Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasTer
tag
Tudom, hogy leállították a szervereket, de van valami megoldás a multira? Nagyon tetszik a játék, a win-nel együtt települ a gépemre, vettem G25-öt, hogy élvezetesebb legyen, szinte minden nap játszom a játékkal. Jó lenne kipróbálni egy Bullit féle autós üldözést multiban... vagy egy Death proof- osat
MasTer of puppets I'm pulling your strings...
-
MasTer
tag
Akkor talán én is csatlakozom a krúzoláshoz Más: szándékomban áll ssd beépítése a gépembe. Azt olvastam valahol, hogy a játék nem szereti, hogy ssd-ről fut. Mik a tapasztalataitok erről?
-
MasTer
tag
Sziasztok! Van olyan mod, amivel meg lehet növelni a forgalom sűrűségét? Több kocsi lehetne az utakon...
-
MasTer
tag
Sziasztok! Feltelepítettem a játékot a eredeti DVD-ről (a fiam bejött a szobába megkérdezni, mi ez a zúgás), feltettem az 1.6-os patch-et (Megapack nincs meg) és remekül szórakoztam. Nagyon az elején vagyok, egy garázs négy autóval, de szerintem azt a heti 4-5 órát, amit játékra tudok "költeni", ezzel fogom tölteni. Természetesen láthatatlan autókkal ütközés (ez nálam korábban nem volt soha), össze-vissza tekergő AI forgalom, az út illesztésein elcsúszó autószállítás megvolt, de együtt tudok élni ezekkel a hibákkal egyelőre. A grafika nem zavar, vezetni pedig élmény kormánnyal (G25). Mindig süt a nap, ami nekem nagyon tetszik, ellentétben a the Crew-val, ahol valahogy a sivatagban folyamatos az eső. Szóval jó nekem!
-
MasTer
tag
válasz fatal` #23546 üzenetére
Nincs túl sok tapasztalatom a modokkal kapcsolatban. Ez a mod javítja a közlekedés AI-t? Vannak időjárás-effektek, napszakváltások és kikapcsolhatóak-e? Utánaolvasva egy kicsit, gondolom újra kell kezdenem a játékot, mert azt írták valahol, hogy telepítés előtt adjak el minden kocsit, az Alfa Romeo GT-t kivéve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest