Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirusz1
őstag
válasz NeoExDeath #9101 üzenetére
Mért nem használsz primot tökéletes ha érdekel keress meg pü ben
-
kirusz1
őstag
válasz Rudiaszarvas #9224 üzenetére
Én is kiprobálom.....
lfarkas
Nincsmit -
kirusz1
őstag
Most vettem észre ha feloldom a telefont első hozzáérintésre nem reagál nálatok megy rendesen?
[ Szerkesztve ]
-
kirusz1
őstag
válasz silencio #9316 üzenetére
Csengőhang bővítés:
Az SD kártyán hozzunk létre egy ringtones könyvtárat és másoljuk be ide azokat az mp3-akat, amelyeket csengőhangként szeretnénk használni.
Válasszunk csengőhangot.
Értesítőhang bővítés:Az SD kártyán hozzunk létre egy notifications könyvtárat, és másoljuk be az új értesítőhangokat. Kész is vagyunk.
Válasszd ki alkalmazásonként az értesítő hangot.
Ébresztőhang bővítés:Az SD kártyán hozzunk létre egy alarms könyvtárat és másoljuk be az új ébresztő hangnak szánt csengőhangokat.
Most már kiválaszthatod. -
kirusz1
őstag
Vettem OTG kábelt.ehez kell vmi progi hogy lássa a telo a tartalmat mert rádugok egy pendraivot csak annyit ir csatlakoztattam egy külső tárolot
-
kirusz1
őstag
-
kirusz1
őstag
válasz NeoExDeath #10332 üzenetére
szerintem felesleges rárakni levenni.baja szerintem se lessz.rakd rá ha 30 % alá esik
-
kirusz1
őstag
válasz korpicschess #10906 üzenetére
Kifejtenéd miért átlag alatti?otthonira a ház elött is tudok csatlakozni
-
kirusz1
őstag
A rootolás menete:
-töltsd le ezt a scriptet: Letöltés
-csomagold ki a zip-et a gépeden valahova
-a telefonodon kapcsold be az USB hibakeresést és az álhelyek engedélyezését a beállítások/fejlesztés menü alatt (ezt fogja kérni miután kiválasztottad a modellt)
-továbbá az ismeretlen forrásokat is engedélyezd abiztonsági beállításokon belül
-akijelző kikapcsolási idejét állítsd minimum 10percre
-a kicsomagolt mappán belül futtast az operációs rendszerednek megfelelő runme.bat parancsfájlt
-kövesdd az utasításokat, válaszd ki a modellt stb
-mikor ahhoz a részhez ér, hogy "running" és megáll, akkor a telefonodon elindította a restore alkalmazást, okézd le, majd restore gombot nyomj a kijelzőn, ha nem indul az alkalmazás, indítsd el kézzel "biztonsági mentés" néven találod a menüben az appot
-mitán restorelt, a telefon újraindul, ne válaszd még le, vár meg míg elindul, befejezi az utolsó lépést majd mégegyszer újraindul és készen vanRecowery felrakása:
Ha megvan a root, utána töltsd le EZT a recovery-t, bontsd ki egy tetszőleges könyvtárba, majd a telót USB-hibakeresés módban csatlakoztasd a géphez és a kibontott könyvtárban levő install.bat-tal telepíted fel. Ha az is kész, akkor azt a teló kikapcsolása majd bekapcsolása után a Sony logó bejöttekor a Sony logót bökd párszor és akkor bejön a recovery.[ Szerkesztve ]
-
kirusz1
őstag
-
kirusz1
őstag
Automata fényerő müködik nektek?
-
kirusz1
őstag
linkeljetek már autos tartokat amit használtok valami jó ár u kéne
Új hozzászólás Aktív témák