Hirdetés
Aktív témák
-
Sógi
addikt
Na ez döfi! Végre! Bejött a megérzésem
Hát ez meg fog érni gondolom egy full wipe-ot -
WaterWave
veterán
mit mondtam gyerekek... jövhéten jön... hát sajnos ez nem jött be ma jött kiDDDDDDDDD
már szedem is le...
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
HardRic
addikt
És most fog kijönni a 2.3.5 Nexus S-re. Nem lehet az ember legalább egy kicsit up-to-date?
-
WaterWave
veterán
egy kérdés...
ehhez a 2.3.4 GYÁRI 3+1 es cucchoz, van olyan kernel most, amivel tudom rootolni, vagy még várni kell picit?• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
DjBlero
őstag
én most toltam fel
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
WaterWave
veterán
-
HardRic
addikt
Engem is érdekel hogy hogyan lehet ezt majd rootolni. Egyáltalán a KF3-at hogyan kellett rootolni? Nem találok hozzá való CF-root kernelt.
-
DarkByte
addikt
Engem inkább az érdekelne hogy most ezt hogyan is kell feltenni? SGS1-en még kiismertem magam ODIN-nal, de olvastam hogy itt jobban meg van bonyolítva a download mód meg hasonlók, viszont 2.3.4-ig még a firmware csere gondolatát is elhessegettem.
Van ehhez valami leírás? Jó az angol is.[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
tényleg
de amit linkeltek a darky elött, az az alap gyári nem?
[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
HardRic
addikt
válasz DonDragonka #9626 üzenetére
Szóval van ilyen CF-root kernel, nagyszerű. Forrást tudnál mutatni, mert ahova pdafanclubon keresztül jutok (egy xda topic) ott nincs már KF3-hoz.
-
DonDragonka
őstag
válasz HardRic #9627 üzenetére
Forrást?
Ezt én töltöttem fel neked, ebben a pillanatban...
Az enyémen is ez van azért raktam fel... NoParaDe ha akarod felteszem hotfile-ra vagy fileserve-re, amelyik szimpatikusabb...
[ Szerkesztve ]
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
HardRic
addikt
válasz DonDragonka #9628 üzenetére
Értem. Azért kértem forrást, hogy majd onnan szedjem le 2.3.4, ha majd arra kerül a sor. Mindegy.
Majd értesítesz, ha találsz 2.3.4-hez? -
h377
tag
Sziasztok!
Én a Super OneClick-kel rootoltam a 2.3.-et. Úgy tűnik müxik!
Itt megtaláljátok:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz DarkByte #9622 üzenetére
az Odin ugyan ugy van csak néhányan az elején tulzásba vitték az ujdonságot.
A különbség annyi hogy itt a 3 gomb után figyelmeztet a veszélyekre és választanod kell hogy fojtatod vagy kilépsz . fel hangerő fojtatás, le hangerő kilépés[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
HardRic
addikt
válasz DonDragonka #9631 üzenetére
Csak megértettük egymást
Köszi a linket, elmentettem. -
dancsuri
veterán
-
DarkByte
addikt
válasz dancsuri #9632 üzenetére
Ááá.. tulmisztifikálás rulezz. Odin 1.3 ezzel a mobillal is elfunkcionál? Eddig kifejezetten ellenjavallta mindenki az ennél újabb Odin-okat.
Itt sem árt gondolom /efs mappát lementeni frissítés előtt, esetleg feloldó kódót kipörgetni (ha van egyáltalán már rá program). Ezeket mivel lehet megcsinálni? Ha nem publikus, megköszönném ha eldobná valaki privátban. Előre is köszi!
-
pitimany
tag
Valakinek van már tapasztalata 2.3.4 XXKG1 rommal?
OXA Multi CSC-ben magyar nyelv és XEH produkt kód van?[ Szerkesztve ]
-
DjBlero
őstag
a gyári böngészö nem kockásodik
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
h377
tag
A SuperCore 1.0_d Kernel kell a roothoz.
-
norbert999
aktív tag
A 2.3.4 az lehet másfajta 2.3.4?
Gondolok itt készülék típusra.
Én Ace-n már kb. 1 hete "tesztelem", hát ...[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz DonDragonka #9643 üzenetére
mióta van JIG-em bátrabb vagyok, kipróbáltam és hibátlan
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest