Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
[7/11][KK5][2.3.6][V3 Released][ICS Performance] Infected Rom V3 BRAVIA ENGINE,Jkay itt próbálható Bravia. A V2-t teszteltem, már az jó volt.
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
tag
válasz stevve #37441 üzenetére
Megbízható infó nincs csak pár hiba amit észrevettem mialatt fent volt (kb 10 percet )
Full wipe-al tettem fel, folyamatosan eldobálta a hálózatot, szinkronizálás közben kifagyott, market appokat csak válogatva tette fel (folyamatosan telepítés hibát írt). Szóval nem hiszem, hogy ez a rom végleges és kiadásra alkalmas lenne, sajnos.[ Szerkesztve ]
LG:GT540,P990,G2,G3,G4 Nokia Lumia 900,920,1520,930 Samsung: S1,S2,S3,S5,S8 Huawei: Mate 8,9,10,P8,P9P iPhone: 3gs,4s,5s,6s,6sp,7,7p,8p,X,11,12 mini, 12 Pro MAX, 12 Pro MAX, 13 Pro MAX, 15 Pro MAX
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz a.t.t.i. #37451 üzenetére
én már letöltöttem a tegnapi verziót, holnap délelőtt fel is teszem...
(#37452) R2D20208!
a cwm-es .zip-es verziót tetted fel?
elvileg az megy miui-n is, vagy rom függő?[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
tag
válasz joe2119 #37457 üzenetére
Nálad rendesen fut I9100XXKL1 ? mert nálam nem igazán volt tökéletes, látom ezt használod. Kezdek megilyedni, hogy én baltáztam el valamit
LG:GT540,P990,G2,G3,G4 Nokia Lumia 900,920,1520,930 Samsung: S1,S2,S3,S5,S8 Huawei: Mate 8,9,10,P8,P9P iPhone: 3gs,4s,5s,6s,6sp,7,7p,8p,X,11,12 mini, 12 Pro MAX, 12 Pro MAX, 13 Pro MAX, 15 Pro MAX
-
iSonic
addikt
Gyors kérdés, Odinnal a következő üzit kaptam
<ID:0/004> Odin v.3 engine (ID:4)..
<ID:0/004> File analysis..
<ID:0/004> SetupConnection..COM okés, download mode is rendben..
-
muveszur
addikt
HUTCHDB:
Hát mit ne mondjak, nem lett a MIUI a szívem csücske... Market, DSP Manager folyamatosan leáll, ma volt fagyásom a böngészésnél...
Ez a MIUI kínja, vagy a Spitya verziónak?Jó lenne ez, ha stabil lenne... Sok minden tetszik benne, a beállítások sokasága, illetve ha kapok üzenetet, akkor felugró ablakban megjelenik és instant válasz lehetőség van. Ilyen van stock romokra?
-
legenda
akkor most mehet fel a samfirmware xxkl1, vagy nem érdemes kínlódni vele?
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
pzstm
titán
válasz stevve #37473 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1292825
Ilyet találok egyelőre csak...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
gyurczy
őstag
Nem tudom volt-e már téma (nem is igen jöttem rá, hogy hogyn keressek rá), de a probléma a következő: minden jel nélkül a telefon eldobja a mobil hálózatot. Illetve térerőt mutat, de se telefonálni nem tudok (mobilhálózat nem elérhető), se engem nem tudnak hívni (nem kapcsolható). Miért van ez?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz muveszur #37467 üzenetére
nalam sem tiszta valami....
mar 3 x estem neki a valasznak, de allandoan megfagy a bongeszo, raadasul utana az egesz telefon.
az sgs1-en soha ennyi fagyason nem volt miuin az elmult kb fel evben, mint ezen hetfo ota.
lehet holnap a galnet verziot teszem fel, eddig abban nem csalodtam.
az a gondom, hogy ahhoz meg nincs magyar nyelv.
egyebkent szerintem a kernellel van gond.
az sgs1-nel is az okozta az instabilitast.
lehet utana nezek, milyen cm7-es kernelek vannak, aztan majd cserelgetem.
ami a legfurcsabb, hogy ugy emlekszem, hogy amikor a bmarko fele verziot hasznaltam az sgs2-on meg anno, azzal sem volt semmi gond, itt meg tenyleg szinte mindennel van....
eszembe jutott meg valami:
biztos emlekszel, mikor egy tiszta telepitest akartam csinalni az s1-en es a pc-n formaztam meg a belso sd-t.
lehet itt is ki kellene ezt probalni...." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Rotate #37485 üzenetére
meglepo, hogy mind az sgs1-en, mind a fiam htc desire-jen hibatlanul, fagyas, akadas nelkul mukodott, mukodik a miui, itt viszont elojottek a gondok.
plane az erdekes meg, hogy ahogy irtam elozo hsz-emben, a juliusban hasznalt bmarko verzio nalam sgs2-on is iszonyatosan stabil volt es nagy jol is fogyasztott.
szoval ertetlenul allok a problema elott......" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Draken
őstag
tudtok ajánlani vmi jó ébresztőóra progit? az alapba elfelejtem néha beállitani a napot :/ köszi
-
Arcanis
aktív tag
válasz Soound #37438 üzenetére
Engem is sikerült átlendíteni a húzóckodáson...
Tényleg, egy automatás kávé árából veszek 2 normális appot : )
KirályságAmúgy félelmetes belegondolni, hogy a Google mennyire bekebelezett (mint magánszemély)
- nála van az összes emailem, időbeosztásom calendaron,
- tudja mit szeretek, mire keresgélek rá, mi van a telefonomra telepítve,
- és most már a bankkártyám számát, és egyéb paramétereit is : )
még szerencse, hogy nem vagyok üldözési mániás (egyik barátom pl. külön csinált egy google accountot az androidhoz, nehogy az emailjei szinkronizálódjanak... meg a webkameráját is le szokta takarni...)[ Szerkesztve ]
-
LaptopSystem
őstag
Sziasztok marketen milyen fizetési lehetőségek vannak?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
znagy69
őstag
válasz LaptopSystem #37495 üzenetére
Én egyszer adtam meg az adataim, azóta autómatikus. Talán bankkártya adatokat kértek
-
LaptopSystem
őstag
nekem is azt kérik de azt írja ki a kártya számra hogy nem érvényes pedig fizettem már vele igy más oldalakon nem értem!
Más lehetőség?Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
legenda
nos, a következő kombót húztam fel; xxkl1/xxkl1/oxxkj3 (szigorúan re-partitionnal, teljes nullázás előtte és utána is, illetve semmi mentést nem állítottam vissza!)
attól függetlenül, hogy a development tools megtalálható benne - tehát valóban tesztelős változat -, nem nagyon tudok rá rosszat mondani! a rendszer gyors, látványos(abb elődjénél), a böngésző félelmetesen pörög, a google csevegő videózik(!) is, a szinkronizációk rendben, market és samsung apps rendben, modem (gps, wifi...stb) nagyon is rendben, tehát egyelőre marad!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
mogyesz
aktív tag
válasz LaptopSystem #37497 üzenetére
Itt bejelentkezel, és le tudod ellenőrizni.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest