2024. május 15., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Tönkretett emberek, tönkretett életek

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Üdvözlök mindenkit Egy jó ideje már a PH! fórumozó társaságának tagja vagyok más nicken.

[ ÚJ TESZT ]

Üdvözlök mindenkit

Egy jó ideje már a PH! fórumozó társaságának tagja vagyok más nicken. Elnézést kérek a moderátoroktól, hogy ezért regeltem egy másikat de a sajátomon nem mertem megnyitni ezt a témát.

Egy történetet szeretnék mondani, egy lányról akit tönkretett egy ember. Ez a lány 15 éves volt, szép, okos, jókedvű. Ez a lány egy kis faluban lakott az Alföldön és élte életét szerető családja körében. Ennek a lánynak voltak barátnői, akik hatással voltak rá. A lány valamilyen szinten mindig zárkózott volt, szolid ruhákban járt nőies alakja ellenére. A lányok társasáságnak hatására viszont elkezdett csinosan, dekoratívan öltözködni. Egészen megváltozott.

Volt ezeknek a lányoknak egy apukája, aki közeledvén a negyvenhez még férfinak érezte nagyon magát, de széltében terjedelmes házastársa már nem tudta felizgatni őt. Ez a "férfi" nagyon jó kapcsolatot ápolt ezzel a lánnyal és sokat beszélgetett vele. Egészen a hatása alá vonta szegénykét. A lány nem tudván mit kezdeni a helyzettel, nem volt tisztában érzéseivel és nem tudta mi történik.

Történt egyszer, hogy a "férfi" és a lány egyedül maradtak, és a "férfi" elkezdte őt simogatni. A dolgok történtek, s történtek. A lány zuhant lefelé a lejtőn. Nem tudta mi helyes és mi nem. Több mint egy éven át tartott majdnem teljes titokban ez a dolog, mivel a "férfi" felesége mindent tudott. A lány nem bírta tovább. Öngyilkosságot kísérelt meg. Pár hónapra rá mégegyszer.

A család elköltözött, a lány ottmaradt. Mindenki őt hibáztatta. Még a szerető család sem állt már mellette. Megsérült a lelke. Nem tud már úgy szeretni soha többé, ahogy egy ilyen szempontból egészséges ember tudna. Illogikus dolgokat tesz kapcsolataiban, és tönkreteszi őket.

Ez a lány most, majd egy évtizeddel a történtek után a társam. Nagyon nehéz minden szempontból. Tönkremegyek szinte ebben a kapcsolatban, de kitartok mert szeretem őt, és segítek neki.

Az az ember még utánna évekig zaklatta, mailben, telefonon. Egyszer eljött érte újra több évvel a történtek után, berángatta a kocsijába és elmagyarázta neki, hogy ő élete szerelme és sohasem felejti el őt.

A lány még most is sír, sokszor. És fél.

Felvettem mailben a kapcsolatot a "férfiva" úgy ahogy kell. Tudja, hogy többé már nem bánthatja büntetlenül.

Rengeteg olyan dolog van a kapcsolatunkban ami ennek hozadékaként erősen destruktív.

De nagyon szeretem őt...

Tegnap szakítani akart velem, a héten másodszor. Csak úgy a semmiből, semmilyen erre utaló jel nélkül. Szeret engem tudom, majd meghalok úgy fáj mert tudom, hogy szeret, nagyon szenvedek. Mintha beleintegrálták volna az évek: Szenvedned kell. Nem lehetsz boldog. Lökj el mindenkit, minél jobban szeret annál jobban bántanod kell.

Rájött, hogy mit tett. Bocsánatot kért.

Szeretjük egymást, ki kell tartanom, ki kell tartanom...

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.