Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sir fg
aktív tag
Az SI szám az, ami az akkumulátor mögött van a címkén. Ezen kívül van egy másik szám, ami hasonló formátumú, de nem ugyanaz! És ezt lehet kiolvasni a szoftverből, különféle módon, például közvetlenül a build.prop-ból, vagy különféle programokkal, pl. Andriod System Info, Elixir, stb. Ha most visszamennénk az időben, és a teljesen gyári állapotú telefonodat megnéznéd, akkor is azt tapasztalnád, hogy a két szám (SI a címkén, másik szám a szoftverben) nem egyezik. Ezt én annak idején megnéztem.
Na, ezt csak azért írtam le szájbarágósan, mert ebből lehet félreértés. Igazából szerintem csak olyan ellenőrzés lenne lehetséges, hogy összeveted a most kiolvasott számot azzal, amit régen lehetett kiolvasni a telefonból (fel kellett volna írni).
Nem tudom, miért van ez az eltérés, és azt sem, hogy a szoftver miért nem tartalmazza magát az SI-t. (Nyilván a Sony-nál van összerendelés, tehát tudja, hogy milyen SI-hez milyen termékkód tartozik, ezért adhatták meg az SI-t a frissítési ütemterv táblázataiban.)Kérdés:
Hogyan mentetted le a ROM-ot? Le akarom én is menteni.
Szerk: bocsi, megtaláltam, itt már linkelted: #4806[ Szerkesztve ]
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest