Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csapoati

nagyúr

válasz #18193920 #3945 üzenetére

Én tuti power user vagyok, mert hamar lemerítem a telefont. :D

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

• batai15

félisten

válasz #18193920 #3945 üzenetére

Ez inkább no comment kategória, főleg úgy amit írtam:
    "minden rom első hsz-e a fontos infókkal kezdődik"
    No innentől kezdve ha te meg mondod hogy ugyan mit user erroroztam el , akkor mondom vendégem vagy egy sörre.
    "Your bootloader must be unlocked✔
    You must have a custom recovery installed✔
    Download the lastest DU✔
    Download the GAPPS ( ARM64/7.1)✔
    Download Magisk✔
    Put DU and GAPPS on your phone✔
    Reboot in TWRP✔
    Wipe Data, Cache and Dalvik Cache✔
    Flash ROM and GAPPS, Magisk if you want✔
    Reboot✔
    Enjoy-
    " biztos az enjoy részt hagytam ki az lehetett a hiba-
    AZ idézett szöveget nem én találtam ki, akkor kérdőjelezd meg őt, boxoljátok le hogy hülyeséget ír, én nem vagyok DEV:
    Egyébként nagy valószínűséggel vagy nem olvastad el az egész kommentet, vagy ignorálod az egészet , mer úgy is neked van igazad.
    :U
    Oké te dev vagy , de a power userség pont ott kezdődik amit csinálsz, nem egy rom telepítéssel meg ilyenekkel. Ezt nem is állítottam.Nem is szarakodok a kernellel meg hasonló beállításokkal .
    Viszont továbbra is azt gondolom, hogy meg ebbe a témába nincs igazad , már mint velem kapcsolatba.
    Ésszerű választ nem adtál hogy vajon mit kúrtam el, és a felsorolt anomáliákra is várom a válaszod hogy azok mitől lehetnek.

Itt annyiról van szó ezen a fórumon hogy :
    Ha Egy eszközről meg mondjuk a valós véleményt, az sok embernek fáj, akkor az már troll.
    Ha valamire nincs válasz, akkor meg az user error, kb erre a 2 kifejezésre le lehetne szűkíteni a kommenteket sok topikba.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés