Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Classius
aktív tag
válasz jozso1989 #8599 üzenetére
Nem S2-ről van szó, hanem miniről... A minitől pedig fényévekkel jobb az SP kijelzője.
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
Classius
aktív tag
válasz jozso1989 #8603 üzenetére
Szerinted a QVGA az egyenlő a HD felbontással? Komendabence leírta a felbontásokat, össze lehet hasonlítani melyik a szebb, élesebb.
Számomra hihetetlen hogy ezen vitatkozunk, nem is folytatom tovább.“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
zotyesz66
őstag
Az nem QVGA, hanem QHD, nagyon nem mindegy. Nekem nem kéne amoled, azért még mindig nem eléggé kiforrott technológia, persze manapság nem sokan tartják meg a készüléküket sokáig és többen szeretik a kicsit túl élénk színeket. Nekem mindenesetre nem kéne.
-
jozso1989
őstag
válasz Classius #8607 üzenetére
Kit érdekel, milyen a felbontása (erről nem is volt szó), ha egyszer szebb. Ha jól tudom az S2 sem HD, mégis százszor szebb, mint az SP-é. Hagyjuk, valóban értelmetlen ez a dolog. Neked szebb a tn-tft (xd), ennyi, nekem meg a samoled.
Ezért írtam neki, hogy egyéni vélemény, nyomogassa meg mindkettőt és majd ő eldönti.
[ Szerkesztve ]
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
Logeeen
senior tag
-
Classius
aktív tag
válasz jozso1989 #8608 üzenetére
Hihetetlen vagy. Minden elismerésem, nem mindenki képes így lejáratni magát. A felbontásról nem volt szó valóban de gondolom azért csak nem mindegy egy kijelző esetében a ppi arány teszem azt fel. Arról nem is beszélek már, hogy az S2-t is csak te hoztad fel, az SP és Miniről kijelzőjéről volt szó. Az amoled kijelződ mehet a levesbe ha egyszer az SP szebb és élesebb képet ad, nagyobb felületen. Ez volt az utolsó hsz-em a témában, a tapasztalatom az, hogy veled nem érdemes leállni. Minden jót.
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
jozso1989
őstag
Classius+Logeeen:
A szín a lényeg agyhalottak! 250 ppi mellett k*vára nem fog látszani a felbontás, csak hogy az SP-nek kib*szottul fakó a kijelzője, és baromi sárga a fehér! Ez látszik viszont. Hú, ezek a Sony vérfanboyok, anyám!
Az meg, hogy az SP szebb képet ad, nevetséges. A Sonyk között max.[ Szerkesztve ]
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
counterbill
senior tag
Ízlések és pofonok. Én például utálom az amoledet pont amiatt ,hogy mű+zavarja a szemem ez a túl szaturált dolog.
De jozso ha ennyire szarozod a sonyt stb akkor mi a francnak vettél sonyt?Ad el vegyél egy minit menj át a másik topicba és legyél boldog
Jó kis telefon a mini de tény h drágább és gyengébb. Ami nem baj persze mert valakinek még az a hardvare is felesleges. Sony meg jól lett árazva. De közel sem szar a sony mint márka.
Nem vagyok Sony függő mert ez az első Sony telefonom. Előtte volt sonyericcsonom de az más.Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
zotyesz66
őstag
válasz jozso1989 #8599 üzenetére
Pedig az s2-ben egy ritka gány kezdetleges amoled kijelző van, foltosodik, beég, a fehér az meg kék. (ettől eltekintve az s2 rendben van, így is jobban kéne mint a szappantartók) Persze azt tudjuk, hogy te a hideg színeket szereted, de ezzel nincs mindenki így. Azóta azért az amoled sokat fejlődött, de még mindig van mit neki.
-
Classius
aktív tag
válasz andris811 #8617 üzenetére
Ha baloldalt a menüt kihúzod, akkor az App settings-ben az a legelső opció, hogy 'Chat availability', azt kell off-ra tenni, azt hiszem valahogy így van.
-
chab7
addikt
válasz gaborm69 #8621 üzenetére
Nem igazán érted mit kell nézni akkor. De egyébként mivel nem ugyanaz a kijelző van a két telóban így nem is értem hogyan gondolod, emiatt nem is lehetne ugyanazzal a képpel. De mindegy, aki érti érti, aki nem az meg nem. Jóéjt!
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Marci93
tag
üdv
következő a problémám az SP-vel:
ha zenehallgatás közben elindítom a böngészőt, kb fél-1 perc után magától leáll a zene. Ha lehúzom az értesítési sávot, a walkmann app irányítópanelja ott van, és a Pause gombot mutatja -tehát mintha a zene menne-, de érintésre semmi nem történik.
Ha nem böngészek, csak a zene megy, akkor sosem volt még problémám.
Erre tud valaki valamilyen megoldást? Kicsit idegesitő, hogy vagy böngészek vagy zenét hallgatok, a kettő együtt nem megy
-
-
gaborm69
aktív tag
válasz planbmokus #8625 üzenetére
A Sony kijelzővel nekem semmi bajom.Nem én szoktam itt problémázni,amúgy tényleg nem értek hozzá
Samsung Galaxy S20 FE
-
gyevi1989
csendes tag
Hello, én mér egy hónapja vagyok büszke tulajdonosa egy ilyen készüléknek. Egyedüli problémám h 254-es frissités után az értesitési led nem jelzi a nem fogadott hivásokat és az új sms-eket. Másnál is jelentkezett ez, és van rá megoldás?
-
counterbill
senior tag
válasz gyevi1989 #8631 üzenetére
hm az érdekes. Nincs fent valami led irányító program?
Nekem ugyan úgy ment mint előtte. Beállításokban adj neki színeket. Ha úgy se rakd újra mert más nem irt ilyen hibát és nálam is ment szépen (most főzött van fent).Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
l.skywalker
félisten
válasz counterbill #8629 üzenetére
Nekem egy ideje nem jelentkezik a jelzett probléma. Letöröltem sok appot és gyakranindítom újra.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
zotyesz66
őstag
Hány lapnak kell egyszerre nyitva lenni, hogy ez előjöjjön? Megmondom, én asztali gépen sem nyitok meg egyszerre 3-4 lapnál többet, hát még mobilon... Persze tudom, hogy sokan tartanak nyitva akár 10-20 lapot is, de az megöl egy asztali gépet is mondjuk 4 giga RAMmal. Most kipróbáltam, 5 megnyitott Opera Classic lappal nem záródott be a poweramp, nem állt le a zene.
-
MrSealRD
veterán
válasz gyevi1989 #8631 üzenetére
Ha be van kapcsolva a Stamina mód akkor alapból nincs értesítés. Kapcsold ki és lesz.
Külső appokról nem tudok nyilatkozni...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
counterbill
senior tag
válasz zotyesz66 #8635 üzenetére
Én gépen simán nyitva tartok alapból vagy 6 oldalt. Kb azok a kedvencek amiket minden nap használok mint például a fórum. Azonkívül például port.hun kiválasztunk asszonnyal valami filmet estére és ott marad emlékeztetőnek. Azért az hogy ez megölne egy mai gépet elég nagy túlzás. Még úgy is h a chrome azért eszi a ramot.
Egyébként felraktam reggel ezt és jelenleg megy a poweramp, háttérben fut a kamera térkép 3 betűs es file explorer beállítások és az opera classicban megvan nyitva 3 oldal és az egyiken fut egy beágyazott videó. Gyönyörűen lehet váltogatni a programok közt stb.
Eléggé ki lett gyomlálva a rendszer(kemény 1 oldal app) alapból. Kezdem azt hinni ,hogy az egyik gyári sony alkalmazás lehet a ludas mert ebben semmi nincs benne és megy a dolog. Előző romon volt azért sony app és ott ilyet nem tudtam volna megcsinálni.Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
zopet
tag
Na beruháztam én is erre a gépre... Eddig ok, bár szokatlan hogy ilyen nagy és rohadt nehéz, de ez legyen a legkevesebb. Egy dolog viszont zavar: ez a LED- es fényár, ami az átlátszó sávból jön. Főleg a walkman app alatt, amikor minden trackváltásnál vagy ha elfordul a képernyő, már kezdi is a fényeffektjeit. Csak a ritmusra villogást tudtam kikapcsolni. Ki lehet valahogy iktatni ezeket, illetve a led fényerején (értesítéseknél) lehet állítani? Ez kicsit erős lett...
-
KüLÖNc
tag
Sziasztok!
Tegnap vonatoztam Szegedről Budapestre és Kistelek-Kiskunfélegyháza között van egy szakasz, ahol egyáltalán nincs térerő, ott GSM-en se lehet hívást kezdeményezni. Cegléd előtt néztem rá a telefonra, és azt mutatta hogy nincs térerő egyáltalán. Megvártam míg befutunk az állomásra, hátha megtalálja a hálózatot a telefon, de nem így történt, nekem kellett levenni "LTE kedvezményezett/3g/GSM"ről "Csak GSMre" majd vissza az előző beállításra, így újra megtalálta a 3g hálózatot. Eddig nem csinálta ezt sosem, hogy nem találta meg újra a jelet, valaki találkozott már ezzel?
-
chab7
addikt
-
gabor907
tag
sziasztok
mai napon megvásároltam énis egy ilyen készüléket!
rögtön az elején kisebb-nagyobb problémába futottam, remélem tudtok segíteni
sandisk 32gb-os vadonat új sd kártyát raktam bele... megformáztam előtte felismeri képet csinál is oda számítógép is látja, mégis hogyha programot akarnék áthelyezni fel sem kínálja hogy sd-re lehet e menteni...
app2sd progi is kiírja h a készülék nem rendelkezik valódi sd kártyával emulált valami van csak.. nem találkoztam még ilyennel remélem tudtok segíteni
előre is köszi
core
-
PAINfájdalom
aktív tag
válasz counterbill #8646 üzenetére
Egy linket dobj hozzá, lécci
Road- Az Isten állatkertje http://www.youtube.com/watch?v=Yh6SR7BV5Y8
-
counterbill
senior tag
válasz PAINfájdalom #8647 üzenetére
Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
Serijack
csendes tag
Volt gyári vissza állitás, semmi változás.Kipróbáltam stamina mód le löve és müködik a fényjelző. Kár, hogy frissités után csak igy mükszik valaki valami megoldást esetleg hol lehetne,hogy stamina módban is müködjön válaszok megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest