Hirdetés
Aktív témák
-
HXY
addikt
Én aztán nem állok be Steve Jobs birkanyájába bégetni. Apple terméket egyébként is csak a sznobok meg a buzik vesznek, apuci pénzéből vagy 80% kamatra CHF hitelre csak hogy menőzzenek vele. Aztán meg Steve bácsi mondja meg, hogy mit lehet, és mit nem a drága pénzért megvett telefonommal? Na ebből én nem kérek.
Az Android a szabadság, azt csinálok a telefonnal amit csak szeretnék. Ha én más oprendszer-verziót akarok, akkor felrakhatom, és úgy szabom személyre ahogy nekem kézreáll, widgetek, meg amit csak akarok! Meg lehet nézni a Galaxy S-t XASD 7.87 JPY alapú ROM-mal, na az aztán tényleg agyonveri a szifont!
Persze, háromszázezer app van az iTunes App Store-ban, aminek a fele fingós app, és más hulladék, és ráadásul Steve Jobs személyesen gyakorol cenzúrát, és csak olyan app mehet fel, ami neki is tetszik. Az Android Marketen bezzeg szabadság van!!!4
És az eladási adatok is igazolják, hogy az Android hamarosan nyugdíjba küldi az iPhone-t, meg lehet nézni, már Amerikában is, ahol köztudottan a legmagasabb az egy főre jutó konzumidióta Apple-birkák aránya, már ott is az Android vezet! (És tök fölösleges az iOS-t különválasztani az iPhone-tól: Android sok készüléken van, mert a Google ezt a stratégiát választotta, az Apple pedig a másikat, az ő baja.)
Különben is, az iPhone előtt is voltak már érintőképernyős telefonok, csak Steve az első profi agymosó, aki elhitette a birkáival, hogy ő találta fel a spanyolviaszt, és nekik iPhone kell.
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs