Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch ingyenes számlapok, kupon kódok, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz Lajmund #3325 üzenetére
Erről sajnos nem a feltöltő tehet . Én is rendeszeresen belefutok ilyen és hasonló dolgokba . Több kedvenc lapom úszik így el . De volt már olyan is , hogy egyszercsak napok múlva lejött " kéretlenül " Hogy mitől van azt szerintem száz öregasszony sem tudná megmondani .
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
r0by
addikt
Én még nem jártam így (remélem nem is fogok), pedig jó pár face-t telepítettem már.
Igaz én desktop böngészőből szoktam telepítgetni. De ott meg az zavar, hogy mindig kéri a google acchoz az authentikációs adatokat, holott be vagyok jelentkezve, mert anélkül nem is tudnám telepíteni ugye.. -
aktív tag
ami nálam mostanában fixen bevált: telefonon play áruház appban beváltom a kódot, letölti a telefonra, óra appra azt írja, nemsokára telepítésre kerül. hagyom így, nem csinálok semmit, de nem zárom be a play áruházat hanem hagyom az óra appnál. pár perc múlva visszaváltok, akkor már pirossal írja, hogy nem sikerült telepíteni, akkor rányomok arra, hogy újra és onnantól megy minden rendben, kezdi is a letöltést/telepítést az órára ami rendben végig is megy. órához hozzá sem nyúlok közben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest