- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulles
aktív tag
Gondlom Cavill látta, hogy kezdetektől fogva - egy, két jó részt leszámítva - szar az egész, de azért ő a görény, hogy ezt szóvá is tette. Persze bele lehet menni, hogy akkor miért maradt ennyi ideig, azért biztos jól jött a gázsi is, esetleg a szerződés meddig kötötte, stb. Ettől függetlenül a tény, hogy ami szar, az szar. Pedig mennyire egyszerű lett volna, abból a tengernyi anyagból meríteni ami rendelkezésre állt...Nem.
-
nuke7
veterán
válasz
CriticalHit #16 üzenetére
hát, pedig Cavill miatt van minden rossz, ő rontott el mindent azt írják...
#22CriticalHit: ja, a reacher 2. évadja nagyon vicces lett, nagyon jól szórakoztam rajta - nem értem, hogy hogy nincs comedy a besorolásban... nincs laugh track mögötte, lehet, hogy azért..?
-
Tasunkó
őstag
A 2. sorozattól úgy nézem hogy valamelyik résznél elkezdtem egy teljesen másik sorozatot nézni, és a Witcherről nem is tudom hol hagytam abba, csak a Betty a Csúnya lány rémlik, meg hogy dézsában fürdenek. Ha felvette volna a filmstúdió ahogy játszom az witcher1-et, már az sokkal jobb lett volna. Valszeg kevés fantasy miatt csinálják, kínálattölteléknek, meg a női nézők várják a Cavill segge jeleneteket.
-
Montanaxy
aktív tag
Ki fogja ezt nézni? Max a készítők
-
Alusky
senior tag
Én azt se tudom hol hagytam abba, az ember elfelejti 200 másik sorozat mellet mi volt a története egy évvel azelőtt. Talán a harmadik évadot még láttam. Engem már az első is zavart, nem volt meg benne az a hangulat amit vártam tőle.
Ja, hogy most forog a negyedik, akkor még nem vagyok lemaradva se.
-
cyberkind
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #1 üzenetére
Nem, a nyomorult önmegvalósítás törte meg, emlékszem az első évadra amikor debütált, imádtam minden percét a casting ellenére is, mert követték a sztorit rendesen, a második évadra ez teljesen megfordult, és elindultak a lejtőn, de legalább olyan lett a széria, amit a Netflix meg az akkori showrunner akart, tehát szar.
R.I.P. Bioshock film vagy sorozat jó előre...
-
Redneck
nagyúr
válasz
CriticalHit #16 üzenetére
Egyetértek. Meg is lett az eredménye a hozzáállásuknak. Sokkal sikeresebb projekt lehetett volna, de mint sok más jó szériánál, itt is dilettánsok kezében volt az irányítás.
Cavillt sajnálom, mert remek választás volt a szerepre, de így csak kihagyott ziccer marad. -
CriticalHit
addikt
Voltak jó epizódok, amikor nem tértek el az elbeszélésektől. Hallgatniuk kellett volna Henry Cavill-re és már az első évad után kirúgni Lauren S. Hissrich-t és helyette a regény sorozatot és a játékot is szívből szerető és tisztelő Cavill-nek adni a feladatát, aki Sapkowski-val közösen sikerre vihette volna a történetet.
-
Redneck
nagyúr
válasz
CriticalHit #14 üzenetére
Jobban jártunk volna, ha pár tökös filmet forgatnak inkább Cavillel, mert ez a Netflixes gagyizás nem méltó a könyvekhez.
Már az első évad is csak közepes volt, de azt legalább végig lehetett szenvedni. -
CriticalHit
addikt
Sapkowski regény/novella sorozata is véget ér A tó úrnője-vel, viszont ott van még az utoljára megírt de az időrendben harmadik -és az egyik legerősebb- Viharidő, amit kihagyni a megfilmesítésből eredendő bűn, amit sajnos a Netflix sorozatvezető/tervező már el is követett Sapkowski epikus művének meggyalázásával. Jöhetne inkább egy három részes mozifilm A Gyűrűk Ura regényhűségével.
-
markknight
veterán
Most mindenki meglepődik, meg cikkeznek vadul a különböző oldalak, de nem ez volt alapból a megállapodás? Vagy most fogta fel mindenki? Már akkor megmondták, hogy még jön két évad és helló.
-
Redneck
nagyúr
Az első évad még szódával elment, aztán lejtmenet. A másodikat párszor megpróbáltam, de gagyi volt, a harmadikat csak barátnőm nézte, én jókat szunyáltam közben.
Kár érte, mert lehetett volna jó is. -
-
LLKobe
veterán
Az egy dolog hogy foshalmaz lett, ez sok sorozattal előfordul.
De úgy lett foshalmaz, hogy ott vannak a frankó regények, a még frankóbb játékok, csak egy épkézláb forgatókönyvet kellett volna összeollózni belőlük.
De nem, majd a netflix kitűnő írói jobban tudják, nekik nem kell az az anyag, amire az egész franchise épül... -
GodGamer5
addikt
A 2. évad után el kellett volna kaszálni...
Remélem a Halo is így jár. Nem is értem, hogy azt a foshalmazt hogy tudják még pénzelni. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Necroman_Mk2 #5 üzenetére
Cavill lelépését megelőzően mondták valahol, hogy öt évadot terveznek csak? Szerintem nem.
-
Necroman_Mk2
őstag
Csak tudnám, hogy miért nevezitek ti is egy sorozat tervezett lezárását kaszának? *sóhajt*
-
törölt tag
válasz
Ezt nem eltörték hanem meggyalázták.
-
válasz
Nem, a főszereplő azért távozott, mert eltörte a forgatókönyvíró meg a rendező...
-
TESCO-Zsömle
titán
Ezt is eltörte a főszereplő távozása...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged