Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk minden (leendő) ZUK Z2 tulajt a fórumon, szakmai kérdések előtt megkérek mindenkit, hogy a témaindító írást a kérdések előtt mindenki olvassa el! Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz #18193920 #3945 üzenetére
Ez inkább no comment kategória, főleg úgy amit írtam:
"minden rom első hsz-e a fontos infókkal kezdődik"
No innentől kezdve ha te meg mondod hogy ugyan mit user erroroztam el , akkor mondom vendégem vagy egy sörre.
"Your bootloader must be unlocked✔
You must have a custom recovery installed✔
Download the lastest DU✔
Download the GAPPS ( ARM64/7.1)✔
Download Magisk✔
Put DU and GAPPS on your phone✔
Reboot in TWRP✔
Wipe Data, Cache and Dalvik Cache✔
Flash ROM and GAPPS, Magisk if you want✔
Reboot✔
Enjoy-
" biztos az enjoy részt hagytam ki az lehetett a hiba-
AZ idézett szöveget nem én találtam ki, akkor kérdőjelezd meg őt, boxoljátok le hogy hülyeséget ír, én nem vagyok DEV:
Egyébként nagy valószínűséggel vagy nem olvastad el az egész kommentet, vagy ignorálod az egészet , mer úgy is neked van igazad.
Oké te dev vagy , de a power userség pont ott kezdődik amit csinálsz, nem egy rom telepítéssel meg ilyenekkel. Ezt nem is állítottam.Nem is szarakodok a kernellel meg hasonló beállításokkal .
Viszont továbbra is azt gondolom, hogy meg ebbe a témába nincs igazad , már mint velem kapcsolatba.
Ésszerű választ nem adtál hogy vajon mit kúrtam el, és a felsorolt anomáliákra is várom a válaszod hogy azok mitől lehetnek.Itt annyiról van szó ezen a fórumon hogy :
Ha Egy eszközről meg mondjuk a valós véleményt, az sok embernek fáj, akkor az már troll.
Ha valamire nincs válasz, akkor meg az user error, kb erre a 2 kifejezésre le lehetne szűkíteni a kommenteket sok topikba.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest