Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dollface
tag
Az összes eddigi firmware itt:
http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5860/~/how-to-roll-back-the-firmware-on-a-wd-tv-live-hub-media-center-or-wd-tv-live
Letöltöd,kicsomagolod,az így kapott három fájl ráteszed egy pendrive-ra, rádugod a kicsikére, ő pedig automatikusan felismeri. Új firmware-nek látja ugyan,de mégis a régebbi kerül rá vissza,amit letöltöttél.
-
szaszlaci
addikt
Konkrét címet ne írj!
PC-n megy jól ez a fájl?
A Cinavia x idő után ad egy üzenetet, hogy kalózmásolat, tudni fogod, ha arról van szó.
Az 5 perc akkor normális, ha nagyon sok könyvtár van a vinyón, amit át kell mind néznie. Érdemes csak a filmet rajta tárolni, vagy a többi mappa nevét ponttal kezdeni, akkor azokat nem nézi át.
Hogy nekem melyik van fent, nem tudom, de a téma indító cikkben szerepel. (Érdeme elolvasni.)Mindig, minden filmnél angol?
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szaszlaci
addikt
Az angol címeket úgy is meg lehet oldani, hogy PC-n a létrehozott .xml fájlt editorral megnyitod, és átírod. Meg az összes többi infót. (Oké, ez HTPC szintű tökölés, de legalább van rá valami gyógyír.)
Hát igen, ezeknek a lejátszóknak az elterjedt formátumok végignézése, az egyszerűsége és tökölésmentessége kell legyen az erőssége. Szerintem ez a készülék ezt hozza is jól. Az viszont fura, hogy gond van a BD iso-val. Ennél sokkal gyengébb dolgok is vígan vitték.
-
ultio
aktív tag
Még én is csak ismerkedem a készülékkel, de az jutott az eszembe, hogy talán segítene, ha kikapcsolnád a médiatár automatikus létrehozását, majd törölnéd a médiatárat, majd bekapcs az aut. létrehozást és újraindítanád a készüléket.
Így várhatóan újra létrehozza a médiatárat, ami biztos sok idő, de ha kész van, hátha nem vacakol vele többé.Nekem igaz, hogy csak kb. 300 giga van jelenleg a 2 TB-os külső vinyón, de ebből 772 db mp3 volt és meglepődtem, milyen hamar elkészítette a médiatárat.
rasti rusti
-
szaszlaci
addikt
1 mappában további 30 mappában flac és wav formátumú audio
Ez lesz az, amivel sokat tököl. Próbáld meg átnevezni, hogy ponttal kezdődjön a mappa, úgy mennyi idő.Ha kikapcsolod a médiakönyvtárat, akkor gyorsul sokat, csak ugye úgy nem lesz jukebox..
(A készenléti módból való visszatérés idejéről nem tudok mit mondani, nálam még áramtalanítva is van. Most nem akarom ezért bekapcsolni, mert projektoron van.)
-
szaszlaci
addikt
Amelyik mappa neve ponttal kezdődik, azt nem fogja látni a lejátszó, tehát nem is nézi át. (Hálózatról még elérhető marad.)
PC-ről nevezd át. Mondjuk erről erre:
filmek -> .filmekSajnos ez úgy néz ki, hogy időbe telik. De az gyanús, hogy készenlétből miért kezd tökölni..
[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
Akkor meglett a probléma helye. Lehet, valamiért nem hajlandó USB2 módban működni, hanem lejjebb veszi USB1-re, úgy érthető az akadás. Igen, egy kábelcserét lenne értelme eszközölni, hátha. Esetleg ki lehetne próbálni egy USB2 HUBot a két eszköz közé kötni, hátha azok a vezérlők jobban kijönnek egymással.
-
szaszlaci
addikt
Mondjuk inkább úgy, hogy a Samu vinyó és ez a lejátszó nem megy jól együtt.
Még talán érdemes lenne utánanézni, milyen és mekkora partíciókkal van baja. Bár nem valószínű, de ki tudja..
Ilyet használok, ezzel megy jól, 1 Terás. 3.5"-os Hitachi.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szaszlaci
addikt
Én sem vagyok guru, de elvileg 128 – 2000valahány Gigáig nem változik a szektorok címzése. Mindenesetre megpróbálkoznék azért ilyesmikkel, hogy csak egyetlen, mondjuk 500 Gigás partícióval mit kezd.
Vagy!! Lehet, az advanced formattal van baja (ha ilyen a vinyód). Legegyszerűbb, ha a Win7-el particionálod (akár a telepítőjével), az már egyből a megfelelő szektornál kezdi el a partíciót, nem csúsznak majd egymásra.
(Ja és még talán az is lehet, hogy ekkor GPT partíciód van, nem pedig MBR. Hogy mik ezek, az UEFI (a BIOS utódja) témáknál lehet például utána olvasni.)
[ Szerkesztve ]
-
ultio
aktív tag
-
szaszlaci
addikt
-
anonym1s
őstag
Egy media lejatszonal legfontosabb a kep es hangminoseg amit kiad magabol. A kep valoban jobb ezen mint a playonhd minimen, es emiatt inkabb ezt hasznalom mint a minit, de ezen tobb a bosszanto hiba. Hangban en nem vettem eszre kulonbseget, bar lehet a botfulem miatt van
-
ultio
aktív tag
Ugyanígy volt nekem is. Felépítette a médiatárat, nem is néztem milyen fájlra megy, bementem a mappába és ment a film.
Bár ez érdekes volt: konkrétan a Transformers 1-et néztem. Nekem külön mappában vannak a filmek, ez is így van. De gondoltam ne legyen már Transformers mappa, majd benne még egy Tran. mappa és abban megen mappák (ez a bdn v. mi), hát áthelyeztem a fő Tran mappába és így nem láttam. Erre visszaraktam és így már látja. Menü nem volt.
rasti rusti
-
Egon
nagyúr
Az USB 1.1 maximális adatátviteli sebessége 12 Mbit, ez nagyon kevés (átlag 1080p-s mkv-val szinte folyamatosan szaggatna). Nekem WD vinyóim vannak a NAS-ban, nem Seagate (ez volt a legolcsóbb 3 TB-os, és benne van az ajánlott vinyók között, ezért választottam).
Megnéztem a filmet Bitrate Viewerrel, és kb. ahol szaggattott (sajnos nem néztem meg, hányadik percben adta elő, de a film kétharmadánál lehetett), van egy komoly csúcs: 60 MBit főlé megy a bitráta. Mondjuk úgy tudom ezt még bírnia kellene a lejátszónak (bár lehet hogy csak USB-n). A kábelt is le kellene tesztelnem (csak a gép és a router, meg a router és a NAS között van tutira megbízható drót, ráadásul a lejátszó és a router között elég hosszú (vagy 15m-es) madzag van)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Anno még a P1-es korszakban, az egyik újgazdag osztálytársnak Supermicro alaplapos gépe volt. Elhozta hozzám, hogy átmásoljunk pár programot. Nem akartuk kiszereni a vinyót, így az akkori szokásoknak megfelelően, párhuzamos kábellal kötöttük össze a két gépet (egy harmadik osztálytárs is jelen volt a gépével).
A tutkó márkás cuccot nem bírtuk összehozni egyik géppel sem. Kiderült (nem kevés szívás után), hogy valami bios-beállítás okozta a gondot, ami alapértelmezetten rosszra volt állítva a Supermicro cucc bios-ában. Erre felhördült a harmadik srác:
- Na menj a fenébe a Mikrobi alaplapoddal!!
Nagyon röhögtünk...."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest