Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-07-21 09:33:59

LOGOUT.hu

Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6955) Intruder2k5 válasza laci laci (#6954) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Én tegnap este adtam fel egy hirdetést, és direkt próbáltam, többször is hozzá tudtam adni kedvencekhez, illetve hozzászólást is tudtam írni hozzá. Egy apró állandósult hiba volt, amivel azóta sem tudtam mit kezdeni, hogy a kedvenceknél azóta is ott jelzi az új hozzászólást, pedig azóta már 20x is megnéztem a hirdetést. Esetleg írd be a hirdetésed végére feltűnően, hogy "Kérdésekkel privátban keress!".

A fizetős részről és a reklámokról annyit, hogy nyilván senki sem fog a saját költségére csupán kiadásokkal egy oldalt üzemeltetni, másik több százezer ember örömére. A működés költségeit valamiből ki kell termelni, és ennek egyik módja a reklám, másik pedig a fizetős szolgáltatás, amit meg nem kötelező igény bevenni. De ez a téma nem ide való, és egyébként is már 100x meg lett beszélve máshol.

Az összefoglalóba beírást megteszem majd délután (most sajnos nem érek rá), ezen ne múljék, de sajnos akkor is ugyanez lesz, mert látod van aki 1, azaz 1 darab hozzászólást nem tud visszaolvasni, inkább megkérdezi ugyanazt újra, amiről előtte fél napig ment a téma. Ne gondold, hogy az összefoglalóba beírtakat ők majd el fogják olvasni. Ez sajnos ilyen...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.