Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz WayneGace #11417 üzenetére
"381 1v1-el a hátad mögött, gold ligás vagy. Tehát nem tartozol a jobb játékosok közé, "
Lol... ne értsd félre, abszolút nem bántódtam meg meg ilyesmi, de kb. egy hónapja játszom RTS-el, SC-t még távolról sem láttam. az első 20 meccsem 1v1-ben szinte csak bukó volt, ehhez képest a mostani Gold első helyem szerintem egyáltalán nem vészes.
Az meg, hogy ennyi meccsel Giold vagyok, nem értem mit jelent számodra. Aki 30 1v1 -el Platina az már high vagy mi? Reggelire eszem ezeket a platina játékosokat, ezért sem értem, hogy miért nem dob feljebb, nem mintha bánnám mert a daimondok ellen nem sok esélyem lenne, csak nem értem, némelyik hogy lehet platina.A véleményed meg így inkább tartsd meg magadnak, mert ezt a szokásos sablon maszlagot bárki le tudja írni, ha nem veszed a fáradtságot és nézed meg a repet amit belinkeltem (ami természetesen érthető, mindenkinek egyéni szuv. joga), akkor ne is alkoss véleményt, mert ez amit leírtál kb. minden nap elhangzik.
-
oxox
addikt
válasz WayneGace #11417 üzenetére
Nincs igazad....nehezebb az elején elrontott bronzból aranyba kerülni, mint az elején szerencsés magasabb ligában bent maradni...merthogy hiába versz bronzban akár 6-7 aranyat zsinorban, nem dob fel mégcsak ezüstbe sem automatikusan....(még akkor se ha platina is van közte...és hiába van 20-4 körüli stat arányod)....tapasztalat. És az arany első hely simán jelent platina közepet.....engem is első helyről dobott fel 2.-3. helyre a magasabbi ligába.....
Másrészt a 381 mecs ha mást nem is mutat de azt, hogy látott már karón varjút, és nem beszél hülyeségeket talán.
Azt gondolom, hogy mindennek megvan az ellenszere....ebben egyet értek....a zerghez nem értek, de megnézem majd a repet (ha elmegy az anyósom végre )
ui
játszátok le game-ben[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest