Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz TaNbEaRo #27926 üzenetére
Hát, összeszerelés téren nagyon egyben van, ilyen biztos csak akkor van, ha kalapáccsal nyomod a képernyőt
Hibája lehet a kijelző villogas, ez enyhe fenyero növekedés és csökkenés rövid idő alatt, bár egyrészt, csak 4.3-n van, másrészt ha a fogyasztó védelem emlegetése meglepetésként jön a pl.trémobilnak, biztos kicserélik. Szóval, elsők között tedd fel rá, de egy fél napot hagyd magában szórakozni, aztán utána fel teszed és ha villog, ki cserélik, nagyjából ennyi, ami többször előfordul[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Mennyiért tudnád megvenni őket, az alapján lehetne mérlegelni a difiket. T-nél például 20k a különbség előfizetéssel, na annyit nem ér meg a mini, az biztos.
Mini-ben szimpatikusan hangzik az az 1,5 GB RAM, meg elvileg van rá 4.4-es droid, lehet SP-re nem érkezik meg.
[ Szerkesztve ]
-
noezmegmi
tag
Szerintem olvass vissza ki mivel kínlódik Nekem előtte Nokia és Samsung volt. Ami fura a és mostani eszemmel nagyon elgondolkodnék a támogatási rendszer mondjuk egy Samsung és a Xperia közt. Samsungnál a Mysamsung oldaladon saját kérdést tehetsz fel és válaszolnak 24h belül , Online Chat van 08-20h közt két telefonszámuk van a 06-40 és a prémium 06-80 . Kérheted a Prémium futárt aki helyben is javítja a készülékedet vagy háztól házig viszi a készüléket. Advence volt ami tetszett benne nagyon felhasználóbarát és szinte olyanra szabod amilyenre akarod. Képeket ha mented nem kezdi újra DSC 00001-el és videót sem. Rohadt idegesítő amikor havonta mentem és minden mentés után vissza áll DSC 00001-re falnak megyek amikor egy mappába szeretném rendezni valami szerint, de ütköznek a képet a azonos nevük miatt, ha átnevezed ott később brutális nagy káosz lesz tapasztalat. Szégyenletes a képeket csinál vagy néha elkapja és szépek nem tudtam meg mitől jó vagy rosszak 4.3 a SP - ből kivették a 640 x 480-at csak HD és Full HD maradt és nincs normál vagy finom választásod. Led az katasztrófa, legolcsóbb Samu is veri. Wifi és adatvitel az a Samu ha megtalál egy Wifit az stabilan fogja a Sony az vagy látja vagy nem gyakran szakad főleg -85db értéknél . Bármit meg akarsz akár osztani vagy Wifin menteni bárminél a megosztásban ott a Wifi jle és már csinálja. Sony reménytelen sem másnak sem sajátra nem sikerült wifin megosztani. Képek Xperia [link] Igaz ezek 4.12 vel most egy fokkal jobb. Összahasonlitás Samuval [link]
Nem szabad rögtön beleugrani tessék keresni és nyomogatni a készülékeket. Támogatás és minden más nyalánkságot. Ha meg csak telefonálni kell és esetleg közösségi oldal akkor jobb a Nokia 520 - 525 . Vagy van egy HTC Desire 500 családon belül az még egy fura szerkezet nem akad , nem fagy, kamionos aki használja kint szaladgál vele Európában fel Angliáig és Igaz vodás de mindent lát , kinti wifit is mindig talál, menet közben szép képeket csinál .. Ha hamarabb tudom olyat veszek. Röviden nekem ez a karmám T-mobilos vagyok megalkudok a sorssal. Nekem a Advence gyárilag hibás volt amúgy nem cseréltem volna le.Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 \ Sony Xperia SP C5303 \ Honor 4x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest