlapját.Meg van[ Szerkesztve ]
-
Fecó1981
újonc
válasz Intruder2k5 #6895 üzenetére
igen, sorry :S
köszi
-
dSERiES
senior tag
-
19Stoki82
újonc
-
Bjørgersson
félisten
válasz Intruder2k5 #6926 üzenetére
Igen, a hirdetésfeladásra gondolok, bocsánat.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
FoLey-v
addikt
válasz Intruder2k5 #6946 üzenetére
Én kérek elnézést,igazad van!
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
IO.sys
őstag
-
laci laci
addikt
válasz Intruder2k5 #6948 üzenetére
Szerintem az összefoglalóba, vagy legalább az oldal tetejére ki "kellene" írni, hogy mi van.. Persze meg értem a helyzetet, csak ez nagyon erősen rontja a színvonalat megint, lásd átálláskor. A hirdetésem alá komentelő,érdeklődő írását a mai napig nem tudom elolvasni, pedig az is hr. Mindent megértek, csak már megint mi szívunk. Igaz, régen azt mondták "-ne dumáljunk, hisz nem fizetős szolgáltatás", de szerintem az, mert egyrészt a nagy reklám állandóan ott virraszt a kijelző egy részén, másrészt pedig veszek prémiumot,igaz most nem vettem, ennek meg van az oka. Ha a munkámban ilyen "hibát" vétenék, nem lennék kifizetve, ja és adjak rá 20 év garanciát..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
laci laci
addikt
válasz Intruder2k5 #6955 üzenetére
Ha üzemeltet valamit,és kap érte pénzt, akkor legyél jó és működőképes. A reklám téma pedig egyrészt úgy lassítja a telefont, mert mozog, villog stb.. A másrészt pedig aki reklámozz annak is rossz fényt mutat, hogy olyan helyen reklámozz ami bugos.. Nem oktatni akartam.. Csak már fárasztó, hogy a böngészőben csomó dolgot kell beírni, mire ide jukadunk ki.. További sok sikert kívánok
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
senior tag
válasz Intruder2k5 #7022 üzenetére
Szia!
Megnézted a videót? Az "Értékelés" gombra a jelentés funkció jön be és sehogy sem tudtam az értékelésre jutni. Eddigi években ezzel nem volt gondom . -
senior tag
válasz Intruder2k5 #7025 üzenetére
Szia!
Elnézésedet kérem. Sok-sok éve használom az oldalt, de valahogy ezt most elnéztem, sorry .
Üdv,
Sopi -
MasterMark
titán
válasz Intruder2k5 #7042 üzenetére
Hiába rendezem, nem marad úgy. Többi oldalon meg nem csinál semmit az előre rakás gomb.
Switch Tax
-
nagyúr
válasz Intruder2k5 #7044 üzenetére
Jó ezt olvasni, hogy jön az új HA. Remélhetőleg tényleg meg fognak szűnni az áldatlan állapotok.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Weaver
senior tag
válasz Intruder2k5 #7052 üzenetére
megvan, köszönöm!
-
kisselandras
senior tag
válasz Intruder2k5 #7052 üzenetére
Valami gáz van eddig mobilról irta a privát üzenetet de hétfő óta nem jelzi csak ha vissza térek a régi fülre !
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
Aktív témák
Hirdetés
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest