Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fi:zi'k

nagyúr

Sziasztok,

A fórum ezért született eredetileg:
    -sok ajánlás volt a Superlux fejesekre
    -így közös rendeléseket bonyolítottunk le

Azóta történt néhány változás. Mivel Thomann annak ellenére hogy megbízható, kommunikációban és az ellátással voltak problémái. Tehát a röviden, a gyártóval felvettem a kapcsolatot, majd rendeltem is tőlük egy szállítmányt, amit mások szerint is korrekt feltételekkel kínálok itt. Természetesen a következő is tervben van már. :)

A topik még mindig tekinthető szakmainak, mivel rengeteg infó és tapasztalat van a korábban vásárló tulajoktól.

Ellenben most már a rendelések, legalábbis az általam bonyolítottak nem tartalmaznak Superlux termékeket. Remélem érthető miért. Ennek ellenére úgy tűnik továbbra is meg van az igény, hogy időnként rendeljek Thomanntól. Ezt továbbra is szívesen vállalom. Gyakorlatilag csak a posta költséget dobjuk szét.

Tehát a posta költség fix, így minél több ember rendel, annál jobban megoszlik a 20 EUR (gyk.: pl. 10 fő -> 2 EUR/fő).
    Így nincs más hátra, mint megbeszélni, hogy mit szeretnétek és adott esetben intézem.

Akinek még mindig nem lenne világos, az alábbi GY.I.K. remélhetőleg eloszlatja a ködöt:

1) Honnan rendelünk?
    A német Thomann webáruháztól (www.thomann.de). Jó árak és megbízhatóság jellemzi. Több mint 4000 EUR értékben rendeltem eddig.

2) Miért csoportos a rendelés?
    A rendelés csoportosan célszerű, mert a 20 EUR szállítási költség darabtól függetlenül megoszlik a rendelők között.

3) Hol és hogyan tudok rá jelentkezni?
    A topikba írsz, vagy privátban nekem (fi:zi'k). A többit egyeztetjük.

4) Ki intézi az adminisztrációt?
    A rendelésnél van egy szervező, aki lebonyolítja az egészet a pénzbeszedéstől a postázásig.

5) Hogyan történik a fizetés?
    Többnyire lesz lehetőség átvételkor fizetni, vagy beérkezéskor utalni. Posta, futár ok, de UV nincs.

6) Mi történik ezután?
    A rendelést leadását követően 4 nap alatt megérkezik a csomag, ha minden van raktáron. Ezután történik a termékek szétosztása.

7) Mikor lesz legközelebb rendelés?
    Amikor én biztosan rendelek, akkor ide és a Milyen FEJhallgatót? topikba is beírom. Ettől eltekintve igény esetén szintén megcsinálom.

8) Miért térnek el az árak a különböző nyelvek (értsd: országok) esetén thomann oldalán?
    Thomann oldalán a különböző nyelvekre kattintva, adott esetben különböző árakat láthatunk. Jellemzően az angol (UK) és német árakat szokták nézni a vásárlók és meglepődve tapasztalják, hogy komoly eltérés van az árakban. Ne ijedjen meg senki, ennek nincs jelentősége. Ugyanis az eltérés az egyes országok ÁFA különbözetéből adódik, DE mindig a célország ÁFA-ja van érvényben. Legegyszerűbben úgy kaphatjuk meg a "magyar" árat, ha a német árhoz 4%-ot hozzáadunk (ár*1.04) és tizedesjegyig kerekítjük. Így meg lesz kb. a 25% ÁFA tartalom.

[ Módosította: Pompi ]

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés