Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
válasz Newlachka #10358 üzenetére
OTG kábelt pont ma vettem egy ezresért edigital-ban. Rádugod és megy. Az adatkbellel nem tudom, hogy gondoltad rádugni az usb hosszabbítón keresztül az adathordozót, de az biztos nem fog menni!
NFC-t én használom, pl a helyi spar-ban azzal fizetek. Meg sok egyéb dolgot is lehet vele csinálni, ha van hozzá NFC TAG-ed. Nekem egy darab ilyen be van állítva, hogy amikor leolvasom kapcsolja át a wifi-t (tehát toggle), sync-eljen minden a telefonhoz kapcsolt szolgáltatással és elindítja az ftp servert. -
Freeman01
tag
válasz Newlachka #10362 üzenetére
Működhetne de Magyarországon tudtommal nincs (hivatalos) alkalmazás amivel meg tudnád oldani a fizetést pedig a telefonban lévő NFC chip képes lenne bankkártyát emulálni csak kis hazánkban még nem elérhető.
Amerikában létezik a Google Wallet amivel már tudod pénztárcaként használni a telefonod viszont ott csak csak némelyik telefonnal kompatibilis..
Persze mókolással fel lehet tenni magyar akármilyen androidos telefonra is ami támogatja az NFC-t csak használni nem tudnád mert nem fogad el magyar bankkártyát...
szende_robi
nem tudod mert az OTG kábelnél az ötödik (általában nem használt láb) le van kötve a földre innen tudja a telefon hogy az USB kommunikációban most őneki kell masternek lennie
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
-
maszat07
tag
válasz Newlachka #10409 üzenetére
Hali
Tegnap vettem egy Xperia P-t! már ma kidobott egy olyat hogy új szoftver érhető el! Mennyi ideig tart kb a frissítés PC Suite-n keresztül ha valaki csinált már??
előre is köszi a választ!Úgy pofonváglak, hogy csokorba szeded a villanyoszlopokat és felköszöntöd vele a trafóházat!
-
maszat07
tag
válasz Newlachka #10444 üzenetére
letöltötte a PC Suite az új szoftvert írja hogy kapcsoljam ki a telót és nyomjam a hengerő gombot miközben újra rádugom az adatkábelt de utána nem történik semmi! mit csinálok rosszul???
Úgy pofonváglak, hogy csokorba szeded a villanyoszlopokat és felköszöntöd vele a trafóházat!
-
-
Csaszi87
tag
válasz Newlachka #10576 üzenetére
Ez nem igaz, mert ha az üzenetekben rámész a beállításokba akkor van olyan lehetőség, hogy SIM üzenetek, és ott adja be azokat ami a simen van.
Szóval valahol a telefonon kell hogy legyen alapból és onnan tudod átmásolni a simre ha akarod.
Ez már még az okos telefonok előtt is így volt, nem mai dolog már ez
Szóval ki tudja, hogy hol tudom megtalálni a fájlrendszerben az sms-eket?Terence12: Jónak!
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Newlachka #10771 üzenetére
Flash Tool és Flashtool között óriási a különbség.
Flash Tool -t az a Sony adta ki, hogy aki nyitotta a bootloader-t ismét feltudjon rakni frissítéseket amit a Sony adott ki
Flashtool az meg egy modingok által készített Flash-helő és fastboot, stb. program.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
DaDa
senior tag
válasz Newlachka #10796 üzenetére
Köszi, valószínűleg az lesz, csak technikailag érdekel, hogy csak az én telóm hagyja magánkívül a .nomedia-t vagy ez Xperia gyári ICS betegség.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Danny750
őstag
válasz Newlachka #10814 üzenetére
Szerencsére nekem is patent a hangminődég.....Bár Arc S tisztább és hangosabb volt ,de telefonos közegben a Sony/SonyEricsson/Motorolák adják át legjobban/legtisztábban a másik fél hangját!
Akksi meg bődületesen jól bírja!
link[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
freemanone
addikt
válasz Newlachka #10819 üzenetére
azért azt észrevetted, hogy Te GSM módban használod a telefont Ő pedig mobil nettel együtt? Hatalmas különbség van akkuidőben a kettő között!
Az is látszik rajta! kb 7x kapcsoltad be pár percre. Amúgy pont ez a lényege az adathálózatnak, hogy folyamatosan legyen kapcsolat és az azonnali üzenet küldő rendszerek mindíg aktívak legyenek. De persze tudom, ízlések és pofonok. Én nem telefonálok szinte sosem. Csak írok a telefonon, vagy viber/skype ha hívás.
[ Szerkesztve ]
-
Danny750
őstag
válasz Newlachka #10819 üzenetére
Viszont a képernyőhasználat a lényeg!! (az jelenti a valós használatot)
+rendesen használtam nem csak állt az asztalon! játék, zene, telefon ,net, whats app, kamera, végig mobilnettel stb!!
(így ez nagyon durva sztem és így is megvolt az 1 nap 23óra és még volt 5%)
Azért a több ,mint 6órás aktív képernyőhasználat elég ritka a mezőnyben.........[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
nokia112
csendes tag
válasz Newlachka #10867 üzenetére
Köszi, hogy csak a kedvemért telefonáltál
Mások tapasztalnak valami zajt? Én erre érzékeny lettem most, mert az x8-asom bár nem volt valami hangos jószág, de kifogástalan volt a hangja. Erre jött az álom P és tessék... zaj...Alcatel OT 302 -> Nokia 3410i -> Nokia 3220 -> SonyEricsson w800i -> SonyEricsson w910i -> Nokia (Tubi) 5800 -> SonyEricsson Xperia X8 -> Sony Xperia P ~ eddig
-
James Dean
csendes tag
válasz Newlachka #10894 üzenetére
Természetesen megnéztem.És miért ne várhatnék?A Desire HD-m is kb 1 évvel a megjelenés után lett kiforrot kamera ügyileg.
Kb ugyanezt hozta BSI/Exmor szenzor nélkűl a mini prom....MInt a fórumtrárs képe.
Bőven van még ebben az objektívben nafta csak optimalizálni kell a szoftvert.Reméljük erre minnél hamarább sor kerűl.Ahogyan olvasgatom a külföldi fórumokat kapják a bejelentéseket sok helyről.
Ezért felesleges nekem esni sőt bízni kell,hogy minden jóra fordúl.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- AliExpress tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest