Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gara68
tag
Így van. Mindhárom képernyőt lapozza az ikonokkal együtt, de a 3 oldalas klwp meg sem mozdult
Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
gjoco1
Topikgazda
válasz rejtettlampa #29254 üzenetére
No ugye mondtam,hogy nem is olyan nehéz. Ahhoz képest,hogy pár napja kezdtél el a Novával-Zooperrel ismerkedni,le a kalappal.
Én amikor kezdtem,nagyon röhejes dolgokat készítettem.Persze van,hogy néha most is.
Még kell a Hishoot és tolhatod ezerrel a HS-eket ide."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
válasz rejtettlampa #29256 üzenetére
Oké,majd küldöm hozzá a cuccokat+a használati útmutatót.
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
zho-lee
addikt
Ha ez az első munkád, nem semmi
Mostanában láttam egy-két HS-t a google+-on, hallod.. a nyomodba sem érnek!Olvasom Jocó segített, akkor jó úton vagy, fogadd meg a tanácsait.
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zermi
aktív tag
Az előző hozzászólókhoz csatlakozva én is gratulálok, hogy az első HS ilyen jól sikerült.
Remélem hamarosan találkozunk egy újabb munkáddal. Józsi jó dolgokat állít össze, érdemes ráhallgatni.
Sajna én zooperben nem tudok segíteni, de másban nagyon szívesen. -
rejtettlampa
tag
Köszi neked is! Igyekszem majd odatenni magam és prezentálni többet is!
De ha már a segítségnél tartunk...
A novával kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy az alkalmazás tárban lehet-e egyenként cserélni az appok ikonjait, vagy csak komplett ikon készletet lehet cserélni? Ugyanis az a gondom, hogy ebből a kék ikonkészletből nem minden alkalmazáshoz rendelt hozzá ikont, hanem van, ami maradt a gyári. Így viszont eléggé összevissza kinézete van az alkalmazástárnak. Illetve lehet-e úgy onnan törölni alkalmazás ikont, hogy az appot ne törölje, csak az ikonja tűnjön el a listából?[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz rejtettlampa #29262 üzenetére
Igen.
Alkalmazástárban hosszan nyomsz az ikonra, megjelenik felül 3 opció, jobb oldali a szerkesztés.
Anélkül, hogy elengednéd, ráhúzod a szerkesztés feliratra, innen kezdve ugyanúgy szerkeszthető, mint a home-on.#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz rejtettlampa #29266 üzenetére
Nem, de erre való alkalmazással rejtetté lehet tenni (ez például).
Utána készítesz egy láthatatlan (teljesen átlátszó) widgetet (ez csak a home képernyőkön megy) és onnan indítod.#?*@&!
-
rejtettlampa
tag
válasz zeon.hu #29267 üzenetére
Köszi! Én csak az olyan alkalmazások ikonjait szeretném eltüntetni, amit csak háttérben használok. Tehát pl egy letöltött ikon pack. Van, amihez kirak egy indító ikont pl de sose nyitom meg, mivel az ikonokat a zooperen keresztül használom csak. Majd ránézek erre az appra!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz rejtettlampa #29268 üzenetére
Hagyd a linkelt alkalmazást, kissé feledékeny vagyok,srry!
A Nova is tudja:
Alkalmazás és modultár - alkalmazások elrejtése, itt tudod kiválasztani, amit nem akarsz látni.Szerk.
De akár az alkalmazástárban is csinálhatsz mappákat az Alkalmazástár-csoportoknál és ide teszed az összes nem hasznát alkalmazást.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz rejtettlampa #29270 üzenetére
Ha kész vagy mindennel, érdemes mentést csinálni a Novában.
Külső sd-re vagy Drive-ra ajánlott menteni, így egy esetleges rom csere, factory reset, stb. után is vissza tudod állítani a mostani megjelenést.
(több mentés is létrehozható)#?*@&!
-
-
hm15
senior tag
Köszi srácok. Tényleg adná a téma, hogy egy lejátszóval még több legyen.
-
zho-lee
addikt
válasz rejtettlampa #29278 üzenetére
Perfekt
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zermi
aktív tag
Mindjárt másképp néz ki.
-
gjoco1
Topikgazda
No,akkor ez is kipipálva.
-
gjoco1
Topikgazda
-
jupp008
senior tag
Nem tudom ennél jobb helyen megkérdezni, de biztos valaki tud itt segíteni.
Hogy lehet kiíratni KWGT alatt a " Becsült hátralévő üzemidő -t. " ?Valami ilyesminek kell lenni, de nem igazán azt az időintervallumot mutatja.:
$df("hh:mma",bi(fullempty))$[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
Egész jó lett...Talán ha a dockon lévő ikonok nevét eltüntetnéd, akkor egységesebb lenne.Az oldalt lévő 4 ikonnak sincs odaírva a neve...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Maxtreme
addikt
Rég jártam erre
-
DrBubo77
veterán
Egyik HS jobb, mint a másik. Kár, hogy nincsenek letölthető formában is fent.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
KLWP-vel kapcsolatban lenne egy kérdésem:
Egy progress minimum ill. maximum értékének szeretném beállítani a napkelte és a napnyugta értékeit. A program azonban egész szám értéket fogad csak el, az idő (óra:perc) viszont nyilván nem ez...
Hogyan tudnám ezt megoldani?"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
gjoco1
Topikgazda
Szép munkák születtek srácok.Gratula mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest