Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
B5? A DD-WRT-s lista kicsit le van maradva úgy látszik...
Ez is ralinkes... [link]Az egyik port LED-del kapcsolatban igazad is lehet akár, bár tapasztalatom szerint ez nem feltétlen jelent bármit is.
A power LED már annál inkább elgondolkodtató... tudtommal a dlink szeret kétszínű LED-et használni powernek, tehát vagy sárga vagy zöld.. valószínűleg ezért most épp semmilyen.
Mit reagál egyébként ha benyomott reset gombbal helyezed áram alá? -
Wind-Storm
őstag
válasz Claude Leon #11402 üzenetére
TL-WR841N ver1.5-ösön is cserélhető az antenna, de nem épp mai gyártmány.
-
Wind-Storm
őstag
Lényegében igen, de nem tudom az USB - TTL konverter mennyire működőképes, (hallottam már a működésképtelenségéről) én egy régi gépet és RS323 - TTL nokia kábelt használok soros portozásra.
Routertípusonként eltér a bootloader, (u-boot, redboot, CFE - broadcomnál) esetleg a memóriacímzés is, csupán ennyire eltérő.
Konkrétan router típusokra, alverzióikra specifikálják a visszaállítási metódusokat.
De azonos hardver esetén működhet egyéb típusra illő eljárás is, ezért érdemes már most szétszedni és belenézni.[ Szerkesztve ]
-
Wind-Storm
őstag
válasz benjemin1994 #11491 üzenetére
Erről az életembennemhallottammég antivírus szoftveredet szerintem cseréld le bármi egyébre és a gondod valószínűleg végérvényesen megoldódik.
-
Wind-Storm
őstag
válasz benjemin1994 #11496 üzenetére
Akkor azon a gépen cseréld le és meglátod... ennyi.
Amúgy meg lehet vírus is. -
Wind-Storm
őstag
válasz ghoszty #11499 üzenetére
Nem ismerem azt a programot.
A winben alapból van tftp kliens, max. engedélyezni kell és akkor máris mehet fix. IP mellett a próba.
Állíts be a hálókártyádnak egy fix. IP-t, pl.: 192.168.1.2
Ezután a parancssorban elnavigálsz abba a könyvtárba amiben van a bináris firmware fájl.
Majd kiadod ezt a parancsot: tftp -i 192.168.1.1 PUT firmware.bin
A firmware.bin helyére értelemszerűen a fájl neve kerül ami a könyvtárban van, vagy lehet .trx is akár, ez esetben azt írod.
Bővebben ha tudsz angolul:
http://forum1.netgear.com/showthread.php?t=30453 -
Wind-Storm
őstag
Ez nem biztos, hogy beválik, legalábbis nem minden esetben találja meg a win.
„Illesztőprogramok keresése a számítógépen" helyett „Választás a számítógépen található illesztőprogram-listából" itt „Saját lemez" és ott be lehet tallózni az „*.inf" fájlt, majd kiválasztani a megfelelő eszközt, ha egynél több is van.[ Szerkesztve ]
-
Wind-Storm
őstag
válasz Intruder2k5 #11779 üzenetére
Megoldás a csere!
Azt azért tegyük hozzá, hogy ez nem végzetes hiba.
Csere bizony, csak ebben az esetben bőven elegendő az elektrolit kondenzátorok cseréje.[ Szerkesztve ]
-
Wind-Storm
őstag
válasz Intruder2k5 #11827 üzenetére
Vagy szerelő.
-
Wind-Storm
őstag
Azért egy routernek nevezhető valami, 5 ezer környékén kezdődik.
Egy tucat nem kell, pár púpos lehet csak benne.
Ha budapesti vagy és betérsz mondjuk a Lomex-be, fillérekért kapsz 105 fok hőtűrésű kondikat amik ha nem is sokkal jobb minőségűek a gyárinál, több évet ígyis simán kihúznak, pláne ha trükközöl és a melegedő alkatrészektől távolabb helyezed el őket. -
Wind-Storm
őstag
-
Wind-Storm
őstag
válasz rocsikzoli #12032 üzenetére
A sok szakmailag tudatlan dilettáns (némelyik néha még azt se tudja egyáltalán mit köt be, modemet vagy routert) szerelő az előfizetőknél járáskor sokszor kihagy egy elég fontos alkatrészt, legegyszerűbben "multimédiás szűrő"-nek hívják ami leválasztja az esetlegesen TV-től induló visszirányú zavarjeleket, hogy nehogy beleszóljon az UpStream-be.
A modem típusának értékeinek megnézése után a teljes kábelezés mentén nézd még meg, hogy találsz-e bekötve egy ilyen alkatrészt:
Vagy egy akármilyen elosztó mögött egy ilyet:
Viszont ha attól a teletronik MMVO-tól eltérő elosztót találsz, írd le a típusát, pláne ha kettőnél több elágazása van.
[ Szerkesztve ]
-
Wind-Storm
őstag
válasz tpeter77 #12117 üzenetére
Na, a lényeg, hogy kicserélték.
Köszi de nekem nem köll.
Hirdesd meg inkább itt, HardverAprón.(#12118) Intruder2k5
Bizony! Ha nincs már rá garancia, akkor szükség esetén itt vagyok segíteni az utolsó remények között.
Ha meg még van, akkor nincs miről beszélni.[ Szerkesztve ]
-
Wind-Storm
őstag
válasz coolpet #12128 üzenetére
Ez bizony így megy. Elküldik a hivatalos szerviznek, ott megnézik, hogy nem történt-e valami garanciavesztéssel járó beavatkozás, aztán ezután kaphatsz újat.
Cserekészülékről nem tudok.
Ha sürgős és nem számít a garanciavesztés, akkor itt vagyok én, kb. hétvégére akár vissza is kaphatod. -
Wind-Storm
őstag
Szia!
Vagy Airlive WL-5460AP_v2 is lehetne akár, bár az két RJ45 portos.
IP címe lehet 192.168.1.254 vagy 1.1 talán..
Benyomott reset gombbal áram alá helyezve a firmware-t tftp-n a 192.168.1.6-os IP címen várhatja.
Ha így sem, akkor csak soros porton lehetne megnézni mit csinál.[ Szerkesztve ]
-
Wind-Storm
őstag
válasz Unteroff #18474 üzenetére
Egy kérdésem nekem is lenne:
Azt írtad már le is cserélték a modemet..
Az általad írt típus egy VOIP kábelmodem, IPTV + net is megy egyszerre arról az egyportos modemről?
Ehhez szintén HGW-t kellett volna adniuk (bár már sima IPTV-hez is azt szokott a t-home már net hiányában is, bár látom ez invitel). -
Wind-Storm
őstag
Üdv!
Valaki használ TL-WR841N V1.5-ös routert nem gyári firmware-rel?
Életmentő lenne és megköszönném ha lementené nekem valaki a bootloadert róla!
A használt fw. függvényében írom a lementő parancsot.Köszi!
-
Wind-Storm
őstag
válasz Wind-Storm #18685 üzenetére
Pontosabban kerek 1MB-nyi, FF-ekkel lezárva.
-
Wind-Storm
őstag
válasz Wind-Storm #18673 üzenetére
Megoldva!
Viszont ezt beírom ide is:
Bárkinek van Raidsonic 4210-es NAS eszköze?
Mihamarabb szükségem volna a bootloaderére, OpenWRT alól nagyon egyszerűen lementhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest