Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Trump vagy Harris
Új hozzászólás Aktív témák
-
alien_
őstag
Hú, de felhúzott ma ez a játék
Démoklész kardja lesúlyt...Swarm is coming.
-
alien_
őstag
válasz Vistaboy #198 üzenetére
Ne add fel!
Én is ugyanezzel szenvedtem két napig(!), aztán úgy döntöttem, hogy mielőtt kettétöröm a billentyűzetem, szépen higgadtan megpróbálom kitapasztalni a lassított ugrást. Sikerült Utána kb másfél perc volt a két kentaur.
Szóval a módszer: Lövöd, piros csík fölmegy, megpróbál kővé dermeszteni, ilyenkor elfordulsz. Lövöd tovább, piros csík megint felmegy, ilyenkor nekiáll futni feléd. A lényeg: Tartsd az egér jobb gombját nyomva végig, és amikor megjelennek a nyilak a jobb alsó sarokban, akkor először nyomj egy irányt, majd kapásból utána (mellé) egy shiftet. Elrugaszkodik Lara, várd meg hogy becélozza a fejét, ilyenkor egyszerűen lőssz egyet. A többit úgyis tudod. Sok sikert!Swarm is coming.
-
alien_
őstag
válasz Vistaboy #209 üzenetére
Grat! Érdemes lett volna erről a lassított ugrásról valami értelmes tutorialt berakni a játék elejére, egy kevés hajtépést megúsztam volna én is... Az benne a vicc, hogy igazából tök egyszerű megcsinálni, csakhát rájönni nem volt az
(#193) DeusHun
Valahogy ezzel a relatív irányítással nem vagyok én se kibékülve...főleg, amikor 50m magasban hirtelen nézetet vált a kamera, én meg pont ugrani akarok egyik peremről a másikra
Remélem ki lehet valahogy kapcsolni.
[Szerkesztve]Swarm is coming.
-
alien_
őstag
Most jutottam be a piramisba, nagyon nem egyszerű.. Meglövöm 6 -szor azt az izét, kinyírok két molylepkét, átugrok lejtőre, onnan rúd, aztán a másik rúd, vissza perem, ugrás+csáklya, perem, csákja, perem, mindez időre, ezzel a csodálatos relatív irányítással főleg élvezet
Swarm is coming.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest