Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
twine
veterán
Egy jó tanács a topiclakóknak:
Kezelj minden helyzetet úgy, mint egy kutya:
amit nem tudsz megenni, megdugni, vagy elásni, azt hugyozd le és hagyd ott -
selenge
tag
Bocs ha rossz helyre irtam! Koszi a valaszokat! Es tenyleg talalt cucc! Regi ismetos, tudom, hogy nem lop! Balatonparton talalta reggel horgaszas kozben, nem fuggetlenites azt tudom hogy tilos, mivel tobb kartyat is bevett fuggetlen.. Rendorsegre meg vigye be azert hogy valakinek legyen egy jo telefonja??? Tudom hogy megy ez sajnos nem ugy mint szomszedban...
SZIASZTOK, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? - Nyomd meg a CapsLock-ot!! - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!
-
ch003067
addikt
vótmá ? Iplastic
-
selenge
tag
Mivel ad 1 nem tud nemetul de ez meg athidalhato, ad 2 nem tud belepni a telo menukebe mert kodot ker es semmilyen funkcio nem elerheto, ad 3 kb 2 hete talalta utane elutazott, szerintem nemetbol ugysem jo el ertea gazdaja
SZIASZTOK, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? - Nyomd meg a CapsLock-ot!! - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!
-
Iomega
addikt
14 fok, zuhog az eső.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Cyberpunk
félisten
Hope was the right choice, and it always will be.
-
twine
veterán
-
sdd2
veterán
Ennyi időjóst
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
bok92
addikt
Estét!
Aludtam egy kicsit... -
raziel01
veterán
-
Iomega
addikt
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
nggabi
félisten
sztem alacsony a kerítés...
"szenyor dzsíííí"
Aktív témák
Hirdetés
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest