Hirdetés
Aktív témák
-
Rick4
félisten
Vegyél a hátadra egy 20 kilós kutyakajás zsákot. Erőnlétben is jobb leszel, plusz ha jön valamelyik és támad, dobsz neki belőle és futsz. Ráadásul minél többet dobsz, annál gyorsabban tudsz futni.
Viccet félretéve: [link][ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
SirRasor
addikt
Én is ilyen voltam, amíg meg nem ismertem a páromat, aki oda van az állatokért, és azóta picit máshogy közelítek hozzájuk!
1. kutyariasztóról már írtak, hogy hatástalan
2. a kutya alapból nem támad, és ha szeretettel fordulsz hozzá, akkor nem is fog
3. a szemébe nem szabad nézni, mert akkor támadhat (agresszió, mint az orkoknál )
4. ha vicsorogva támad feléd, akkor arra számít, hogy elfutsz és levadász. Sose fordíts ilyenkor neki hátat, illetve ha kitalálsz neki egy nevet, és elkezded hívogatni és örömtelien menni felé, akkor nem fogja tudni mire vélni a dolgot és inkább elszalad.Ezzel kb mindent lefedtem, kivéve a falkát. Ha falkában vannak, akkor vagy sz@rban, mert akkor egymást hergelik és a fentiek közül csak a hátrálás segít, hogy sose fordítasz nekik hátat. Ilyen esetekre paprika spray kell! És az, ami nem sugárban nyomja, hanem szórja, mert azzal több kutyát el tudsz kapni.
Szóval ha nagyon parázol kutya miatt, akkor vegyél sprayt, de nem fog gondot okozni. Spray jó emberek ellen is, szóval best buy
EDIT: olyan erővel nyomja a cuccot, hogy csak nagyonerős szembeszélnél jön vissza. Youtuben lehet nézni videókat a működéséről.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Új 26" Schwalbe Marathon GT 365 HS475 Dualguard 4 évszak kerékpár gumi
- 4U 24 3,5" SATA/SAS Ház+i3 8100+P840 RAID kártya+SAS Expander+15 1TB SATA HDD
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB 6GB RAM Dual kek színű TELJESEN UJ bontatlan
- Lenovo IdeaPad 1 15IGL7 15.6", 4 GB RAM, 128 GB SSD eladó.
- Lenovo Legion Go Z1-Extreme 512 2027 -ig garanciális
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest