Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Folee
tag
Akkor ha jól értettem az eddigieket, a telenoros 4.0.2.A.0.62 buildszámú 2.3.4 verziókat nem lehet rootolni?
-
Folee
tag
Bár, most, hogy elolvastam Hurrikan cikkét, megjött a kedvem az ICS-hez. Igazából tudja azt, ami miatt rootolnék: a felesleges alkalmazások tiltása és ezzel a jobb üzemidő elérése.
Még egy offline navigáció kéne (meg akkor már egy autós töltő is), amit root nélkül fel lehet tenni. Majd utánanézek, de ha ajánlotok valamit itt, akkor köszönettel veszem.[ Szerkesztve ]
-
Folee
tag
Van egy olyan gondom a telefonnal, hogy bejövő hívás után nem zárja vissza a képernyőt. Erre is keresnem kell valami appot?
(Sokszor olyan érzésem van az androiddal kapcsolatban, mint anno az első symbianos Nokiákkal. Alapból még egy billentyűzár sem volt bennük, mindent úgy kellett hozzájuk levadászni. ) -
Folee
tag
Igen, de amíg nem sötétedik el, addig aktív a kijelző, és ha hozzáérek, mert pl. zsebre akarom tenni, akkor elindít mindenfélét, ami ki van pakolva a kezdőképernyőre. Legutóbb a fényerőcsökkentő widgethez értem hozzá, aztán mikor kivettem a zsebemből a tűző napsütésben, csak néztem, hogy mért sötét a telefon, azt hittem, meghalt.
Javítok: tényleg volt billentyűzár a régi symbianos Nokiákon, de csak kézi vezérlésű, automata nem. -
Folee
tag
Az ICS megéri-nem éri véleményekhez kapcsolódva:
Nekem telenoros a telefonom, még a 2.3.4-verzióval vettem. Frissítettem ICS-re, merthogy az milyen jó, és hogy őszinte legyek: nem fostam le a bokámat tőle.
Egyedül az üzemidőn érzem, hogy lényegesen javult. Szerintem, a GB-vel stabilabb volt, úgy érzem, az volt igazán erre a telefonra optimalizálva. Ami a legészrevehetőbb a jobb üzemidőn kívül, az a képernyő érzékenységének változása, csak sajnos negatív irányba. A GB-vel finomabban és azonnal reagált az érintésre, most van úgy, hogy többször is meg kell tapicskolni, főleg a redőny (vagy hogyhívják) lehúzásnál, de a hívásfogadás is erősebb kezelést igényel. Csak az üzemidő javulása miatt nem rakom vissza a GB-t.Az alkalmazás-kezelőben látok olyat, hogy hangtárcsázás és hangrögzítés. Ezeket hogyan kell előcsalni és használni, mert sehol nem találom őket?
A ShakeCall nevű alkalmazást használom arra, hogy a bejövő hívások után lezáródjon a képernyő. Ez viszont, sajnos, véletlenszerűen működik. Tud valaki ajánlani rendesen működő képernyőzáró alkalmazást?
[ Szerkesztve ]
-
Folee
tag
Az alkalmazás-kezelőben látok olyat, hogy hangtárcsázás és hangrögzítés. Ezeket hogyan kell előcsalni és használni, mert sehol nem találom őket?
-
Folee
tag
Az az érdekes helyzet állt elő, hogy a Ray egyik napról a másikra nem látja az otthoni wi-fi hálózatot, holott előtte gond nélkül hasított rajta. Ráraktam egy javítást az Update Service-szel, hátha megjavítja, de nem. Más hálózatokat észlel, tehát harveres baja nem lehet.
Lehet, hogy nem a telefon a hibás, hanem a router zárta ki? Merre keresgéljek?A másik, hogy a frissítéssel gyárira visszaállt telefont vissza lehet valahogy állítani abba az állapotába, ahogy én már belaktam? A Symbiannál van ilyen állapotvisszaállítás (hangok, mappák, háttérkép, stb.), ennél esetleg?
-
Folee
tag
Megoldódott a gond. A wi-fi routert kellett újraindítani és máris minden a régi. A franc se gondolta, hiszen a többi eszköz ugyanúgy kommunikált a routerrel. Úgy látszik, a Rayt valamiayrt megutálta. Kár volt elkapkodnom a szoftverjavítást, most telepíthetek mindent újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest