Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
Mivel elvileg zárt a bootloadered még, SUS-sal újra lehetne tenni. A gyári kernel csak annyit jelent, hogy a Sony által készített kernel, ami alapból rajta van a telefonodon. A legfrissebb a 12.0.A.2.254-es firmware-hoz tartozó kernel. Ha ezek még nem teljesen tiszták neked, nem javallott belevágni különböző ROM cserélgetésbe, különösen nem gyári kernel alapú felrakásához. Az existenz ROM működik gyári kernelen is, de akkor ennek felrakásakor nem szabad kernelhez nyúlni.
Ha meg szolgáltatós telefonod van, ott alapból locked bootloader van, és nem is lehet nyitni, így hiába is próbálkoznál más kernelt flashelni. -
counterbill
senior tag
Nincs az zavarosan leírva.
Flash official Sony's 4.1.2 12.0.A.2.254 with flashtool.
Root using DoomLord method.
Install a recovery.
Reboot in recovery, Wipe Data, Cache and Dalvik Cache.
Flash the rom.
Flash NUT reboot fix: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2317432
Flash 12.0.A.2.254 kernel only with flashtool (see FAQ).utolsó előtti lépést kihagyhatod. Többit meg OTA-án elintézi ha felraktad.
Mivel neked a cmw fent van csak simán felrakod az 1.0át és kész is.[ Szerkesztve ]
Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
counterbill
senior tag
Hát megint csak azt tudom írni ,hogy rakd rá megint a cmwt. De ,hogy miért tűnik el nálad az nagyon jó kérdés.
Nekem egyszer tűnt el valami romnál de ráraktam és azóta nem volt gondom vele.(#13070) embe : 12 óra?! Az marha sok. 800mAh-át ad le a töltő (vagy 850) az aksi meg 2350 ha jól emlékszem tehát max 3 óra alatt fel kéne töltődnie nulláról. Az ,hogy a telefon többet vesz e fel nem tudom ,ennyire nem értek hozzá és nem is szoktam cserélgetni a töltőket hiába micro usb mind Jobb a békesség mielőtt tönkre vágom esetleg. Már ha árt neki persze
Aksi biztos kezd beállni mert töltöd és használod ,de az inkább a készenléti időben kéne ,hogy megmutatkozzon. De javítsatok ki a ha tévedek mert én sose mértem/néztem ,hogy melyik telefon mennyi idő alatt tölt fel. Töltőn van ha épp nagyon merült állapotban van, vagy épp rádugom csak úgy.[ Szerkesztve ]
Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
valaki99
tag
USB-hibakereséssel csatlakoztasd a telót
Gondolom még meg van a gépen a recovery, futtasd az install.bat és kövesd a lépéseket.
Figyelj mert a SuperSU engedélyt kér, fogadd el.-sőt, töröld az engedélyezett appokat, és utána engedélyezd újra.
Akk fog biztosan működni a dolog, ha az install.bat lefuttatása végén ki is kapcsol a teló.
Nálam egy csomószor csinálta azt h kiírta, h sikeres (succesfully v h mondják xD) de nem kapcsolt ki. V is nem volt mégsem sikeres.
Ne légy türelmetlen sokszor kell próbálkozniEgyszer össze kell jönnie xD
[ Szerkesztve ]
iPhone 6S 64 GB
-
valaki99
tag
Szerintem töröld le a gépedről a recovery-hez szükséges cuccokat. Indítsd újra a gépet, töltsd le megint.
Telefont is indítsd újra.
Kezd újra az egészet. Nagyobb az esély a sikerre, ha recovery fájlokat a C meghajtón buzerálodMondhatom ügyes vagyok... A telefon nem akar bekapcsolni mert folyamatosan a recovery jön be xD azért ennyire nem hiányzik
iPhone 6S 64 GB
-
bozont
veterán
Rootolni kell a telefont, aztán bármelyik fájlkezelő appal meglehet találni.
mod.: Gondolkodtam én is a 8dBi-s antennában, de máshol azt mondták jobban járok egy repeaterrel. Na meg végül az antenna hossza miatt is letettem a dologról, 35cm, kicsit hosszú.
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
Nekem megy rendesen egy Sony SBH20-al. Ha más telefonnal megy, akkor sajnos az SP-vel nem kompatibilis, legalábbis a nokia által használt adattovábbítási szabvánnyal.
Nokia CK-200:
Bluetooth v2.1+EDR, HFP v1.5, PBAP v1.0, OPP v1.1Nem tudom, hogy a három szabvány közül mit támogat az SP, sehol nem találtam így hirtelen információt róla sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
w2
csendes tag
Nekem CK7-el tokeletes. Viszont ha a kIhangosito fagy le az nem biztos, hogy az SP miatt van...probald torolni a parositast mind ket eszkozon, aztan ujra parositsd, es a lathotosagnal ne legyen idokorlat, ha ugy sem jo akkor aramtalanitsd a kihangositot! Vagy a CK-200 kozponti egysegenel, vagy akku saru le-fel, persze szigoruan a negativot :-)
[ Szerkesztve ]
-
HD5570
aktív tag
-
sgeza
veterán
Az SMS Backup alkalmazás hibátlanul ment és tesz vissza minden romon. Azzal csináld inkább! Bár lehet, hogy már késő. Ha már belaktad az új romod, akkor csinálj róla nandroid backupot, majd tedd vissza a gyári romot, állítsd vissza az sms-eid, utána mentsd le az SMS Backuppal, tedd vissza a custom romot a backupból, és állítsd vissza az SMS Backup mentésed!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest