Hirdetés

2024. február 24., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11) Vistaboy válasza trydium (#8) üzenetére


Vistaboy
veterán

Gigabyte’s WindForce Stack 3X Cooling System Detailed

Pedig egyszerű: A legtöbb VGA kártyán 90 mm-es ventik vannak, mert a normál hosszúságú kártyákon csak ezekből fér el rajtuk egymás mellett három. A Gigabyte WindForce Stack hűtés viszont, amilyen az Aoruson is található, három darab 100 mm-es ventilátort tartalmaz, ezek pedig csak úgy fértek el, hogy közelebb lettek téve egymáshoz. Emiatt kell a középső ventinek ellentétes irányba forognia, a lapátokat pedig úgy képezték ki, hogy ezáltal kisebb legyen a turbulencia, a légáramlás pedig 10%-al jobb, mint a normál, 80 mm-es kártyáknál.

Linkeltem a forrást, ha értesz angolul, ott elmagyarázzák.

De amúgy tőlem fekete kakast is áldozhatnak teliholdas éjszakán, mint felhasználót, jobban érdekel a "mit", mint a "hogyan"... :DDD Amíg 70°C alatt marad 30 fokos szobában, zárt - bár jól szellőző - házban a GTX 1080Ti, addig részemről elhiszem, hogy jó ez a megoldás. :)

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.