Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
Na erről beszélek. Gondolkozz kicsit racionálisabban a dolgokról.
Te nem azért születtél hogy őérte legyél, csak akkor fogja fel ennek a súlyát, ha otthagyod érte. Az hogy mi volt vele fiatalkorában nem mentség arra, hogy megkeserítse az életedetedet. Tudom, szerelmes vagy belé, de egy KICSIT próbálj meg ettől elvonatkoztatva gondolkodni a dologról. Ez ugyanaz a kategória hogy jaaaajjjj szegény főiskolás fiú azért nyírta ki a fél iskolát, mert gyerekkori trauma meg ilyenek...Vladinak igaza van a 4 hozzászólásban, én is tapasztaltam nagyon szar dolgokat, többször is, akármilyen rossz is volt, utólag beismerem, hogy ez volt az egyetlen helye megoldás, az elválás.
Egy kapcsolatban sem szabad ráhagyni teljes elvesztened saját magadat, attól hogy szereted őt még TE egy KÜLÖN indivídum vagy, és tőle függetlenül is meg kell állnod a helyedet.
A fájdalmasan végződő dolgaimból azt szűrtem le hogy NE AKARD MEGVÁLTOZTATNI A MÁSIKAT! és te se akarj hozzásimulni, úgysem fog menni egy idő után.
Persze vannak dolgok, amiket át kell éljél ahhoz hogy megértsd a működését, hiába mondják mások a jót, és hiába tudod hogy a helyes dolgot mondják.
Utólag miután képes érzésektől függetlenül racionálisan nézni vissza a dolgokra, rájöhetsz hogy az az ember nem is az volt akit te odaképzeltél magad mellé, és te sem voltál az az ember aki vagy valójában, mikor kínlódva a másik "kegyeiért" csináltál olykor baromságokat. Én így tapasztaltam...
''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- Nem gyárt többé modern AI-chipet a TSMC kínai cégeknek
- Hardcore café
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest