Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
+1
nagyon szerettük mi is és mindig ránézek, amikor arra járok, de hónapok óta nincs.
Vajon ennek annyi, mint a Dreher Ipa-nak vagy még várható és csak ideiglenes a készlet hiány? (Aldi dolgozók sajnos ikyeneket nem tudnak, általában az a tapasztalatom).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz DrBubo77 #30976 üzenetére
Nem, a ketchupról beszéltünk!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz Silent77 #30985 üzenetére
Nem kötekedésből, de ez a 150 lap/tekercs 115 Ft-os áron, rohadt drága. Egy Lidlben alapáron bármikor olcsóbbra jön ki szerintem a 4 rétegű saját márkásuk (most tippre mondom, mert nem tudok szolgálni pontos árral, de emlékeim szerint biztosan...).
Hja, a Zewa biztosan agyon van marketingelve, ez nem kérdés, de a 4 réteg, az 4 réteg egy akármilyen zsnyö nevű Aldisnál vagy Lidlisnél is
No, de tényleg no offense, ez csak az én véleményemui.: legközelebb (a napokban) meg is nézem jól magamnak ott az árakat, ha még aktuális lesz a téma, jelzem.
-
axlfsi
veterán
VANISH -t láttatok valahol spórolósban, jó áron?
-
axlfsi
veterán
válasz Soulfly842 #31348 üzenetére
Nagyon köszönöm, megnézem, kipróbáljuk szerintem!
ui.: annyit azért kérdezz majd meg Tőle kérlek, hogy színes ruhákra is használja-e
Köszi![ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz Soulfly842 #31358 üzenetére
"Jujujj.. hülyeséget linkeltem... ez általános tisztítószer Csak mondta az oldalborda, hogy ruhákhoz is van. "
Pont jött az enyém is hozzám éppen nagy dirrel és durral, hogy ez nem ruhákra van, még jó, hogy elolvasta előtte, ...Hogy érted, hogy ruhákhoz is van? Mármint ebből a Pink kutyafaszából? Tegnap a váci Tediben voltam és általános tisztítófolyadék (szórófejes), ez a paszta, meg WC tisztító akármicsoda volt... de akkor ezek szerint a teljes paletta szélesebb ennél(?)
-
axlfsi
veterán
válasz f4lcon #31360 üzenetére
Ahamm, na igen. A termékpaletta bőőőőven nagyobb, mint amit tegnap a TEDI-ben láttam.
A kérdés már csak az, hogy ezek mind megtalálhatók-e valahol MO-n isTHE MIRACLE LAUNDRYOXI POWDER STAIN REMOVER FOR COLOURS
THE MIRACLE LAUNDRYOXI POWDER STAIN REMOVER FOR WHITES˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz Mr.Csizmás #31366 üzenetére
Azt nem tudom a friccek mi mindent importáltak be. Maga a termékcsalád ugyebár from júkéj bájdö iridzsin. Sok sikert!
-
axlfsi
veterán
válasz TripleB #31368 üzenetére
Nem tudom mennyire valósak azok az 50%-os akciók, de bőven több minden van itt, mint porszívó tartozékok (egy órája görgetem lassan és még mindig nem értem a végére )
Láttatok valami nagyon BB spórolósat?
szerk.: na, végignéztem. Nekem semmi érdekes, de azért köszönjük a linket
Ez viszon érdekes kiírás, eddig még nem láttam webshopokban hasonlót sem:
"FIGYELEM: ÁT NEM VETT ÉS LE NEM MONDOTT UTÁNVÉTELES CSOMAG ESETÉN, 3000 FT SZÁLLÍTÁSI-, CSOMAGOLÁSI- ÉS MUNKADÍJAT SZÁMÍTUNK FEL, MELY FIZETÉSI KÖTELEZETTSÉGET VON MAGA UTÁN a (45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján. Erről díjbekérőt küldünk a megrendelő részére."
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Ha már spórolós topik és a zuhanyzás; ajánlom mindenki figyelmébe a hideg vizes zuhanyzást. Én tavaly szeptember óta kizárólag hideg vízzel zuhanyzom (leszámítva az első, 15mp-es melegvizes fejmosást, mert ha nem így teszek, nem habzik fel a sampon és másképp nehezen mosom ki a hajkrémet vagy viaszt).
Occsó és még egészséges is!
-
axlfsi
veterán
Persze, értelek Benneteket, én sem spórolásból hideg vízzel tussolok, csak megemlítettem, hátha valaki kedvet kap hozzá
-
axlfsi
veterán
válasz Donki Hóte #31387 üzenetére
Két pofára eszem a húst, abban nem hiszek (annyira), habár van értelmes/tudományos bizonyíték nem kevés az előnyeire.
A hideg vízes zuhany, a rendszeres 1-2-3 fokos vízbe merülés már nagyon sok pozitív tudományos bizonyságot nyert, de itt álljunk meg, mielőtt nagyon szétoffolnánk˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz 123xyz #31683 üzenetére
De a helyes válasz az, mert ebben a lényeg: muszáj(!), hogy édes legyen, mert az ember csak úgy veszi meg (persze, tisztelet a kivételnek, de sajnos ezek tények; rá vannak szoktatva az emberek az édesre (vagy akár a sósra)). Ha megveszed a kevesebb mint 100%-ost és nem találod elég édesnek - hiába a tény, hogy "ne is várd el, hiszen csökkentett gyümölcstartalom, azaz vízzel hígított" - az embernek csak úgy kell, ha "íze van"! ... ízt meg az édes ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest