Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Camaro
csendes tag
Szia Kelcsoca!
lenne egy ostoba kérdésem de te személy szerint mit ajánlanál jobban?
Elég sokat olvastam itt a fórumokon és már elveszek a fórumok között, hogy ki mit melyikről írta lassan.....Wayteq xtab-70 - Ainol Novo 7 Basic - Vodafone Smart
Szerinted melyik lenne a legjobb választás?
Netezés, ebook olvasás, weblapok ellenőrzése(hogy működik-e) jegyzetelés-feladatokra.
Néha film nézés, tv-re nem akarom kitenni, nincs is tv-m. utazok elég sokat, fehérvár pest és pesten belül is.
Lapotopom van, de kb 40- bele egy új aksi, szóval asztali top lett...
Asztali PC-m is van nagyobb teljesítményért, a grafikákhoz, és a netes szerkesztésekhez.Érdekelne a véleményed... inkább így első kézből mint hogy újra végig olvassak...
Vagy inkább várjak még 1-2 hónapot? hogy stabilabbak legyenek az ICS dolgai, és az eddig megjelent gépek hibái???
Üdv Camaro
Camaro
-
Camaro
csendes tag
válasz kelzsoca #4113 üzenetére
akkor ha csak a 3-as vagy 2.3-as droidot veszem alapul és ezeknek a gépeknek az itt elhangzott gondjait, melyik lenne a legjobb választás?
A vodafont húzzuk ki, és gondolkodjunk csak a NOVO7-en és az xtab-70-en, melyiket ajánlanád jobban? Feltudnád sorolni a legnagyobb problémákat az xtabbal? ha nem gond...
Sok félét olvastam, de némelyik pad, némelyik tab mémelyik meg 100 vagy épp nem is ezekhez tartozott... és már nem tudom mit higgyek...
A betekintési szög menynire vészes? telóm egy Blade... ott ez ugye nem volt gond...
Köszönöm még egyszerCamaro
-
Camaro
csendes tag
Igen a MIPS és ARM tech különbségeivel tisztában vagyok, engem inkább a gépek kehéje érdekel
PL: kifagy, eltűnnek a dolgok róla, csak szemből lehet olvasni, és akkor is csak döntve mert állítva a szöve eleje és vége homályos.... ljátsza filmet csak nincs hang. PDf-et kéne de nem kezel... jpg és bmp n kívül tényleg lejátszik mást... működik a galéria, csak kifagy, jó az aksi de csak 1 napig bírja.... Készülék várható és eddig tapasztalt gondok...
Igen tudom hogy a Novo 7 új... főleg amiket most hoznak a piacra.
Úgy is kérdezhetném, hogy az xtab70 gondjai komolyak? vagy gyerekjáték? akár csak a win problémák...arra szeretném használni amire való... a napi 2-3 órás utazásaim alatt olvasni tanulni, netezni, ellenőrizni munkáim, jegyzetelni gondolataim. ezekre jó a laptopom hisz az is komoly vas, de nem tudok magammal cipelni egy 5kg-s laptopot mindenhova mindennap, főleg hogy 220 igénye is van...
Camaro
-
Camaro
csendes tag
Hozzáértők válaszára lennék kiváncsi
40.000 értékben Huawei Ideos S7 Slim vagy Xtab 70????
igen tudom hogy tabos oldalon vagyunk azért kérdezlek titeket?
xtabokra még várnom kellene 20 napot...
Camaro
-
Camaro
csendes tag
várnom kell még 20-25-ig hogy legyen az országban Xtab-70 ...
Camaro
-
Camaro
csendes tag
A tartó az remek kérdés
Egy másik kérdésem lenne, tudok nekem olyan Micro SD-t mondani ami nem a már sokat említett 16.000 Ft-os Samsung SD???
És működik vele az xtab-70?Camaro
-
Camaro
csendes tag
Tud valaki bentenfes infót?
Xtab-70s várható érkezés?
Camaro
-
Camaro
csendes tag
Most akkor Micro SD vagy SDHC kártyát kell bele tenni?
SDHC-re írtak már itt gondokat 70-esre, én már egy boldog 100-as tulaja vagyok
Camaro
-
Camaro
csendes tag
MI a teendőm egy frissen vásárolt 16gb Samsung Micro SDHC Class10-es kártyával? hogy működjön az xtab-100-ban?
Formázzam? mire? fat32? vagy csak tegyem be és már mehet is a téma...??
[ Szerkesztve ]
Camaro
-
Camaro
csendes tag
Üdv, érdeklődnék, hogy mindenki másnak is fagy ha egy mp4-et akarok lejátszani és beletekerni? eredeti rom van fent, hisz semmilyen más problémát nem találtam még. minden megy semmi nem fagy le, és működik minden. kivéve ezt az egy apróságot
Blade-men megy simán:STudnátok valamit ajánlani, hogy másoljam át egyik kártyáról a másikra az anyagaim?
simán ctrl+c ?? vagy van valami progi rá?Camaro
-
Camaro
csendes tag
válasz kelzsoca #5247 üzenetére
Köszi a választ
Igazából már a 4. lejátszóval próbálkzom. VLC is befagy az mp4-en, a ES filekezelő lejátszója is lefagy, a gyári is, és a legutolsó is amit épp feltettem
Bár lehet váltok egy 70-esre ez a 100 túl nagy, nagyon kell rá vigyázni nem fér be a zsebembe
Camaro
-
Camaro
csendes tag
Sziasztok!
Milyen 7" tabot ajánlanátok jelenleg?
A szokásos felhasználás, főleg iskolai megoldásokkal, normális kijelzővel.
70i vagy 70w-n gondolkodom most, 100-as már túl nagy lenne lehet.
Vélemények ezekről a myaudió bigyókról?
Camaro
-
Camaro
csendes tag
válasz Athos1004 #11140 üzenetére
de gondolkodtam azon is, csak igaz hogy 1"-al nagyobb, de rohadtul nem tetszik... szó szerint ocsmány és nem jöttem rá hogy mivel tudna annyival többet mintha vennék egy 70-est 20-30ért...
A fő kérdés az lenne, hogy nálatok mennyire viszi a jégkrémet a 70-esetek???
Valamint, hogy ebben a 20-40-es kategóriában tudja bármi is ütni?
Camaro
-
Camaro
csendes tag
Tisztelt Mesterek és hozzáértők
Én már nem értem sehogy
Az xtab-100-as számomra hatalmas élmény volt és alig volt hibája
Most nézem hogy a tesztek és cikkekben a soronkövetkező 70i és a többi társát már nem emelik piedesztárra úgy mint tavaly ilyenkor a 70 és 100 első xtabját
Most akkor mitörtént? tényleg nem lettek ennyivel jobban 1 év múltán ezek a tabok?
Vagy mit tudnátok nekem ajánlani 7collban?
Camaro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robogó, kismotor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest