Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mts
tag
Összeraktam ahogy írtad...bár pc-n nem néztem meg hanem csak a tv-n de ott nem volt jó...viszont úgy megtudtam oldani hogy csak simán átnevezem a felirat file-t a videó nevére ás csak egy könyvtárba másolom mint ahogy divx-nél szokás és úgy teljesen jól működik!
Bár a Te megoldásod szimpatikusabb lett volna...de a lényeg hogy megy!!! -
adriankoooo
senior tag
Most megy a vicc, hogy a 100Euros biciklikhez adjuk
rígel:
Nalunk ketto van ra ugy tudom, de ha valami lenne a harmadik evben akkor megprobalom a magyar Samsungnal gariztatni 986Euro volt a vegosszeg szallitassal, hasonlitsatok ossze a tvstore.hu aravalMeg megyek egy Xbox360-ert BP-re igy nem tudom mikor lesz idom irni, de probalok majd.
[ Szerkesztve ]
-
Tippmix46
senior tag
sziasztok, lenne egy sos kérdésem:
PVR funkció esetén teszem azt van egy 1TB vinyóm, akkor ha azt két felé osztom és a tv-nek csak az egyik felet engedem formatálni, akkor azt ugye már nem látja Windows?...magyarán lest egy tv-s 500Gb-om és lesz egy Win7es 500 Gb-om?
És ha a jövőben ezt meg akarom változtatni, akkor meg tudom, vagy soha többet nem?
Teszem azt pár hónap múlva 250-750 GB-os megosztást akarok, akkor ezt meg tudom tenni?
Köszönöm válaszotokat!
Üdv.K.
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Samsung u32F5000 res tvm van. Most vettem hozzá egy 2.1es hangszettet mert elég gagyi már a hangszórója. Volt egy ilyen elképzelésem, de nem értem miért nem müködik, hogy a TVbe megy két HDMi a PC és a BOX... a TVbe bedugtam az RCA-t azt a hangcuccba. És hiába váltok a távival külső hangszóróra, nem szól semmi.... minek van rajta az RCA, ha nem ad kifele jelet!? Én azt hittem hogy amelyik HDMI éppen megy annak a hangját tolja ki!? Segitsetek pls hogy hol a hiba!? Vagy dugjam a jacket a füles helyére!? Az nem lesz rosszabb minőség mint az RCA? Köszi!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
petfoto
tag
válasz joe007 #130996 üzenetére
Samsung 46col 6560 2014es modell 32 GB-os pendrive-val tökéletesen ment, felett rá, stb, pontosan ugyanolyan 64Gb-os változattal nem volt hajlandó dolgozni. Ugyanígy a Samsung 55nu7402. Végül vettem egy 1,5Tb-os hdd-t, perfekt kezeli mindkettő. Válogatnak nagyon a pendriveok között... 🤬
[ Szerkesztve ]
-
StarDeLuxe
tag
válasz joe007 #130996 üzenetére
A kézikönyv hasznos dolog:
A felvételek DRM-védelem alatt állnak, ezért nem lehet őket lejátszani számítógépen vagy másik tv-
készüléken. Továbbá, ezeket a fájlokat nem lehet lejátszani a tv-készüléken, ha annak videoáramkörét
kicserélték.
● Legalább 5400 f/p fordulatszámú USB-merevlemez használatát javasoljuk. A RAID-típusú USB-
merevlemezeket a rendszer nem támogatja.
● Az USB-memóriaeszközöket a tv nem támogatja.Oneplus 3 / Oneplus 7T Pro / Amazfit GTR 2e
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Viccrovat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.