Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Trump vagy Harris
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerold
csendes tag
Hello, ugyan az az üveg van a rayen is, mint a mini pron? Gyártó honlapján a raynél ki van emelve, hogy mineral glass, a pronál nincs, viszont annak a papírjaiban benne van. Van különbség? Családban van mini pro, 1 hónapos, nincs rá vigyázva és egy karc az üveg, ezért vennék rayt ha lenne különbség. köszi
-
Gerold
csendes tag
válasz supertrezi #601 üzenetére
Mineral glass, habár most éppen hirdetnek itt ott egy repedt kijelzőjű gorilla glassos n8-ast!
-
Gerold
csendes tag
Üdv!
Ma néztem ezt a telefont kiállítva és totál úgy tűnik mintha gyárilag az üvegen lenne még egy fólia. (nem arról beszélek aminek kilóg a csücske, az alatt) Megnéztem az arcot és az active-ot azon is, talán az utóbbin látszik a legjobban bal alul. Nálatok is így van? Ezt úgy gondolta a gyártó, hogy ha elhasználódik pár hónap alatt a felhasználó majd lehúzza? -
Gerold
csendes tag
Sziasztok!
T-mobile mekkora memóriakártyát ad a készülékhez?
köszi -
Gerold
csendes tag
hali, lehet alkalmazást letölteni és telepíteni Playről úgy, hogy a telefon adatkábellel csatlakozik a pc-hez?
-
Gerold
csendes tag
Sziasztok!
Nem egyszer előfordult, hogy nyílt wifi hálózaton nem megy a net kapcsolódás után. 10ből 8szor. Ismerős mobilján persze igen. Mi lehet a gond? -
Gerold
csendes tag
Sziasztok! Cyanogen mod mit tud? Nézegettem hivatalos oldalukat melyiket érdemes felrakni?
Stable Mod
Experimental Mod
Nightly Builds
?
köszi -
Gerold
csendes tag
hali, feltettem tmobilos ics-t. katasztrófa. otthoni wifit 2 percenként ledobja és azt írja nincs a tartományban. A 100 mbitből pedig csak 2 van meg. Megoldás erre mi?
-
Gerold
csendes tag
Sziasztok!
Napi 2x hívnak rejtett számról, ha felveszem nem lehet hallani semmit. Kérdésem az lenne, hogy az appok hozzáférhetnek a SIM kártyához, telefonszámomhoz? Tudtok mondani olyan programot, ami tiltja a bejövő rejtett számú hívásokat és működik?
-
Gerold
csendes tag
cső srácok,
lekopott a krómozás a home gomb feletti csíkról.. ezt mennyiért cserélik ki, tud valaki segíteni? -
Gerold
csendes tag
Hello!
Szerintetek a gomb feletti króm csíkot ki lehet cseréltetni garanciába, ha lekopott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest