Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerwade
senior tag
na en is bealltam kozetek
-
powerwade
senior tag
huh
okey.
en meg itt mereszen futtatok 2 -t 2500+bartonomon
egyebkent most mivan ezzel a boinc -el?
--- - 2004-08-11 00:24:31 - Fewer active results than CPUs; requesting more work
SETI@home - 2004-08-11 00:24:31 - Requesting 86400 seconds of work
SETI@home - 2004-08-11 00:24:31 - Sending request to scheduler: http://setiboincdata.ssl.berkeley.edu/sah_cgi/cgi
SETI@home - 2004-08-11 00:24:34 - Scheduler RPC to http://setiboincdata.ssl.berkeley.edu/sah_cgi/cgi failed
SETI@home - 2004-08-11 00:24:34 - No schedulers responded
SETI@home - 2004-08-11 00:24:34 - Deferring communication with project for 1 minutes and 0 seconds
aztan ezt ismetelgeti a logban -
powerwade
senior tag
ezalatt azt ertsd, hogy naluink pillanatnyilag van egy gateway gepecske, aki neha kohog (kimozdul a proci a foglalbol, a vinyo is nyekereg stb), es van hogy 1-2 napig nem vagyok itthon akkor bedoglik, es a seticskem nem fog ufojelenekt letolteni ha nincs net. erre hasznalom a setiqueut. meg tok jo erzes latni hogy eccecsak van kesz 10 csomagom es feltolodnak a szerverre, es valtozik a statsztikam felfele
-
powerwade
senior tag
válasz TexT-BoY #1159 üzenetére
nem.
minden egyes seti letolti a maga kis csomagjat.
csak mindket seti mas mas konytarban legyen.
ennyi.
(erre jo a setiqueue: elinditod, szepen betaraz amennyit mondasz neki, es a ket kis parancssoros seti-ben megmondeom hogy a proxy legyen a setiqueuban beallitott proxy, ez kesz is van) -
powerwade
senior tag
en is ugy hasznalom hogy mennek a csomagszamitasok.
igy irok dvd-t, igy filmezek...csak a jateknal kapcsolom le oket.
szal szuperul meg vannak irva ezek a dolgok.
kivancsi leszek ennek a ket setinek az eredmenyere. majd 1 mulva meglatszik a setiqueue statomban
hajra ph!seti csapat! -
powerwade
senior tag
ha azt nezzunk, talan hasznosabb ez mint a seti.
viszont nincs ra igazi inditekom hogy rakot kutassak (pl. ha lenne az ismeroseim kozott rakos ember, talan..), de foldonkivuli intelligencia jeleket kutatni megiscsak izgalmasabb (csak nem szabad csuggedni
GYERTEK! ENGEM VIGYETEK EL!!! -
powerwade
senior tag
hat nekem az hogy ketto futott egyszerre, nem jott be
tovabb csinalta a 2-t mintha egyesevel csinaltam volna oket ... jo ez igy is. 3 ora alatt kesz 1 csomag, az napi..khm 8? -
powerwade
senior tag
az a baj, hogy keves embernek nyilik alkalma arra hogy egyszerrre tobb gepen dolgoztassa a csomagjait, es ha egy gepen setizik es foldingozik akkor annak nagyon lassu feldolgozas lesz az eredmenye. en belattam hogy napi 8 csomag setibol megfelel az elvarasaimnak (bar 16 jobb lenne
-
-
powerwade
senior tag
válasz powerwade #1372 üzenetére
Ezt nezd meg ez kell neked:
Bővebben: link
ez egy bootalaskor indulo szolgaltalast csinal belole, ha belenezel megerted hogy muxik. kommentezve van. szerintem ennel jobb nem kell.
(ha esetleg kivancsi vagy hol tart a kutatasod: Bővebben: link ezt is nezd meg, es rakd fel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest