Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
skylinelaca
senior tag
Sziasztok! Lehet hogy esetleg tud valaki segíteni. Van nekem egy gépem : GeForce 8600m gs,3gb ram,core2duo 2ghz.<-- ezekkel a paraméterekkel. Az a gondom hogy a game ben 15-25 az fps, ami elég idegesítő. Tegnap , vagyis már ma Enjoy al próbáltunk mindenfélét, radial os dolgot is meg lapozófájl növelését. Többen mondták már h ennek a gépnek többet kéne bírnia, de én nem értek ehhez. Szal abban kérnék segitséget, hogy valaki tudja-e hogy mi a baj, vagy tényleg csak ennyit bír a gépem? Előre is köszönöm a választ!
Üdv: Laca
-
skylinelaca
senior tag
Én majd csak délután 1-2 körül leszek... jó volt a tegnap esti, kár hogy a végén ilyen sz@r volt a kapcsolat....
-
skylinelaca
senior tag
Naggyon jó volt a mai kruz
http://kepfeltoltes.hu/080725/20080725151926_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
valaki biztos csinált művészibb képet és csak kattintgattam
[ Szerkesztve ]
-
skylinelaca
senior tag
Sziasztok! ,visszatértem!
-
skylinelaca
senior tag
áááh nem igaz már.... sorry cobii de nem tudtam rátok ugrani sokadszorra sem.... pedig jó kis gyorsulások voltak... nah majd holnap, vagyis ma csáó és kösz!!
-
skylinelaca
senior tag
Ferrarifan ! Megszereztem neked amiket kértél,de firepowert nem tudtam még de rajta vok, ha kell még keress meg!
-
skylinelaca
senior tag
ide is jöhet egy pipa én is billentyüzetnes vagyok
-
skylinelaca
senior tag
nagyon gizda ez a hummer! 1000 köszi!
-
skylinelaca
senior tag
Valameik külföldi oldalon láttam egy mod-ot ami a ruf okból csinál porsche-t. Magát az autót/kat alakitja porsche stilusúra. (kevésbé ilyen vadak) . szerintem nincs gond a Ruf okkal. Most szereztem egy mod ot a RT12 höz. nagyon baba. Sötétített ablakok és uj belső+felni. nemtudom h hogy kell ide feltenni szóval aki msn emen fennvan az kérje el és tegye fel ha van rá igény.
http://kepfeltoltes.hu/080821/20080821024547_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/080821/4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[ Szerkesztve ]
-
skylinelaca
senior tag
én normális időben mikor tdu zok nagyon gyakran találkozok [Jp] emberkékkel. versenypályán amerikaiakkal. brazillal még énsem . viszont kinaival igen. jah igen és nagyon sok az orosz, 10 ből 9 kapcsolat hibás
[ Szerkesztve ]
-
skylinelaca
senior tag
remélem mire ujra hozzájutunk egy kis játékhoz addigra eszméletlen változások lesznek a szerver ben (persze ez csak álom)
-
skylinelaca
senior tag
nálam se trade,se drive in nem volt, friend list nem jött be. de megint kidobott mindne3kit ahogy elnézem
-
skylinelaca
senior tag
Üdv köztünk !
-
skylinelaca
senior tag
jaja felnik közt sok az érdekesség. Brabus mappa felnijei nekem nem müködnek. de a merci mappában lévő az igen! De CLS,CLK GTR re rárakva nemjó mert elől a féknyereg kilőg a felniből. Citro felni nem müxik.
-
skylinelaca
senior tag
Érdekes game ez.... ha neki nem tetsző helyzetben állok már kidob... Pedig csak ugratásból érkeztem így
http://kepfeltoltes.hu/080827/fgr_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
jah és már álltam , nem csúszás közben készült a kép
[ Szerkesztve ]
-
skylinelaca
senior tag
nekem megvolt anno az Audi r8 mod, Cien re építve.... belül cien volt, azzal nem lett volna gond de feketék voltak az ablakok és bentről nem lehetett kilátni.
-
skylinelaca
senior tag
Az Edonis a Paganiknál vásárolható meg, Italian Independents nél.
-
skylinelaca
senior tag
-
skylinelaca
senior tag
-
skylinelaca
senior tag
free ride playerek alá tudom vinni a nyilakat
-
skylinelaca
senior tag
-
skylinelaca
senior tag
elég komoly dolog történhett h ennyien jönnek most de nem baj gyűlünk
-
skylinelaca
senior tag
-
skylinelaca
senior tag
Sok szerencsét Evribádi
-
skylinelaca
senior tag
most lesem csak h Prohardver.hu klub a 27. inter club versenyekben Global rankings ban
-
skylinelaca
senior tag
Holnap reggel 5 kor én go horvátország. hétfőn szerintem suli, nemtudom mikor leszek. Addig Jó játékot és szervezkedést
-
skylinelaca
senior tag
Luna én beraktam a veyront , ccr re kell rátolni... nagyon gagyi...
-
skylinelaca
senior tag
nekem is annyi, mielőtt Ace lettem azelőtt is annyi volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest