Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• krx21

nagyúr

válasz cabii #1937 üzenetére

10méteres HDMI kábelért ne sajnál kiadni 7800 Ft-ot...Nem sok.
    A 4000Ft-os 10 méteres az olyan mint kb. a 2 métereset vennél 1500 ft-ért... Nem egy életbiztosítás...

[ Szerkesztve ]

• Kabel15

aktív tag

válasz cabii #1937 üzenetére

Szia!

Köszönöm a választ! :)
    StarWarst csak azért említettem mert ott azért elég sok jelenet játszódik az űrben
    (Jó lényegében mindegyik :D ) De elég sok fekete kép van benne mikor az űrhajók repkednek az űrben.
    Pont ekkora méretben szeretném venni mint te. Megvárok egy karácsonyi akciót hátha még jobb üzletet tudok kötni :) Elvileg ez a HX750 utódja bár az 2012 ben sokkal jobb értékeléseket kapott mint ez most :/
    Nem is értem miért húzzák le ennyire. Mondjuk sok helyen az ára miatt veszített sokat meg a teljesítménye miatt. De ez se nagyon értem. Pl az LG 741 ese 240.000ft ugyan ebben a méretben.
    Teljesítményt meg ugyan csak nem értem. Meg tudja jeleníteni a BluRay filmeket tökéletes pompában. Akkor meg milyen teljesítménye kevés? :U
    A következő szint meg W905. De az 2" al kisebb és 60.000ft al drágább.
    Szerintem itt az fog dönteni, hogy melyik lesz jobb csomagba. (Bár 2012 ből kiindulva bizakodok benne, hogy lesz hozzá valami ajándék, aztán lehet, hogy csalódok. De csak nem :) )

A te kérdésedre pedig: szerintem minőségi HDMI-t vegyél mert 10M nem kis távolság. Aranyozott fej szerintem a minimum. Én egy 2m SONY HDMI-t vettem 3000ft ért ha jól emlékszem. 3D és 4K támogatás is van rajta. (Jó gondolom ez marketing duma)

Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés