Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
aki lq5 használ cf root-al... nem melegszik ill. zabálja az aksit??? nekem most ez a jelenség, batterystat semmi érdekeset nem mutat. Ennyire szar lenne ez a kernel??
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
C.Brigante
veterán
válasz Zsolaf #31509 üzenetére
erről beszélgettünk már pár héttel ezelött... szóval nekem erről az az álláspontom, h ha valamelyik közeli szerettemnek (szülök, testvér) ne adj isten valami nagy problémája lenne, és az épp' az éjszaka közepén érné... akkor legyen aki segít! Nem tudnék elszámolni magammal ha azért lenne késő egy segítség nyújtás, mert éppen a telefonom aksiidejét kíméltem!!
-
C.Brigante
veterán
ez a noob cf kernel 16 óra alatt csontra merített egde-en! lol mi jön most? gyári kernelt nem tehetek vissza, mert attól tuti elhasal a vas! Hát erre mondják, h közbe jött valami! várhatom az új romot! thx god!
-
C.Brigante
veterán
xscope-nál sztem jobb böngésző ez! sokkal kevesebbet eszik, nálam a scroll is sokkal simább és sztem gyorsabb, de ezek egyéni véleméynek!
-
C.Brigante
veterán
válasz dzson1 #31962 üzenetére
próbáld meg nem tudom milyen...
-
C.Brigante
veterán
samu direkt kinyírja az s2-eseit! (4.0.4 brick feature enabled!)
vegyé' S3-at, most az a jassz!Rotate asszem marad az LQ5..
[ Szerkesztve ]
-
-
C.Brigante
veterán
válasz Rotate #32371 üzenetére
megpróbálhatja, lehet, h nem is lesz gond vele, viszont az elvárt 404-es aksiidőt nem biztos, h ebben az esetben is hozni fogja! Ha összeakad neki valami a régi rendszerrel, akkor jönnek majd a batterystat-os figyelések.....
-
C.Brigante
veterán
segítségre lenne szükségem!
megint túl jó a telefonom! aksiidő nagyon tuti lett, gyors mint a picsa! mit tanácsoltok, mit kúrjak el?uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
C.Brigante
veterán
válasz edgelaszlo #32660 üzenetére
inkább az italos topikba írj, h mikor talizzunk nálatok!!!
-
C.Brigante
veterán
csak óvatosan, körültekintően!!
(#32704) Muffi: semmi gond, már megszoktuk!!
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
láttam többeknél LPM és LPO alatt megy a primo, nekem nem megy LQ5 alatt!
-
C.Brigante
veterán
nah, mosmá' faszán megy nekem is az IGO Primo amit a félretett, megspórolt pénzemből végre meg tudtam venni!!!
-
C.Brigante
veterán
elérkeztem ahhoz a ponthoz a telefonon, h olyan szinten megfelelő rajta minden, mint annak idején a wanam 10.9 volt! leszámítva, h akkoriban még erősen merültek a telefonok, de már ez is megoldódott. Márcsak egy hivatalos zselés bab tudná leváltani nálam a rendszert. Most jönnek megint az unalmas napok telefon ügyben....
-
C.Brigante
veterán
válasz horvathkrisz #33268 üzenetére
természetesen csak és kizárólag gyári romot! LQ5 + cf root.
Engem mostanság ráz a hideg a custom romoktól! Amikor látom a szia kernelek újabb és újabb megjelenését, rendesen rosszul leszek!
Abszolut nem látom értelmét a nem stock rom használatának, (4.0.4-től felfelé meg már pláne) de persze ez az én véleményem! Akinek még szüksége van a kalandra és az izgalomra annak persze még megfelelő szórakozást nyújthatnak a rosszabbnál rosszabb főzetek!!! (húúú ezért majd nagyon megkapom)uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
C.Brigante
veterán
válasz horvathkrisz #33275 üzenetére
amennyiben nem a gyári kernelt használod, akkor nem! (és azon nem wipe-olsz) Felteszel egy cf root-ot és problem solved!
-
C.Brigante
veterán
azt nézegettem épp', h jobban megérné (ha már váltani akar az ember) sgs2 hd (lte) re mint akármelyik 4 magvasra. ugye a négy magvasoknak sok előnye nincs kivéve a brutál szép kijelzőt! Az meg itt leglenne és rondának se ronda mint az s3! szerintem kimondottan szépre sikerült! 1.5-ös két mag totál elég lenne! az ára elég baráti, itt aprón már egy megbízható kolléga 90k ért adja!
-
C.Brigante
veterán
válasz Rotate #33317 üzenetére
az ár különbségnek kell, h legyen hátulütője azért kevesebb! Viszont ez a fajta hw különbség nem szembetűnő és annyira talán nem is érzékelhető mint amennyivel drágább az s3-nál. nem beszélve a külcsínról!!
tehát itt tényleg csak a közel azonos tulajdonságok de mégis picit több féle cseréről beszélek. az s3 új technológia.
még én is elvagyok vele, csak tudod most jön az, amikor már van idő mással is foglalkozni a romoláson kívül...
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
válasz molnarpeter #33376 üzenetére
én meg audiról váltottam bmw-re, nem mondom.... bmw szimpibb!!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest