Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery15
addikt
Sziasztok!
Szemezgettem Sony 43W755C, 43W765C tv-kel 168-170e között van. Találtam a euronicsnál Sony KDL43W808 160e-ért. Érdemes megvenni? 3D-n kívül van más eltérés közöttük?Ajánlott ugyanúgy a W8xx széria is?Szerk.: Bemutató darab Győrbe...
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
Gery15
addikt
Sziasztok!
Két hete vásároltam egy Sony 43W807C tv-t, a problémám az lenne, hogy eddig teljesen jól működött a képernyőtükrözés most viszont egyáltalán nem megy. Lumia 930 társaságában, látja a telefon próbál is csatlakozni, de kis idő elteltével újra az áll előttem, hogy csatlakozás. Tudja valaki a baj forrását? Használja ezt a funkciót valaki?
HyperX
-
Gery15
addikt
B.Ú.É.K mindenkinek!
Két kérdésem lenne
Laptop és gép között megosztás működik, a TV-re telepítve VLC-t látja is a hálózatot, de "smb authentication"
hibával felhasználónevet és jelszót kér a csatlakozáshoz. Pedig nincs jelszó beállítva. Hogyan tudok lanon keresztül a tv-n filmet nézni?Másik kérdés ebből ered HDMI1-re kötöttem a gépet, mindegy milyen filmet nézek értsd HD, Full HD, SD a fekete vagy sötétebb részek bepixelesednek. Kérdés miért?
HyperX
-
Gery15
addikt
-
Gery15
addikt
Sziasztok!
W807C szintén bele estem a narancs-zöld villogásba szoftver frissítés után, továbbra sincs megoldás?
HyperX
-
Gery15
addikt
válasz marlboromen #31881 üzenetére
Igen, nagyon bosszantó tud lenni...
(#31885) DoItYourself: Szintén 43...
HyperX
-
Gery15
addikt
Érkezett válasz valakinek a sonytól?
HyperX
-
Gery15
addikt
válasz Jacktor #32073 üzenetére
Nem hiszem, igazából szarik rá a Sony... Nekem 43W807C van vasárnap óta villog...
Történet:
Vasárnap este írtam emailt, adtam le hibára Sonynak. Hétfő semmi válasz... Kedden kaptam emailt, hogy általános hibaelhárítási pontokat követve járjak el, vagy adjak meg tel.számot és felhívnak du. 5-ig. Ami nem jó, mert dolgozom. Végül sikerült beszélnem a Sony oldalán talált központi számon egy ügyintézővel, aki megint kezdte előröl általános dolgokat blablabla... kezdtem már falra mászni, mivel mindent próbáltam és tudtam ezt nem fogjuk tudni így megoldani, de ezt közöltem is velük. Ahogy azt is, hogy nem egyedi esett, hanem egyre több embernek hal be a tv-je a frissítés után, de vannak akiknek működnek. Megkeresték a hozzám legközelebb eső Sony szervizt éppen feltudtam még őket hívni, időpontot egyeztettem ma (szerda) 9-11 óra között kijött egy fickó, sajnos nem tudtam itthon lenni. Édesanyám elmondása szerint 3-4db pendrive-val próbálkozott, de nem járt sikerrel majd elvitte alaplap cserével javítani... Elviekben 1-2 nap a javítás, amint megérkezik a szervizből beszámolok.
HyperX
-
Gery15
addikt
Biztos nem en leszek az elso, aki telepiti a frissitest.
HyperX
-
Gery15
addikt
Sziasztok!
Esetleg valaki tudna segíteni KDL-43W807C alaplap javításában? 5 évet bírt az android tv... csíkozza a képet, ha kevés pénzért meglehetne menteni akkor megtenném.
HyperX
-
Gery15
addikt
Üdv!
03.28-án írtam nektek, hogy megfőtt a KDL-43W807C tv-ém. Ma sikerült megjavítanom e YT videó után. Hátha valakinek segítségre lesz majd.
Keresést segítő szavak: T550HVN08.2 55T23-C03, T-Con board.
HyperX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest