Hirdetés

2020. április 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) nofi


nofi
(őstag)

Jó, hogy megírtad az utolsó bekezdést is ;)
Nekem a GOG-al semmi bajom, de azért a 3 éves közép-konfigomat még így lebutítottan is megizzasztotta :P Biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben patchben bővíteni fogják a PC-s beállításokat.

(#2) Nordic válasza nofi (#1) üzenetére


Nordic
(Közösségépítő)

Remélem is hogy fogják, mert sokan(köztük én is), ezért is fejlesztettek gépet(én egy GTX970-el kezdtem). Ha tudom, hogy butított graf lesz a vége, akkor lehet meg se veszem a 970-et. :U Még ugyan nem próbáltam ki a játékot(még a lap+proci páros hiányzik a konfigból), de eléggé csalódott vagyok, hogy megint a konzolok miatt van butított grafika. Akkor most minek is fog jönni a DX12? Hogy a konzolok miatt azt se lehessen kihasználni? :W

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#3) elektrotank válasza Nordic (#2) üzenetére


elektrotank
(tag)

A füst és tűz effekteket pl. muszáj volt ki venniük, mert megsütötte volna nyárson a PC-ket, DX12 nélkül :D Szóval nem minden a konzolosok hibája. De mint említettem anyagi helyzet is szerepet játszott meg a brutális gépigény. Konkrétan feláldozták extra grafikát a nagy területért cserébe. Ami nem baj, mert tényleg hatalmas a terület, amit be lehet járni. Másrészről arról is nyilatkoztak a fejlesztők, hogy jönnek majd hozzá patchek PC-re, úgy hogy nem kell aggódni, feljebb lehet majd tolni a grafkót PC-n :)
De így is gyönyörű szép a játék, semmi kifogásolhatot nem látok rajta, amiért azt mondanám, hogy nem érte meg megvenni.

Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov

(#4) nofi válasza Nordic (#2) üzenetére


nofi
(őstag)

Én most váltottam GTX960-ra és Highon élvezhetően fut. Ultra és fix 60 fps hozható 970-en - elnézve a streameket -, de ha még előkerül ilyen-olyan effekt azért lehet már SLI-ben kellene gondolkodni :U

(#5) Nordic válasza nofi (#4) üzenetére


Nordic
(Közösségépítő)

Ahogy olvasgattam azért jönnek a patchek rendesen(pl. ilyen olyan plusz effekt). Bízom benne, hogy javul majd a graf, mire meglesz a konfigom, jó lenne, ha lenne értelme a 970+i5 konfigomnak.

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#6) snecy20 válasza nofi (#1) üzenetére


snecy20
(veterán)

Érdekes, az enyémet a két éves Crysis 3 anno rendesen megfingatta, Witcher kategóriákkal jobban fut. :)

Ha közmunka van, minden van! O.V.

(#7) Kakaduku válasza Nordic (#2) üzenetére


Kakaduku
(senior tag)

Ezzz azzz! Megint jön a konzolos duma. :W Tudod mit okoska. Majd akkor lesznek játékok csak Pc-re, ha meg is veszitek őket és nem csak letöltitek. ;] :P ;] :P

És természetesen a konzolok miatt vannak a terror cselekmények is és a háborúk... stb. Felejtsük már el ezt! Tudja mindenki, hogy butított grafikát kapott. Rendben van és az is, hogy a konzolok miatt van, de az E3-on és utána amik kijöttek videók, azok voltak Ps4-es gameplay-ek köztük és azokhoz képest is butítottak. Akkor? :U Egyébként, ha megvetted a videókarit (gondolom arany áron vannak) akkor az egyéni szociális probléma. ;]

[ Szerkesztve ]

(#8) Akos96 válasza Kakaduku (#7) üzenetére


Akos96
(senior tag)

Nem szeretek becsatlakozni a PC vs. konzol vitába, mert bármilyen idióta tevékenységnek több értelme van, mint arról vitázni, hogy miért szar ez vagy az. De annyit azért hozzátennék a "nem csak letöltitek" részhez, hogy a cuccos azért nem egy digitális játékbótban (Steam, GOG) első helyen áll eladások terén, és a dobozos kiadás sem azért olyan szép, mert a kutya sem veszi meg. Meg valószínűleg a CD Projekt sem azért árul PC-s játékokat GOG-on, mert olyan rossz biznisz. És vannak játékok csak PC-re.
"És természetesen a konzolok miatt vannak a terror cselekmények is és a háborúk... stb."
[link]

[ Szerkesztve ]

"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."

(#9) snecy20 válasza Nordic (#2) üzenetére


snecy20
(veterán)

Azért rosszul sosem jár az ember a gépfejlesztéssel, szerintem jönni fog idén épp elég olyan cím, ami majd kihasználja az új vasat.

Ha közmunka van, minden van! O.V.

(#10) tDr1v3r válasza Nordic (#2) üzenetére


tDr1v3r
(veterán)

:DDD

Ezeken a nagy konspirációkon olyan jókat röhögök, már bocs... a konzolokon framerate-problémák vannak, a PC-seknek meg az a baja hogy a látvány nem olyan mint az évekkel ezelőtti prezentációkon.

Emberek, ez egy open world játék hatalmas bejárható területtel és rengeteg, ismétlem RENGETEG tartalommal, örüljünk neki hogy egyáltalán kijött.

最低だ、俺って。

(#11) Mustaros válasza Kakaduku (#7) üzenetére


Mustaros
(aktív tag)

Köszönjük a console peasant megnyilvánulásod , gyere máskor is.. jah nem... :U

Komolytalan ajánlatokkal kérlek ne fárassz , ha nem tudsz olvasni az nem az én bajom!!

(#12) Nordic válasza Kakaduku (#7) üzenetére


Nordic
(Közösségépítő)

Nem én hoztam fel előnek a konzolokat, de hogy megértsd, idézek a cikkből "okoska" - "CD Projekt Red is nyilatkozta, hogy egy PC-ből magasabb grafikát is ki lehetett volna hozni, azonban a konzolok miatt muszáj volt visszafogni magukat ugyanakkor nem is lehetett volna csak PC exkluzív, mert kevesebb bevételt termett volna, mint amennyi kellene. "

Nem fogom azt se magamra venni, hogy letöltögetéssel gyanúsítgatsz, biztos viccből van 120+ játék a steam profilomon.

Jobb lenne inkább, ha a stílusodon faragnál, vagy inkább a tanulással foglalkoznál(ritka a felnőtt/dolgozó embernél ilyen stílus), ahelyett, hogy a melledet döngeted a fórumon.

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#13) elektrotank


elektrotank
(tag)

Ajjaj, mi ez a háború? Csak annyi lett megemlítve, hogy pc exkluzívnál jobb lenne a grafika pár fokkal, de anyagilag nem érte ez meg. Így több platforma is megjelent, ami szerintem nem baj és sok mindenkinek jobb is így mert a konzolok és a PC-sek is élvezhetik ugyanazt a játékot. Igaz, hogy elvileg a konzolok miatt kapott kissé butított grafikát a játék, de nem értem azoknak a PC-seknek a baját, akik emiatt emelnek hangot, hisz a "cikk"ben is, és itt kommentben is említettem azt, hogy PC-re jönnek majd grafika javító patchek és semmi ok nincs arra, hogy egymás hajába kapjunk :) És ezek a patchek ingyenesek.
De megemlítettem a brutális gépigényt is... ha olyat kaptunk volna, amit ott láttunk, valószínű, hogy az összes mai legjobb pc-ből kinyomta volna, ami benne van... effekteket is visszavettek, mert dx12 nélkül megakasztja a gépeket.
Én mint PC-s azt mondom, hogy jó ez ahogy így van. Kapunk patcheket, amiket köszönünk szépen a fejlesztő csapatnak, mert az is előfordulhatott volna, hogy nem adnak, aztán kész. De én elégedett vagyok a látottakkal is.

Azért, hogy a PC-sek nevében kiálljak, hogy mindenki csak letölti a játékokat... hát nem :D Csuda dolog tudom, de én azért megszoktam venni őket. :D Régen tényleg ment a letöltés meg minden, de ugyanúgy konzolra is, ha be volt chipeltetve :D

Legyetek pozítivak s ne bántsátok egymást! Köszönöm! :R

Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov

(#14) snecy20 válasza elektrotank (#13) üzenetére


snecy20
(veterán)

Amúgy szerintem alapjaiban tudhatja a játék kód szinten a tavalyi, magasabb részletességű, szebb grafikát, csak kérdés hogy hány patch kell még a játékhoz hogy előcsalogatható legyen. :)

Ha közmunka van, minden van! O.V.

(#15) elektrotank válasza snecy20 (#14) üzenetére


elektrotank
(tag)

Amíg nem jön a DX12 és a Vén10-s korszak, nem hiszem, hogy sokat látunk belőle. Meg persze ahhoz DX12-s kártyák is kellenek majd. :) Jómagamnak, majd cserélnem kell akkor a kártyámat, mert az enyém még sajna 11.2-s supportal rendelkezik.
De ha észrevettétek szinte már minden játék úgy néz ki, hogy "húúúúú b@zzeg" kategória. Dying light, Far cry 4, a Witcher is, az jelenlegi i-re meg a The Division rakja fel a pontot szerintem, bár az nem mostanában lesz.
A játékok egyre jobbak lesznek és a grafika is évről évre elkápráztatja a szemeket, 2020-ban már azt mondjuk, hogy rég játszottam ilyen rossz kinézetű játékkal :D

Ki tudja mit hoz a jövő :)

Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov

(#16) snecy20 válasza elektrotank (#15) üzenetére


snecy20
(veterán)

A grafika nagyjából mostanában jutott el arra bizonyos régen megálmodott szintre. Főleg az emberi arcok, mimikák, izmok, hajzat terén nagyon komoly a fejlődés akár 3-4 évvez ezelőtthöz képest is. Dying Light meg néhol eléggé közelít a fotorealisztikussághoz. :)

Ha közmunka van, minden van! O.V.

(#17) elektrotank válasza snecy20 (#16) üzenetére


elektrotank
(tag)

Igen, iszonyú szép volt a játék, de tipikusan az a fajta szerintem, amit élvezetesebb ketten játszani, mintsem egyedül. Ezért a legjobb dolognak én a COOP-t tartom benne! :D Mindenesetre a legjobb élményt meglehet egy VR eszköz fogja elérni, hiszen az kicsit mégis más. De én már olyan monitorokról meg tévékről álmodom, amihez nem kell szemüveg, se semmi, hogy lássad, hogy kijön a tévéből, vagy amikor játszasz, nem kell semmit se felhúzni a fejedre, hogy ott legyél. Bár a VR nagy találmány, de csak a közeljövőben, mert én nem egy fejre felvehető "maszkba" látom a jövőt, hanem egy eszköz nélküli virtuális valóságban, aminek persze nem feltétlenül szabad/kell tükrözni a valóságot. :D Jó lenne úgy feküdni a szobámban, hogy a Holdon van az ágyam és a távolból a Földet bámulom, ami az előttem 3-4 méterre lévő falra van rávetítve. Fun lenne. Vagy egy űrcsata kellős közepén aludni xD

Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov

(#18) snecy20 válasza elektrotank (#17) üzenetére


snecy20
(veterán)

Szerintem ennek egy része már megvalósult kísérleti szinten, elvégre a fejelsztéseknek és innovációknak mindig van néhány éves átfutása. :)

Ha közmunka van, minden van! O.V.

(#19) Kakaduku válasza Nordic (#12) üzenetére


Kakaduku
(senior tag)

Tessék megnézni a The Order-t. Jah, nem tudjátok mert csak Ps4 exkluzív volt. De szívesen bemutatom nektek és a bemutatott Witcher videóban látott grafika a közelébe sem ért annak. És az nem Pc-n jelent meg. Szóval, kamu vagy legalábbis eltúlozták a fejlesztők ezt az állításukat. Igenis lehet konzolra fejleszteni szép játékot.

A másik. Nem a mellemet verem a fórumon, csak elegem van már hogy állandóan a csapból is ez folyik. Nem gyanúsítgatlak letöltéssel, de valljuk be, hogy a Pc pont az a platform, amire exkluzív játékot kiadni nem érdemes, mert feltörik és korántsem hoz akkora hasznot, mint a konzol kiadások.
Nem szoktam ilyen vitákba belemenni én sem, csak kiborult a bili. Bocs, hogy ilyen stílusban tört ki belőlem. Sajnálom. :(((

[ Szerkesztve ]

(#20) Akos96 válasza Kakaduku (#19) üzenetére


Akos96
(senior tag)

"Tessék megnézni a The Order-t. "

Nézheted is vagy négy óráig, a Witcher 3-hoz képes semmiség méretű mapokon.
Lehet konzolra szép játékot fejleszteni, csak nem bszomnagy nyílt világgal, mert attól a még csúcs PC-k is felgyulladnának.
Amúgy szerintem PC-re sem csak a konzolok miatt butították le, hanem azért is, hogy az előző részek "húbanyek" gépigényével ellentétben a Wild Hunt a startkor is normálisan fusson a lehető legtöbb játékosnál - amit sikerült is elérni, ahogy olvasgatom, a min. követelmény alatti, 3-4 éve közepes gépeken is lehet játszani.

[ Szerkesztve ]

"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."

(#21) elektrotank válasza Kakaduku (#19) üzenetére


elektrotank
(tag)

Nem tudjuk? Ezt kikérem magamnak ;]
Jól nézett ki az Order, imádtam, gyakorlatilag a játék ugyanúgy nézett ki, mint az átvezetők. Grafikailag nem láttam még jobbat PS4-re. De játékmenetileg nem a legjobb, főleg, amikor a saját társaid túrnak ki a fedezékhelyről és többször elalszol az egészen, mert az átvezető majdnem több, mint amennyit játszasz vele.

Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov

(#22) Nordic válasza Kakaduku (#19) üzenetére


Nordic
(Közösségépítő)

Ha filmet akarok nézni, átmegyek a szomszédos videó-kölcsönzőbe, ha meg játszani akarok, akkor választok valami tartalmasat, kösz. Ez a nem tudjátok megnézni dolog meg pont az internet világában elég vicces kijelentés. Alig 1-2 videó van elrejtve a net legsötétebb bugyraiba, ahová sosem juthatok el. :U

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.