Hirdetés

2022. szeptember 29., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Sub-ZeRo

A fotól egy Lumia 520-as telefonnal készültek.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#2) JasL


JasL
senior tag

Sokáig én is ilyen hordozható egeret használtam, de egy év után elkezdek görcseim keletkezni a tenyeremben használat közben, senkinek nem ajánlom ezek huzamosabb idejű használatát! Ezek kb. arra vannak kitalálva, hogy viszed valahova a notit, és ha kell egér, rákapcsolod (pont ezért vannak BT-vel szerelve és pont emiatt nincs külső adapter, ugyanis az emberek rendszeresen elfelejtik lehúzni táskába rakás előtt és kitörik az USB portokat + sok notiban van BT gyárilag, de még inkább tabletekhez van, ott ugyanis 100% a BT szinte és gyakoribb a mobilitás igénye és a win8-cal szerelés, ami ugye itt designed for plecsnit is kapott). A kis méret is ennek köszönhető.

1 éves használat után egy ehhez nagyon hasonló egeret (MS Wireless Notebook Presenter 8000) cseréltem le Razer DeathAdder 2013-ra, annak ára ugyan pár ezressel magasabb ennél az egérnél, de "fogd be a pofád és vedd el a pénzem" típusú vásárlás volt, ég és föld a két egér. Az ujjgörcseim is megszűntek, végre érzem, hogy tele a tenyerem egérrrel és kényelmes is. Razer DeathAdder 2013 különösen ajánlott plecsni :)

(#3) Sub-ZeRo válasza JasL (#2) üzenetére

Nekem is a Logitech M510-es egér jobban kézre áll, azért is írtam, hogy kicsi ez az egér. Amúgy nekem munkára eddig tökéletes, de majd az idő hátha alakítja a véleményem.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#4) pushalias


pushalias
addikt

Windows 8 esetében semmit nem kell hozzá feltenned ha működik a Bluetooth. Felismerteted, a rendszer szüttyög fél percet és kész. Az említett billentyűzet- és egérkezelő szoftvert külön fel lehet tenni, de csak ha mondjuk makrózni akarsz, amúgy sok értelme nincs. A többiben csatlakozom: a Microsofttól megszokott minőségi anyaghasználat és összeszerelés ennek is fontos tulajdonsága.

[ Szerkesztve ]

Honor 9 / HP 8470P

(#5) ArsenalF válasza pushalias (#4) üzenetére


ArsenalF
aktív tag

Másnak nincs olyan gondja hogy szaggatottan megy az egérkurzor? Egyáltalán nem érzem simának a mozgást, főleg ha visszadugom a másik adapteres nem bluetoothos egeret és kb megváltásként élem meg a sebességét. Valakinek valami ötlete?

Nem neked szántam, csak véletlenül a válasz gombra kattintottam

[ Szerkesztve ]

(#6) JasL válasza ArsenalF (#5) üzenetére


JasL
senior tag

Nincs ilyen gondom, viszont volt ilyen gondom másik egérrel. A wifi-vel akadt össze, ha utánanézel, valami okos ugyanazt a frekvenciatartományt választotta a Bluetooth jelének, mint a wifinek. Próbáld meg átállítani a routeren a sugárzott csatorna számát. Nekem nem segített :), de hátha! Az egy Microsoft Arc Touch egér volt. Most már nekem is van ilyen egerem (is), nem akad össze a wifimmel.

[ Szerkesztve ]

(#7) pushalias válasza ArsenalF (#5) üzenetére


pushalias
addikt

Nincs baj. :) Nekem alvó állapot és hasonlók után tud gonosz lenni, meg néha picit szaggat, de azt leszámítva jó ez. Nyilván nem gamer egér.

Honor 9 / HP 8470P

(#8) ArsenalF válasza JasL (#6) üzenetére


ArsenalF
aktív tag

Valószínűleg a wifi lesz a gond, de nem nagyon tudok vele mit kezdeni... Sajnos nincs másik frekvencia tartomány rajta. Ha pl elkezdek feltölteni akkor már nem is szaggat, hanem ugrál.

Nyilván nem gamer egérnek vettem de amikor 4 ugrást látok egy sima húzás közben és az ugrások 2-3 centisek a képernyőn akkor az azért már gáz. Ha benyomom a repülőgépes üzemmódot akkor jól megy. Jó kérdés hogy a surface bluetooth vevője van-e közel ennyire a wifi anternához, amiért ilyen drasztikus ez a folyamat nálam, vagy szimplán máshol van a hiba.

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.