Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz Sempi001 #8786 üzenetére
én a helyedben el nem kezdeném az ext2/3at(ha csak nem értesz hozzá már eleve, vagy járatos vagy a linuxban, mert a leírások azok még ha meg is vannak "a dolgok legritkábban alakulna úgy ahogy azt az ember várná").... lehet hogy az ntfs lassú de legalább működik.... Én napok óta szívok ezzel az istenverte routerrel... tothszabi alapbeállításai openwrtvel az oldalán és kész azon túl semmit....
Túrista vagyok
-
Keresztapper
senior tag
válasz Sempi001 #8786 üzenetére
Korábban már írtam, hogy a legjobb az ext4-es fájlrendszer volna, mert it többen azt tapasztaltuk, hogy a router sokkal gyorsabban kezeli, mint az ntfs-t. (én sajnos lustaságból csak nem régen tértem át rá ext3-ról, de örülök, hogy meghalt az előző HDD és így vettem a fáradságot, hogy megcsináljam )
A transmission meg a felcsatolt meghajtódon fog létrehozni magának egy transmission nevű mappát, abban lesz a settings.json
Olvasd el Szabi cikkét (a topic első hozzászólásában megtalálod), abból megokosodhatsz és ha utána kérdésed adódik, itt mindenki szívesen segít.
http://palscoffeetech.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest