Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- MárkaLánc
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Tegla80 #12933 üzenetére
A második/harmadik router-t AP/Switch módba kell kötni, kivéve ha elszeretnéd szeparálni a hálózat egy részét.
Alapvetően el fogja bírni a mostani is +1 router-t de érdemes figyelembe venni, hogy mindig a legújabb/legfejlettebb router legyen az elsődleges/netet adó mert így lehet a legjobb teljesítmény elérni, a legtöbb szolgáltatást kihasználni.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Topikgazda
válasz Tegla80 #12935 üzenetére
Az AP/SWitch mód az amikor a router-en:
- A bejövő kábel az egyik LAN portba csatlakozik
- DHCP ki van kapcsolva
Ebben az esetben minden eszköz lát minden eszközt, csak egy DHCP szerver van a hálózatban, az amely a netre/modemre csatlakozik. A leírásod alapján nálad nem így van.Szinte teljesen mindegy milyen router-t veszel, nézz át a Milyen router-t témába és ott majd ajánlanak megfelelőt, add meg mik az igényeidet.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Topikgazda
válasz Tegla80 #12947 üzenetére
Nem kell gigabites a HD videók továbbításához, sok média lejátszón csak 100-as port van.
Router-re kötött vinyóra nem éppen jó megoldás HD videó lejátszás, kevés ehhez a router.
Nem kell CAT6-os kábelt beszerezni, jó lesz a CAT5E is.
Az új router úgy kösd be, hogy az egyik LAN portba menjen a D-Link-ből jövő kábel, a DHCP off, a LAN IP a D-Link tartományába legyen de ne essen a DHCP-vel osztottak közé.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Topikgazda
válasz Tegla80 #12965 üzenetére
Ezzel a beállítással mindenki lát mindenkit, egyetlen hálózatban van az összes eszköz. Előnye, hogy egyszerűbb a beállítások és a kezelése, hátránya, hogy egy LAN porttal kevesebb van de ez 3rd party firmware alkalmazásával elvileg kiküszöbölhető.
Ha a WAN portba van csatlakoztatva akkor el is van szeparálva a hálózatnak az a része, bonyolultabb a kezelés, figyelni kell az ütközésekre.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Topikgazda
válasz Tegla80 #13145 üzenetére
Akkor is lehet gond az IP ütközéssel.
LAN-LAN csatlakozás esetén: LAN IP átállítása az elsődleges router tartományába de ne ütközzön a DHCP által kiosztottakkal, másodlagos router-en DHCP kilövése.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
vibra
tag
válasz Tegla80 #13150 üzenetére
Szia.
A régebbi eszközökkel nem, a mostanival viszont csak lag-party ( ) az egész.
Az MW3-ban a meccsek végén mindenkinél 3-4 zöld osztás látható,nekem csak egy az is narancssárgán.Régebben nálam is megvolt a 4 zöld szinte folyamatosan.COD4-ben alig vagyok 200-as ping alatt.Tudom,hogy ez attól is függ milyen szerverre lépek be.
25/1-es net-ről váltottam csomagban így lett belőle 50/5.A Cisco modemet azért adták mert hogy,a régi állítólag nem tudott megbirkózni a sávszéllel+ a Wi-Fi beépített.Szolgáltató maradt.
A hálókártyához is a lehető legújabb driver van telepítve. -
MODERÁTOR
-
iancurtis
csendes tag
válasz Tegla80 #13185 üzenetére
hát igen a dlink. ezt a nevet is csak a Tplink tette naggyá. Mert ahhoz képest egész elfogadható szolgáltatást nyújt.(minden relativ ugye). Nekem WAG160N Linksys gatewayel soha nem volt még hasonló jellegű problémám se, de nyílván csak alattomos módon reklámozok, hátha vki megveszi, és akkor majd jó sok pénzt kapok a tevékenységemért!! heheheh viccet félretéve, ha nem akarsz az itteni okoskákkal fél éves levelezésbe bocsájtkozni, akkor szerezz egy rendes routert.
-
MODERÁTOR
válasz Tegla80 #13185 üzenetére
Igen, én elég köztudottan ASUS párti vagyok, de azért nem ezt akartam mondani a fentebbi hsz-emmel... Mondjuk ezt nem is mondtam! Ha így értetted, akkor sorry... Csak megjegyeztem, hogy elég szerencsétlen, hogy még reset után sem lehet belépni, de nem akartam én egyikhez sem hasonlítani, ez eszembe sem jutott!
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest