Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neeko
tag
válasz FireFox1996 #7851 üzenetére
Rootolni nem szeretném...Főleg hogy reggel még semmi baja nem volt
Galaxy Alpha White
-
xigris
őstag
Sziasztok!
rootra nincs még valami egyszerű megoldás 167-s végű verzió van fent. -
Deck
titán
Sziasztok.
A telekomnál vásàrolt z2ök függetlenek?
PS5
-
Laraxior
titán
Igen, a tulajdonságoknál oda vannak írva hogy független-e vagy sem.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz mackosajt #7846 üzenetére
Egyébként is, ha jól olvastam az 5.0 tele van alapvető bugok-kal és már kiadták az 5.1-et. Szerintem még mindig jobb egy viszonylag stabil 4.4.4, mint egy full bugos 5.0. Türelem rózsát terem. Remélem a végén a várakozás után nem szúrják ki a szemünket valami bughalmazzal.
"Impossible only means that you haven't found the solution yet."
-
mackosajt
addikt
válasz katona.jozsi #7863 üzenetére
Az Úr szóljon belőled!
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
BalaG
aktív tag
Érdekessék képpen csak annyi észrevételem van, hogy ha nagy hidegek vannak és a zsebemből előveszem a telót nehezebben nyomható a billzár gomb
(tudom fizika de akkor is na )
... valaki hasonlót tapasztalt már?[ Szerkesztve ]
-
BalaG
aktív tag
válasz CoroStar86 #7871 üzenetére
Nem mert az melegbe van mindig
-
Deck
titán
Töltő dokk ebayen 1400ft ingyen postával. Van ilyen valakinek? Jók ezek?
PS5
-
Laraxior
titán
Ha megnyerem a licitet akkor ez lesz a tokja
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
BalaG
aktív tag
válasz FireFox1996 #7877 üzenetére
Értem akkor csak én vagy ok vele így
Viszont!
Ma sikerült megvennem és felis tette nekem Igorij kolléga az általa árusitott fóliát!
Nagyon jó és még hátulra is ajánlott egy gumiszerű karc elnyelős fóliát amit szintén megvettem tőle és fel is tette!
Jolnézki a teló és mostmár biztonságba vanaz elő-hátlapom
oldalra kell valamit kitalálnom illetve ismét dokkolo probléma merült fel mivel vastag az üveg fólia és hátra is került egy fólia, igymár nemtudom beletenni normálisan mert szorul a másik betéttel meg lötyög ...egyszó mint száz kezd a f**om tele lenni a ge**is dokkolóval lehet el adom és mágnes töltö lesz belőle![ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Ebay
-
Laraxior
titán
Igen, csak ez licites volt, igy 1500ből kijott cakkompakk
-
rone003
tag
-1 Cordon szervíz.
3 hete beadtam a z2-t keretelválással és a kamera anti reflex réteg kopásával.
Keretet megcsinálták, kamerát visszadobták hogy az én hibámból keletkezett. A telefonon egy hajszálkarc sincs.
Ttommi kollégának ugyanezen kamera hibát megcsinálták.
Érdekes random fogadják el a szervízt...
Azt mondták hátlapcserével megoldahtó ami kb. 15000ft. Neten lehet kapni csak kamera védő üveget mert az a hátlaphoz van ragasztva. Szóval hátlap ragasztóját kell újra tenni és kameraüveget cserélni ami kb. 3000ft ból meglenne.
Szép banda! De a telefon ettől függetlenül remek, imádom! -
TTommi
aktív tag
válasz rone003 #7887 üzenetére
Hello! Szerintem meg kellene reklamálni, mert az anti reflex bevonat leválása pont a melegedés és a párásodás miatt következik be. Mindkettő köthető a keret elváláshoz, mivel a melegedés miatt válik el és utána meg nem vízzáró stb. Darvinya, te mit mondasz erre?
SXZ2 és SXZ5c
-
xigris
őstag
Sziasztok!
Kis ajtókat hol lehet venni jó árban?
Cseréje megoldható házilag? -
Warg3
csendes tag
Sziasztok!
Na végre megjött a gyönyörűséges bumperem eBay-ről.
Szinte el sem hiszem, 31-én rendeltem és már itt van.
Hála istennek már kicsomagolásnál elég jó minőség érzetet keltett, elég masszív maga a "keret" üresen is. Nagyon pontosan illeszkedik benne a telefon horizontálisan és vertikálisan, nem lötyög így nem karcolja meg a készüléket. Mondjuk a szigorú illeszkedés miatt vissza kellett szednem a Nillikin üvegfóliámat, és hajszál pontosan visszatennem.
Szerintem megérte mert gyönyörű az összkép, és semmi sem ront a teló kinézetén és használhatóságán. Minden ajtó és csatlakozó szabadon elérhető. -
Deck
titán
Jól látom, hogy nincs alap fólia a telòn?
Rendeltem nanoshinet
[ Szerkesztve ]
PS5
-
trialboy
tag
Sziasztok!
23.0.1.A.0.167 szoftver van a telefonomon. Ezt lehet rootolni?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest