Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Kicsit fáradtan ébredtem. Meg vagyok fázva és ez nyomott állapotot okoz nálam. Már pár napja küzdök ezzel a megfázósdival és úgy érzem kifelé haladok belőle. Egyre kevésbé folyik az orrom és mintha a levertségem is oszlana. Tegnap itthon volt édes. Jót tett neki a pihenés. Már nagyon ráfért. Ma megy dolgozni de utána 4 nap pihi lesz neki. Nagyon örülök mert így jut ideje regenerálódni. Ráadásul úgy tervezem hogy szombaton nem megyek én sem dolgozni ami egy teljes közös hétvégét eredményez kettesben.
    Az estéink nagyon szuperül telnek. Hazajövök és igazi családi életet élünk hármasban. Beszélgetés és játék. Majd korai fekvés. Előtte persze a szokásos kis hisztit meghallgatjuk és alszunk. Egyszer csak kinövi cuncika ezt a hisztizést.
    Munka: Tegnap reggel át kellett mennünk egy másik munkahelyre cserepet vágnunk. Nem nagyon kapkodtunk vele mert elég utálatos munka. Azért csinálgattuk. Ma megyünk vissza a nagy tetőnkhöz. Ott is kell valamit mocorognunk mert soha nem leszünk készen vele.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák