Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
-
csabulaxi
senior tag
válasz csabulaxi #27763 üzenetére
Szóval jobban megnézve a mamutcsont órát, ennek a szerkezete van csontból kifaragva.
Vajon ez a pontosság, tartósság szempontjából számít valamit vagy csak az egyediség a lényeg?"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
-
CrAzY88
aktív tag
válasz csabulaxi #28348 üzenetére
Üdv!
Igen, a forgatható lünettát időnként "ki kell mosni". Én is hasonlóan jártam a Mako-val. És én is szeretnék zafírt. Viszont én sem értek az ilyen rendeléshez. :S Valamit kéne ügyködni ezzel kapcsolatban.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
ElRamos
tag
válasz csabulaxi #28348 üzenetére
EZEN oldal tanúsága szerint írni kellene egy e-mailt erre a címre: yobokies@yahoo.com.hk
Ha van érdeklődés engem is érdekelne a zafír üveg az Orientemre (Ray)! Aki jó angolból, az dobhatna egy mailt arra címre, hogy milyen áron lenne a zafír a mako-ra és a ray-re is! Jó ár esetén pedig ha többen rendelnénk talán még kedvezményt is tudnánk kiharcolni! Engem mindenképpen érdekel a dolog, csak már elfelejtettem angolul...
-
WiZARD
addikt
válasz csabulaxi #28727 üzenetére
jaja, brutálisan kijön minden hiba
8asnál a félkör az vagy üvegen halvány karc, vagy tükröződés.
majd csinálok üvegről pár képet, a széle a legkevesebb
bár egyelőre úgy vagyok vele, hogy ráér a csere, hisz nem látszanak ezek a hibák valójában, csak ha keresem, fény felé tartom, makróval fotózom, stb.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz csabulaxi #28728 üzenetére
Higuchi-tól rendeltem.
Máshonnan rendeltem eredetileg, de azok visszadobták, mert japánon kívüli bankkártyát nem fogadnak el... Így pont aznap gyengült a forint. (bár az óra árának dupláját meg is nyertem aznap forinton ) Szerencsére a JPY viszont kb akkor volt a leggyengébb
itthon jött még rá 27% áfa, meg 1500 Ft körüli kezelési költség.Osztrák Seikonál lehet venni, bár elég durva áron adják.
Szerszámot nem adnak, az volt...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz csabulaxi #28733 üzenetére
Igen, alapból Hardlex, ezt cserélik kérés esetén zafírra.
Amúgy 48$ a zafírüveg, és egy órás kell, hogy berakja. Ha karcos lesz a Hardlex, akkor cseréltetem...Osztrákoknál 670€ ami kb 200k huf
Nekem kb 150ből jött ki[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz csabulaxi #28736 üzenetére
Tetszik, és néztem, de dupla áron (vagy még drágábban) van Sumohoz képest...
Seiko talán presztizst tekintve picit jobb. Orient zafíros, csatja is jobbnak tűnik.Bár most látom, itthon kivételesen egész jó áron van, talán olcsóbb is mint kint...
Azért nem bánom, hogy a Sumot vettem Kék jobban tetszik, bár melóhelyen neonok alatt szinte feketének tűnik.
Aztán remélem előbb-utóbb összejön egy igazi fekete. (=sub )[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz csabulaxi #28740 üzenetére
Omegánál se találni sok hibát
na majd ha nagyon unatkozok, akkor az új makró cuccal (közgyűrű) nekiesek az óráimnak, csak sajnos qrvasok fény kell ahhoz, állvánnyal meg nincs kedvem szarakodni (bár lehet az lesz a vége)
-
csabulaxi
senior tag
válasz csabulaxi #28788 üzenetére
Gyors reggeli fotoshop, remegő kézzel még nem ittam semmit.
És én is fotóztam zsebet, de csak is az óra miatt.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest