Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szeretnék hozzászólni, mint társ felügely/szervező.
A kérdésekhez semmi közöm, én csak javítottam.
Igen a válaszok elkeserítőek. De ezek a gyerekek játéra használják a gépet, aputól v. anyutól látnak néhány dolgot, jó esetben.
Az én időmben annyi volt a sztech óra, hogy ''megtanítottak'' minket játszani.
Sikerültek viszonylag jó tesztek is, 50 pontból voltak 40 felettiek is, nem is kis hányaddal.
Ezek a ''csemegék''.
Sajnos még nem tudtam végigolvasni a topicot, de bepótolom. Sokkal fárasztóbb javítani, mint megírni, bár sztem elég primitívek voltak a kérdések, SZERINTEM. -
törölt tag
válasz loszerafin #93 üzenetére
Szeretném leszögezni, hogy a feladatok szövege nem teljes, lehet, hogy Flashback kolléga már említette. A kérdéseket nem mi tettük fel, sajnos a mindennapi élet is produkál 2 értelmű kérdéseket.
A pontozásról:
Mi a RAM: Aki kifejtette az angol fordítást, az kapott max pontot, ugyanúgy, mint aki 3 mondatban írta le a lényeget, hogy írható olvasható memória.
A CPU gyártókról: HA valaki nem ismeri az AMD & INTEL párost, az kb. annyit tud a gépéről, hogy vindózikszpé. No Comment.
Aki az adattárolási egységekre elfogadhatót írt, pl 4,7GB -> wincseszter, elfogadtuk.
Aki konkrétan fájlkezelőt írt, pl (Wincommander, FAR MANAGER, GYULA's Commander, Midnight Commander, Volkov Commander, usw.) azt elfogadtuk.
Operációs rendszer: Aki ismerte a windowst és hallott már a Linuxról + DOS-ról, az is max. pontot kapott.
A formázásos kérdéshez pedig, ott volt, hogy parancssor, csak a rövidítés miatt itt kimaradt. -
törölt tag
válasz VladimirR #96 üzenetére
Nem fikázásból írtam, de a verseny lényege az volt, - hogy aki nem csak a játékkal törődik, azt komolyabban is érdekli és az - első tíz automatikus felvételt nyerhet.
A kérdések megfogalmazása tényeg hagy kívánnivalót maga után, de mi csak javítottunk és segítettük a lebonyolítást.
NO OFFENSE, ez vonatkozik az összes hozzászólásomra.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Mostanában feltűnt, hogy egy-két ember mindenbe beleköt. Nem jó nekik semmi, mindenbe csak a hibát keresik. Kicsit szálljanak magukba, rakják el a billentyűzetet, és olvasgassanak egy picit....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest