Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
-
Raypapa
tag
válasz #35723520 #4855 üzenetére
Szerintem könyveknél nagyon kényelmes, filmeknél, talán nem annyira ideális (kivéve persze a régi, 4:3 arányúaknál... :-) )
Kicsit nehezen fér be a kabátzsebembe, de megoldható... ;-)
Egy viszont biztos, hogy amire neked kell, arra pont ideális a hardver tekintetében.
Ami ennél érezhetően jobb, az min. 2x ennyibe kerül, ami meg olcsóbb, az meg már kompromisszumos megoldásokkal teli. -
Polllen
nagyúr
-
kelzsoca
félisten
válasz #35723520 #6649 üzenetére
Biztos hogy van annak is gondja, csak vagy nem jött még ki, vagy nem használsz olyan funkciót, vagy nem értessz hozzá annyira, hogy tudd adott helyzetben mi a helyes vagy helytelen működés
A legtöbb user még felhasználói szinten sem ismeri az Android-ot mint rendszert, ami nem feltétlenül gond, csak sok esetben user error szokott előfordulni.
Ettől függetlenül örülök hogy nincs gond a mostani gépeddel, használd egészséggel
[ Szerkesztve ]
-
-
_seth_
veterán
válasz #35723520 #9618 üzenetére
7"-on navigálni? Nem rossz de kissé túlzás szerintem. A kezdeti 3,5"-os gps-ek valóban kicsik voltak de egy 5"-os már szerintem bőven megfelelő. Igaz látásproblémám még nincs így ezen is látom amit kell
Sajátom: sötétben világosban természetesen wayteq igaz még egy régebbi x920bt tmc-vel, egy tab50 nem lenne rossz de igazából totál felesleges lenne így marad ez a 920-asIntel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
LamaCube
addikt
válasz #35723520 #9618 üzenetére
Nekem bőven elég a 3.5" is, mivel vezetés közben nem a képernyőt bámulom és zavarna is a kilátásban arról nem beszélve, hogy hanggal jelzi, hogy mi merre hány méter. Nem hiába vannak a nagy kijelzős gps-ek kamionos gps-ként hirdetve és oda is valók. Persze kinek a pap kinek a papné.
Egyébként én is megvagyok elégedve és nem bántam meg, hogy ezt választottam.
Ennyi pénzt megért többet nem adnék egy tabletért. Tőlem lehet rajta, alma vagy körte vagy szilva.Annyival nem ér vagy tud többet nekem. Persze pálinkába mind nagyon jó[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
_seth_
veterán
válasz #35723520 #9626 üzenetére
Azért érdemes megnézni egyesek gps elhelyezési szokásait, ugyanis a szélvédő közepe, konkrétan a vezető szemmagasságában és majdnem pont előtte elhelyezett gps sem ritka
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Ra3
őstag
válasz #35723520 #10291 üzenetére
van benne igazság, de ebben az árfekvésben úgy látszik hogy ennyire futja, amúgy én is vagy 2 hetes kísérletezés árán tudtam olyan állapotba hozni a gépet (xtab) hogy azt mondhatom elégedett vagyok vele, amire vettem arra tökéletesen megfelel.
ha így nézzük akkor viszont a sok gagyi 0 támogatottságú, és nem sokkal olcsóbb kínai hulladéknál viszont sokkal használhatóbb.
nekem egy 7 collos IPS paneles cucc lenne amúgy az álomgép olyan 40k környékén, talán lesz ilyen is a közeljövőben...''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest