Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
waithEard
őstag
válasz Johnny Cage #65 üzenetére
Játszottam (nem is egyszer) a Deadly Shadows-al. És igen, a képek jobban emlékeztetnek a Dishonored-re, mint az elődökre. De nekem nem a grafika a lényeg, én a játékmenetet féltem, ha ez nem jött volna le az eddigi
hozzászólásaim alapján. A steampunkot meg szerintem a legtöbb fórumtárs ismeri... az utóbbi években volt pár film és játék ami meglovagolta az irányzatot.
Tehát továbbra sem értem ezt a kijelentést:"akit a Thief a Dishonored-ra emlékeztet, az gondolom még életében nem hallott a steampunk-ról"
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest