Hirdetés
- Ettetek, ittatok?
- Astra kalandok @Első rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zeus90
aktív tag
Logika gyak helyek bővítve esetleg ha érint itt valakit és még nem látta volna!
-
zeus90
aktív tag
Hello!
"Szoftverminőség-biztosítási rendszerek a szoftverfejlesztésben" - Csinálta már ezt valaki itt? Vagy esetleg van valakinek infója erről a tárgyról? Mennyire nehéz stb stb
-
zeus90
aktív tag
Jól van, örülök, hogy ezek rémhírek akkor. Hála az égnek mondjuk nekem már nincs kalkulus!
-
zeus90
aktív tag
Sziasztok!
Op. rendszerek könyvet érdemes megvenni vagy elég belőle a jegyzet? Esetleg nincs meg valakinek digitális formában?
-
zeus90
aktív tag
válasz A szerzetes #10816 üzenetére
Én simán elhiszem, hogy van ilyen kretén a tavalyi szar vizsga után. Amúgy meg, fölösleges volt belinkelni, ebbe a szuper facebookos csoportba az oldalt, gondolom ott volt valami elmebeteg, akinek ez nem tetszett.
-
zeus90
aktív tag
Hiába reklamálsz amúgy. Majd vissza fogod kapni, ha alaptalan.
Nekem is ez volt tavaly. 2.-ra vettem fel valamit, előtte egyszer se voltam vizsgázni, akkor voltam reklamálni, semmit nem ért, majd kaptam egy levelet később 1-2 hónap múlva, hogy sry rossz összeget számláztak ki és visszautalják a többlet pénzt. -
zeus90
aktív tag
Sziasztok!
Alkfejl elő vizsgára / vizsgára van valakinek valami anyaga? Esetleg tavalyi vizsgakérdések? Keresgettem de nem találtam sehol.
-
-
zeus90
aktív tag
Legjobb az volt, hogy amikor én vizsgáztam, volt ott egy gtk-s srác, aki mint valami horror történetet mesélte a csoporttársainak, hogy ő már másodjára jött és örüljenek ha túljutnak a számolásokon Akkor azért kicsit beszartam én is, hogy milyen számolások lesznek itt, de azután csak nevettem azokon akik elmentek vizsga közben is, hogy majd legközelebb, mert nem tudják a számításokat
-
zeus90
aktív tag
válasz mivaaaaan #11219 üzenetére
3 feladat volt. Nincs idő korlát, volt aki több mint 1 órát küzdött vele és még nem adta be, amikor eljöttem.
Első feladatban, adott ország iparának specializálódásának a mértékét kell kiszámolni. Le van írva, hogyan lehet kiszámítani. A lap másik oldalán meg egy táblázat, ott megkeresed azt az adatot ami kell a képlethez.
Második feladatban lesz egy nagy táblázat(BHÉ meg ilyesmik), 2 oszlopát kell kitölteni. Egyik le lesz írva, hogy hogyan kell kiszámolni szintén, a másikra meg rá lehet jönni. Már pontosan nem emlékszem, de az is csak valami egyszerű osztás volt.
Harmadik feladatban szintén táblázat, hát hogy itt meg volt-e adva a számolás vagy sem arra már nem emlékszem de szintén csak egyszerű osztás.Egy tanács, ha esetleg nem jössz rá mit mivel kell osztani, érdemes megnézni, nincs-e a táblázat alján az összegzés résznél kiszámolva, ami neked kell fentebb és abból vissza tudod keresni, hogy az hogyan jött ki.
-
zeus90
aktív tag
Sziasztok,
Valaki véletlen nem tudja, hogy a kooperatív képzéseknél a kooperatív ösztöndíj mekkora összeget takar?
-
zeus90
aktív tag
válasz LestatVenom #12132 üzenetére
Értem, köszi.
Azt hittem ezt a suli fizeti mindenkinek ugyan annyit, aki részt vesz valamilyen kooperatív képzésben és kíváncsi lettem volna kb az mennyi lehet. -
zeus90
aktív tag
válasz Dr.Ádám #12153 üzenetére
A dimat 2 az elég könnyű, szerintem könnyebb mint a dimat1, már ha még maradt Czédli prof.
Ha minél kevesebb matekot szeretnél tanulni, akkor GI. Nincsen csak kalk, dimat1, sztocha, alk stat, döntési rendszerek, ha jól emlékszem. Egyik se vészes ezek közül a kalk viszi a legnehezebb címet. Helyette magolhatsz közgé tárgyakat, bár ezek szerintem annyira nem vészesek, a számvitel kivételével.Logika van még és számtud. Hát ja, ezektől nem lehet menekülni Nem az a tipikus matek, ha rááll az agyad akkor sínen vagy ha nem...
-
zeus90
aktív tag
Halihó!
Mest int kötprogban segítséget vállal valaki? Péntek éjfélig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ettetek, ittatok?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- OpenWRT topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest