Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi5i
aktív tag
válasz nbukta77 #3636 üzenetére
Nem, van a neten még sok U-s topik
Amúgy itt ph-n ez az egy van, annyira nagyon mélyen még nem széthekkelgethető a telefon, ezért nincs még külön erre a célra fórum. De már alakulgatnak a fejlesztések, tapasztalatokat, próbálkozásokat pár embertől ebben a topikban megtalálsz.
És persze gratula az új telefonhoz, reméljük örömöd leled benne -
air
nagyúr
válasz nbukta77 #3767 üzenetére
CM9 alpha2 (zárt BL-re) vagy
UNOFFICIAL CM9.1 BY FreeXperia Team nyitott BL-re
Vagy egy CM9 alapú rom: [ROM][CM9] ParanoidAndroid [Version 1] szintén csak nyitott BL-re[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
freemanone
addikt
válasz nbukta77 #4299 üzenetére
Szép jó reggelt, kérlek fáradj át az 1-es hsz-be, ebben a pontban megtalálod:
4. Gyári független VS szolgáltatói vagy függetlenített:(#4300) Saliha: Van gyári fólia, amit szokás eltávolítani, mert rajzolva van rá. Nekünk volt a dobozban 1db hozzávaló fólia, amit a gyári védőfólia eltávolítása után fel tudsz helyezni. Ha rögtön frissítesz ICS-re nem kell resetekkel bajlódni, mert gyári állapotban lesz a telefon.
-
freemanone
addikt
válasz nbukta77 #4308 üzenetére
Nincs benne?! tényleg?
4. Gyári független VS szolgáltatói vagy függetlenített:
Egy alapvető különbség van gyári független és függetlenített vagy szolgáltató záras telefonok között. A gyári független készülékek bootloader-e nyitható a Sony által biztosított rendszeren keresztül, míg a többi hivatalos úton nem nyitható ki. Amennyiben valaki mégis megpróbálkozik ezzel és sikerrel is jár az a teljes garanciát elvesztette a készülékre.
Gyári független telefonoknál pedig a telefonhoz adott garancia papíron leírtak az érvényesek. A bootloader kinyitása nem egyenlő a garancia elveszítésével.
VIGYÁZAT! Nem minden függetlenként árult telefon gyári független! Sony modellek esetében ezt könnyen kideríthetjük a service menüből.
Beírod ezt a tárcsázóba: *#*#7378423#*#*
Service info > Configuration > Rooting Status
Ha itt az szerepel, hogy "Bootloader unlock allowed: yes", akkor a telefon valóban gyári független. Ha "No", de bármilyen SIM kártyát elfogad, akkor valószínűsíthetően egy szolgáltatói telefonról van szó, amin kiütötték a sim lock-ot.Jah megjegyzem, hogy ne kelljen elolvasnod: csak gyári független készülék bootloader-je nyitható jelenleg, mivel csak azokban szerepel "Bootloader unlock allowed: yes"!
-
peestee83
aktív tag
válasz nbukta77 #4652 üzenetére
Én a gyárinál kötök ki mindig
A Walkman és pár (SONY) widget csak ott működik jól, és azokat szeretemRinita: Nyugodtan használd az USB-t töltésre, semmi baja nem lesz a telefonnak. Az USB is feltölti rendesen az akksit, csak picit lassabban
[ Szerkesztve ]
Cor ne edito
-
confuser
senior tag
válasz nbukta77 #4678 üzenetére
Én ezt használom: King's ROM
De ezeket is dicsérik sokan: TheBrainsROM, ICS U Clean Beta
Próbáld meg úgy megfogalmazni a kéréseidet, hogy ne az jöjjön le, hogy az tesz neked szívességet, aki segít. Egyébként meg használd a google-t, vagy az xda keresőjét, nem olyan nagy kunszt egyedi ROM-okat találni.
-
MrSealRD
veterán
válasz nbukta77 #8172 üzenetére
Milyen böngésző?
Én a legdurvább program amit használok az Ingress. De ilyesmit nem tapasztaltam...Max egy kicsit lassan lépett ki...de simán lapozott.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz nbukta77 #8175 üzenetére
Nem is tudom...kb 1-2 hónap...de a végén már küldtem vagy 10 kérést egyszerre...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz nbukta77 #8178 üzenetére
Érdekes...kicsi "más" mint a reklám. Igaz én csak Wifi-n tolom, pont van két portálom a munkahelyem előtt.
Így ülve intézgetem őket...
De próbáltam egyszer mászkálni is de nagyon lassú volt a nyilvános wifi...3G-n nem nyomulok mert veszett drága lenne...
Amit látsz az jól néz ki de fele annyira sem izgalmas mint a video...és csinálhatnának, hozzá tisztességes doksit is.[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz nbukta77 #8553 üzenetére
Konkrétan már nem először fordul elő itt a topikban, de már kicsit unom a sz@rozást.
Ahhoz képest, hogy néhány suttyóság mit művel itt ne az objektív leírás legyen már hazugságnak beállítva...
Szerinted én hazudok? Mi okom lenne rá?Reggel levettem a töltőről. 100%.
kb 30-35 perc. Majd 9-17ig be van kapcsolva a wifi...kb átlagosan 45-60 percenként van egy gmail check és ingress...némi netezés...egyébként alaphelyzetben van, majd délután kb 30 perc telefon. délután van még némi nyomkodás. 1-2 fénykép esetleg...
Ezt tudja 2,5 napig. Nálam. Hogy ki mit csinál a telefonjával én nem tudom, de nem ártana tényleg odafigyelni, és akkor talán leesne egy-két dolog...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
air
nagyúr
válasz nbukta77 #8553 üzenetére
Gondolj amit akarsz! Itt az emberek a tapasztalataikat osztják meg, és nem kábítanak. Van olyan, hogy nekem is simán elmegy több mint 3 napot.
Nálam például se fészbuk, se folyamatos szinkron nem megy. Az email-eket akkor töltöm le, amikor el akarom olvasni. Én irányítom a telefonom, nem ő engem. Hiába csiporogna folyamatosan, ha éppen máson dolgozom, úgysem fogom a mail-eket olvasni. Csak amikor én akarom.
Zenét sem hallgatok rajta. A maximum az 3-4x 5-10 perc Hill Climb Racing.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs