- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadeofme
tag
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
Froclee
őstag
A BMX-es elég kemény.
-
sid.:Rc211v
őstag
jó vidik rögötem egy pár db-on de a bázis ugrás az nem idiótaság sztem inkább az hogy a bmx-es gyerek oké hogy nyomatja a trükköket de mért nem védő felszerelésben teszi? ja ja hogy az nem menő ..én egy olyan vonatos videot látam(mar nemtom hol de megpróbalom megkeresni) hogy a csávó a sinekre feküdt(!) és egy kamerát is magával vitt , mindezt úgy hogy közben jön a vonat..a vonat simán elsuhant fölötte miközben ő ott fekszik a sineken ! na ez durva...bár igaz hogy biztos letesztelte hogy elfér a vonat alatt(vmi bábuval esetleg) de akkor is idiótaság ilyet csinálni..
mod: a paintball-os tagot meg agyonvertem volna utána
[ Szerkesztve ]
<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ASUS ROG XG27ACDNG OLED 360Hz /
-
Stalker-2572
veterán
-
Vandit.
addikt
válasz sghc_toma #24 üzenetére
Nah jah. Én is elég komolyan görkoriztam, és sértőnek találom ezt a lealacsonyító hozzáállást az ilyen és hasonló sportolókkal szemben.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
sghc_toma
senior tag
válasz VladimirR #23 üzenetére
a többségük igen, de van olyan, ami zavar, hogy közte van..
- freestyle mx (5. video) tetszik-nem tetszik sport... a trükkök veszélyesek, de sport..
- végéről a harmadik: a srác egész jó, kétszer is lecsússza azt a korlátot a videón.. ráadásul mindezt egy skateparkban teszi... de mindegy, ő nem sportol, sőt azt se tudja mit csinál, csak elgurult a gyógyszere...azért bánt a dolog, mert én is deszkáztam egy ideig, és marhára meglepődnék, ha kiderülne, hogy 45-ös az IQ-m..
in asm we trust
-
VladimirR
nagyúr
válasz sghc_toma #20 üzenetére
a gond csak az, hogy ezen videok tobbsege nem arrol szol, amit irsz, hanem az emberi hanyagsagrol, felkeszultelensegrol es hulyesegrol
ahogy neztem, 3 videora mondanam, hogy ott tenyleg nevezheto sportnak, amit muvelnek (vagy ha annak nem is, legalabb profin csinaljak):
- az bazisugras a vegen (ezt magam sem egeszen ertem, miert kerult be a valogatasba)
- a quad-os ugras, ahol talan rafoghato, hogy hanyagsag, mert illett volna kiszamolni, hogy kell allni a rampanak
- az elso parkoros (lusta vagok megnezni, hogy kell leirni) video, bar ez hatareset, mert lehet csak a jarokelok gyultek oda segiteni a sracnak, de joindulatuan feltetelezem, hogy elore keszultek arra az esetre, ha nem minden jol sul elez 3 a 20-bol
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
-
törölt tag
Betehetnél a videók közé egy nagys@ggű amcsit is, ahogy tolják be a műtőbe gyomorszűkítő műtétre....
vagy pl ugyanezen "extrém sportolókról", akik 20-30-40 vagy mégtöbb kg felesleggel araszolnak fel a második emeletre...
hadd röhögjek én is.ne, mégse, nem süllyedek a szintedre.
-
sghc_toma
senior tag
gondolom az autóversenyzőket is megveted... meg mondjuk a rögbiseket.. meg stb... az, hogy valaki átmászik egy vonat előtt, tényleg idióta dolog.. de azért a freestyle mx/bmx, kori, deszka ugyanúgy sport, mint mondjuk a foci.. kicsit veszélyesebb, ez tény.. de fociban is kitörheted a lábadat/kezedet/akármidet...
in asm we trust
-
Cathfaern
nagyúr
Én azt nem tudom melyik a rosszabb: hogy vannak ennyire idióta emberek, vagy az, hogy miután megtörtén a baleset a kamerás megy oda premierplánba mutatni hogy hogy roncsolódott szét az illető. "Jobb" esetekben még röhög is, miközben veszi fel hogy a fél arca nincs már meg a gyereknek, vagy polipot megszégyenítő szögben áll a keze/lába...
-
twollah
nagyúr
Az a baj az ilyen emberekkel, hogy nemzokepesek.
-
Retro11
senior tag
Tiv Köszi ezt az írást!
A vonatoson olyat röhögtem,kb 3percig, hogy szószerint eldobtam a notit magamtól!
No meg a kommentek. Észvesztő.
Köszi még1x!
Üdv: Retro11
[ Szerkesztve ]
-
sgergi
veterán
Én ezeket az embereket még két felé sorolnám:
1. Akik pl. a hegyről ugrálnak. Csinálják, ha élvezik, ők nem ártanak senkinek. Mindenki azt csinál a saját életével, amit akar.
2. Pl. a vonatos. Aki nem csak a saját életével játszik, hanem esetleg más emberével is, amit nem tehetne meg. Szerintem csak ezek az elítélendőek.
-
PazsitZ
addikt
ÉN másik vonatosra gondoltam, amikor a gyerek kiáll a sinre táncolgat/ugrál és az utolsó pillanatban ugrik le a sínről. Az is kegyetlen. Hát arra is azt mondtam nem normális. De eze se igazán.
A hajóátugratós volt a discovery-n/national G.-on teljes műsorként, úgy rémlik ezután az eset után, alakítottak a rámpán és megcsinálta az átugratást.- http://pazsitz.hu -
-
tiv83us
veterán
válasz Stalker-2572 #10 üzenetére
En nem utalok senkit, csak kejes erzest nyujt maga a tudat, hogy nem en vagyok a legbarmabb a Foldon
Komolyra forditva, oszinten nem utalok senkit, csak megvetem ezeket az embereket es ugy gondolom megerdemlik, hogy orszag-vilag lassa, hogy az idiotizmusnak a csillagos eg sem hatar.
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Stalker-2572
veterán
Ha ennyire utálod ezeket az embereket, miért nézegeted?
All Black...
-
tbs
addikt
Sajnálom őket. Téged is, nyugi.
-
tiv83us
veterán
Ostoba emberek mindig is voltak/vannak/lesznek, ugyhogy majd egy folytatas belefer valamikor egyszercsak
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
törölt tag
Ennyi hülyét...
-
doc
nagyúr
állatok az emberek
-
tiv83us
veterán
Enjoy, en mentem alszani